14

Анонимен

преди 2 години

Аз вярвам само на този човек:
"България е вече 100% енергийно независима, никой не може да ни спира кранчето или да ни извива ръцете. Страната ни става незаобиколим фактор на газовата карта в Европа. С нашите газови магистрали даваме възможност на всички да получават газ, а транзитните такси остават за българите 70 години напред". Това заяви премиерът Бойко Борисов, който огледа на място строително-монтажни работи на компресорната станция "Нова Провадия" по трасето на Балкански поток.

13

Анонимен

преди 2 години

Какво питате на калва цена ще е руски чодл0г1? Руския газ колко е? Да не би да е евтин? 143 лева е тоя месец. Миналата година беше 32. За свобода и независимост хората са плащали с живата си. Вие мижитурки ще л4п4т3 на Путин за 20 лева по-евтин газ. Смешници.

12

Анонимен

преди 2 години

Еми да сега вашия да го лапаме, ама по-скъпо. Само се чудя, защо никой не иска оставка на ПП?!

11

Анонимен

преди 2 години

Само едно не ми е ясно. Как газ докаран от другият край на света ще е по-евтин от такъв пристигащ от 200 км? Може да ни включи с няколко милиарда към помощи и поне да ни го дават безплатно.

10

Анонимен

преди 2 години

Ей , да не иде газта в Бангладеш, че тоя много ги бърка държавите

9

КК

преди 2 години

То цялата работа беше, за да може САЩ да си задвижат военната машина и да могат да си пласират ядрените технологии, гориво и газ, за да не фалират. И успяха. Създадоха враг в лицето на Русия, която винаги им е пречила и благодарение на един изключителен актьор, и подкупни медии, завъртяха невероятна информационна кампания. А ЕС , ООН и куп други международни институции и техните лидери отдавна са придатък на САЩ ... За съжаление...

8

Защо така?

преди 2 години

До Непозната "На каква цена ще е американският газ? Американците си намериха пазар за скъпия продукт." 30 години русофилите в България не се заинтересоваха защо господарите им ни продават най-скъпия газ в Европа, но изведнъж се сетиха да питат за цената, и то когато русНАЦИте нарушиха договорите ни за доставка и ни оставиха без доставки. Защо така, другарЕ?

7

Анонимен

преди 2 години

Ужас, всичко е добре планирано. Вчера в супера пак имаше цени нагоре ... другата седмица очаквам да съм още по шокиран.

6

Щерев

преди 2 години

Ценааа??.?.

5

Непозната

преди 2 години

На каква цена ще е американският газ? Американците си намериха пазар за скъпия продукт.

4

NoirFire

преди 2 години

Зарежете ги тези Байдън Радев не са интересни, дайте ни гения на Харвард да се посмеем малко.

3

Опааа

преди 2 години

Брагодаря! Е оказва се че може и без раша газ!!!!!!!! Но някои са в паника че ЛЪЖАТА падна и тяхното кранче пресъхна!!! Е.х БЪЛГАРИО НАЙ-НАКРАЯ ТЕ ЧАКА ДОБРО!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Журналисти какво давате Джо които не знае дека му е къщата.?Над 75% не понасят политиците техните решения ама вие давате Джо които не може да си намери къщата .Свобода на 112 място придружено с политическо бутане да се дава Джо,Зеленски,Макрон,Ердоган ,но не и реалната обстановка в България .

1

Анонимен

преди 2 години

Работят толкоз, колкото и по предплатените самолети. Ще искат да им се плати за година или две напред, за да са сигурни, че няма да има договор с друг и после ще си намират оправдания.