34

разбирач

преди 1 година

Български възход няма да минат 4%.

33

Анонимен

преди 1 година

Най подценената партия е Възраждане. След изборите ще има отново много изненадани от резултата им социолози.

32

Анонимен

преди 1 година

Довиждане промянтаджии, млади сте но за сметка на това нагли и безочливи, втори шанс няма, бай бай.

31

Анонимен

преди 1 година

Айде пропагандата започна

30

Анонимен

преди 1 година

Резултатите на ПП и БСП са силно преувеличени. ПП ще има 16% само ако се яви заедно с ДБ. БСП ще са с под 10% докато госпожа лъжа е начело..

29

Анонимен

преди 1 година

кой продължава да гласува за БСП ? Колко пъти трябва да фалират държавата тези комунисти за да изхвърчат от парламента

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 24 Уволнена от Миков,защото без договор е изплатила на някои люде 211879 лв.Ех ,парички,всичко ще пиша заради вас.

27

Анонимен

преди 1 година

ДБ са последни, щом се събират в джипа на Бобоков.

26

Анонимен

преди 1 година

*** нали щяха да са първи???

25

88

преди 1 година

Ако зависи от мен кирчу за опита да продаде енергетиката ни на руснаците директно го тикам в кафеза до живот!Да е светъл пример за други мераклии!

24

Анонимен

преди 1 година

Този вот ще е непредсказуем, ПП си отиват и, ако съберат 10-12 % ще е голяма работа, ДБ също, няма да влязат изобщо... Търсихме промяна, но такава няма... много хора не гласуваха, и им беше писнало, но сега нещата са трагични. Очаквайте неочакваното... И няма ли широка коалиция... На есен с песен отново на избори...

23

До 13

преди 1 година

Преди години питах - взимат номерата от мобилните оператори . За другите не знам но в А1 можеш изрично да заявиш да не ти предоставят данните на трети страни - мен от много години никой не ме търси , преди беше лудница - бели карти , почистване на къщи и мебели с еко препарати, проучеания и какво ли още не . Никой в Бъгария не обръща внимание на ГДПР , трябва да идеш в някой офис изрично да се разправяш за да спрат да ти дават данните насам натам.

22

Анонимен

преди 1 година

Прочетох Лидия Йорданова и спрях да чета ...

21

Анонимен

преди 1 година

Които и да спечелят мнозинство е все тая! На последно място по всички показатели .Аз лично няма да участвам вече в този цирк,т.е. няма да гласувам.

20

АМ Хемус

преди 1 година

То от Хемус изнесохте вие 450 млн приготвени и сложени по сметка от правителството на ГЕРБ. Пусни си записа как в МС Асен Василев казва, че магистрала Хемус не била спешна и парите ще отидат за борбата с Ковид.После ми говори за някакви пари в чували, твърдение без никакви доказателства.

19

Анонимен

преди 1 година

То никой не гласува тези си мислят че някой им вярва .Как в 20 чеса ще изкараш резултати като изборния ден не е приключил?Много фалш

18

В.

преди 1 година

Както казах на какъв ще му се наложи да управлява с малцинство в парламента

17

Анонимен

преди 1 година

Много проценти са дали на БСП. Според мен Възраждане ще са преди БСП. Възраждане откраднаха русофилския електорат от БСП. Особено след като се разбра, че Корни е пращала оръжия за Украйна.

16

Докога??

преди 1 година

16% за пп? С дбейските гласове пак няма да са толкова. Кой въобще гласува за доказано некадърни хора, от които се отказа дори създателя им и ги нарече шарлатани? Ако пак докарате толкова % за тези, че да са някакъв фактор и да провалят за пореден път всичко, си заслужаме и инфлация и изоставане. Абе за пети път разнасяме машини по чукарите анадолски, станахме за смях. И колко по-зле трябва да е една власт за да загуби всякакво доверие? За шест месеца щяха да фалират фиска. Това как ви се струва?

15

Анонимен

преди 1 година

Важното е, че Кирил Петков вече никога няма да бъде премиер на България - няма да закрива Мариците, няма да продава енергетиката ни на офшорки, няма да подкупва държавни служители с криптовалута, няма да нарушава Конституцията.Съд и доживотен затвор за Кирил Петков!