14

до 16

преди 5 години

Това е стил в сайта. Само копи-пейст.Тук няма журналсти, защото ако решат да напишат нещо свое, то гъмжи от правописни грешки.Обаче имат задача да бълват на ден поне по 10 статии срещу Русия.Копират ги от други сайтове.Най вече от Дневник и Медиапул.

13

Горд Бизнесмен

преди 5 години

Българите са мързеливи.Давам 2 000 лв заплата и не мога да намеря работници.Това е истината.

12

до Аврорката

преди 5 години

Aма Зелке Крадликова ти да не работиш почасово за тоа сайт , щото наблюдавам че само копирани Текстове , специализирала си крадене от сайта на БТА и Дойче веле , ясно какво работиш , аз за това което правиш не бих ти плащал

11

Василев

преди 5 години

Защо се плашите от внос на работници, нали ще работят в български предприятия, ще плащат наеми на български собственици, ще пазаруват от български магазини и ще плащат данъци в българската хазна!!!???Агент Бен Харис!ЦРУ!!!

10

чичо Гошо

преди 5 години

До БГ хотелиерКъде ти е хотелчето,че да дойда на работа при теб?

9

Анонимен

преди 5 години

До manТе са абонати на социалните служби, вечно са на помощи. Ако се отървем от този баласт, за трудовите пенсионери ще има по 200 лв отгоре всеки месец, поне няма да мизерстват.А ако се увеличи разумно минималната и средната заплата, желаещи да работят ще се намерят. Тогава и работодателят ще има основание да настоява за по-висока квалификация и за изрядна трудова дисциплина.С две думи, всичко опира до разумна социална и финансова политика. Постижимо е, но няма управленска воля.

8

:):)

преди 5 години

те 300евра и в бесарабия си ги взимат

7

Тлъст Гербо Олигарх

преди 5 години

Като не искате да ми работите за 600 лв ще си внеса бесарабчета.

6

Василев

преди 5 години

Всяко богатство и всеки стандарт се дължи на реки от от пот ,кръв и сълзи!Запомнте го, няма в човешката история едно постижение или лъскав хубав живот, който не е захранен с евтин труд,експлоатация, и конфликти в обществото между класите!!!Агент Родж Патерсън!ЦРУ!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Внасяайте виетнамците, че около нас се напълни с кучета.

4

само да кажа

преди 5 години

айде пак факе нюз икономиката на производителите на банички имала нужда от кадри....мбахаахаххаха....хайде триите ми коментара че е неудобен,ама пък не пиша нецензурни изрази и явни обиди.....гледайте след мен троловете на сайта какви обиди и неценсурни изрази ще пишат и няма да ги трият,защото ще има разделение на хората и освен троловете трябва и читателите да влезнат в дискусия ама неудобните коментари пък ги трият....та търсели кадри *** реално никой нищо не търси!!!

3

БГ хотелиер

преди 5 години

Хотелът ми на морето е фул пълен със словаци и поляци от юни до средата на септември. И персонал имам - украинци, молдовци и малко българи. Давам хубави заплати, плащам винаги навреме, осигурявам ги, храна и спане на персонала - безплатно. Нямам проблем с кадрите и догодина пак ще са при мен. Който се отнася добре с работниците си не страда от липса на персонал.

2

man

преди 5 години

500К необразовани, мързеливи и пасивни търтея не са потенциална работна ръка

1

Бизнесмен

преди 5 години

Ако вносните са по-евтини от местните защо да не се внесат работници. Бизнеса ще се развива.