18

Анонимен

преди 4 години

странно, гербавите искат да скрият комунистическият си произход ли, че тъй активно инвестират в анти-руска пропаганда... па ние да не сме слепи, герп е със структурата на БКП, държавата се управлява по същият начин - от хора без елементарни познания,но верни на партията (или роднини), всеки се натиска за членство в гроб, че да се добере до държавна службица, за корупцията да не говорим

17

Анонимен

преди 4 години

Русофилията е болест.

16

Анонимен

преди 4 години

Паметник на окупатора...Срам за велика България....

15

Даниъл Конован!ЦРУ

преди 4 години

Слава на Велика Русия.

14

Анонимен

преди 4 години

абе хора заспали, цяла България с джамии се наводни вие за един паметник ревете. Във Виена е мемориал позлатен и си го поддържат виенчани. Тук Ердоган под юрганите ще влезе вие червени бабички с автомати сънувате. Слепци.

13

Терсенето

преди 4 години

Паметник на руската армия има на Беклемето. Селският *** бърка Русия със СССР.

12

Циник

преди 4 години

Ей го на bolbov... дръгливеца още заплашва с каторги и ***... И този *** е от тях

11

Циник

преди 4 години

Сервилниченето на шумкарските rниди, качени на власт от болшевишкия башибозук - продължава и до днес.Наследниците им - ще ги познаете по коментарите.

10

bolbov

преди 4 години

Съборите те господа,но след време вие или вашите наследници да не захленчат пак ,че комунистите ги карали да чукат камъни.Пак ще дойдат хора ,а не лакеи и паметника ще бъде.

9

:):)

преди 4 години

хайдее хранилка за болните мозъци в действие....преди 50 години за да си актуален забележим трябвало да лаеш срещу САЩ сега е същото .

8

Анонимен

преди 4 години

Поредната анти-руска статия, що не виете със същият патос срещу турските (вкл. и тези от "демокрацията")?

7

Руския

преди 4 години

До богат и красив гущерКое те каза да мислиш че си анонимен тук моето момче?Не бъди така смел защото много по смели и корави вече плакаха Карай си Голфчето и си живей в панелката и не се вълнувай така гласно

6

до образУвание

преди 4 години

алооо ти ми отговори относно поробването, защо не слагаш в числото способствали поробването, Чърчил и Рузвелт които в Ялта със Сталин на парче хартия, стискат ръце кое парче от следвоенна европа за кого ще е..като толкова си образУван трябва да знаеш че трябва да бориш прочината а не следствието.

5

опетков

преди 4 години

Паметникът е израз на благодарността на убийците на българския народ- предателите от БКП, към армията окупаторка, която ги постави на власт да изпълняват заповедите на господарите от Кремъл. Няма по-тъ*по говед"о от т.н. "български народ", кланящ се на двойни поробители.

4

Образование

преди 4 години

И какво точно не е вярно от това, което г-н Игнатов казва *** безроден под номер 1? Как е възможно някой за пари да предава родината си ?!? А ако наистина си мислиш, че съветите са освободили някого без после да го поробят, чети бе братко, чети...

3

u4en

преди 4 години

ИМА решение на СОС за премахване на паметника....ГЛАСУВАНО ! Но страхливата ни кметица все се оправдава с думите - да изчакаме още малко...за да намалим инфартите сред червените другари ! ДА. но нормалните софиянци не искат да чакат повече и превърнаха *** в *** на открито / зад паметника е СМРАД .с унисон със североазиатската ***

2

НОМЕР2

преди 4 години

Дано най-накрая има положителен изход! Положителен, значи премахване!Не е нормално да има паметник на чужд армия, за това, че е обявила война на България! Някой да иска да махне Докторския паметник? Не! Не, защото е паметник на загинали във руско-турскат война доктори!

1

Архитект-Респект

преди 4 години

Не били компютри, а компоти!Простовато момченце е архитектчето Боби Игнатов.