164

Do 192

преди 12 години

Комуниста Гоце предаде поста на комсомолеца Росен.Другия комунист Боце си разиграва коня,сякаш държавата му е бащиния...Още 50 години няма да има отърване от комунизма в България.

163

Хектор

преди 12 години

Тука някакви елини ли са, елени ли са ,искали със некакви маслини и кораби да станат богаташи.....Драги калевроси,малякита, сократ не ви ли е казал че баланса винаги намира начин сам да се възтанови???? Естественото положение е вие да сте второкласна ***(икономически) в региона.Сега ще лапнете една Германска пат.а и ще викате-Вундаба,зия гуд,шнеле шнеле......:)

162

сократ

преди 12 години

Европа се гаври снас искайки гърците да получават нашите заплати и пенсийЗащо отидохме към европа нали за по добър живот а се оказа че те трябва да зажият като нас Да ама не.Там живее народ а ние сме нещо непознато на планетата като народ Навсякъде хората протестират а ние си мизеруваме и кротуваме ипращайки на великия запад жените си и дъщерите си да им слугуват и да ги чукат за да преживеем от подаянията им. Опомнете се братя и е време да извикаме БУНТ и на ОРУЖИЕ БРАТЯ.СВОБОДА или СМЪРТ.

161

Анонимен

преди 12 години

др.Горбачов.Всяка бивша европейска държава е владеела колоний които е експлоатирала--Знаеш ли колко граматически грешки имаш само в този малък откъс от текста?Не ти стига акъла дори да напишеш няколко изречения правилно - не давай съвети по глобалните въпроси. Първо се образовай, тогава заповядай отново!

160

Dresden

преди 12 години

На мързеливите гърчоля им предстои да научат урока, че безплатен обяд няма. Гарантирано от Меркел. Тиквата вместо да се пъчи с 20 километра магистрали да направи нещо за Българското селско стопанство, което е унищожено. Има огромен пазар.

159

сократ

преди 12 години

Момчета третата световна война бе обявена от предателя на източното православие от др.Горбачов.Всяка бивша европейска държава е владеела колоний които е експлоатирала и за това бяха добре а ние будалите хукнахме в тази посока но стана така че се превърнахме в техни колоний.Сега всички источни народи имат стабилна паричност и се наложи богатия запад да чака паричките ни и затова обедняхме. Запада просто е комсумирал на зелено а това успя да ни заблуди и сега няма мърдане вече сме колония.

158

Анонимен

преди 12 години

Трудно се държи бюджета в нагъзено положение!

157

"Етнос"

преди 12 години

Български заплати иска от Атина тройката кредитори от ЕС, Европейската централна банка и МВФ, които преговорят с гръцкото правителство по втория спасителен заем за страната, пише в. "Етнос"Кратко и ясно накъде отива Гърция - там където на натикаха ***. Слава богу, ние вече се измъкваме от блатото на БКП. Последната им ***, агент Гоце, беше изритан от властта преди няколко дни.

156

говори МВФ

преди 12 години

Гърците просто бяха информирани официално, че те вече не управляват бюджета си и имат надзорник. Никой не им е искал тяхното разрешение.

155

до 174

преди 12 години

Гоце,Гоце. Или си пропагандатор на хунтата Герб или си просто необразован чалгар. Ще минат още 100 години и България все още ще е на светлинни години от стандарта на Гърция. --България изостана, защото предателската ви партия БКП съсипа икономиката ни. Управлението на *** завърши с фалит за България. Пред войната бяхме по-добре от гърците. И сега на пук на говненцата от БСП и ДПС България отново се развива добре и пак ще минем смрадливите гърци. Обещано от ГЕРБ и от белите хора.

154

pero

преди 12 години

До: КОСТАНИДИСВелики, но разорени. Гръцки фирми тичат към България и викат, "Може ли и ние?". Може, но ако слушате.

153

Гоце

преди 12 години

Повече никой няма да инвестира в Гърция,край с тях,свършиха,като дадеш на някого пари и той ги профука няма да му ги дадеш пак...ако го направиш значи нещо ти хапе главата.

152

Гоце

преди 12 години

а как се правят инвестиции, ти къде би инвестирал в Гърция,в Сърбия?Би инвестирал в страни с нестабилна икономика и с очевидно население с големи душевни проблеми?Ти ако беше инвеститор какво щеше да търсиш -евтина работна ръка-колкото щеш тука,спокоен климат,не ти трябват някакви прореволюционни състояния,крайно-десни сръбски ***,бивши военнопрестъпници или анархози,които могат да превърнат за 2 часа Атина в бойно поле,стабилна икономика-е мислиш,че гръцката икономика е по-стабилна от нашат

151

Mickey

преди 12 години

Гоце 170,тия ги разправяй на фуражката си!:) Инвестиции не се правят по такива "причини" !!!!!!!171 "антикомунисте"( колкото и Боце), съберете с Гоце-то и праснете по един самогон!

150

Mickey

преди 12 години

Дянков , гербаджийския(разбирай комунистически) пудел , бил казал че скоро българите щели да станата по-богати от Гърците! Смяяяяях! Поне докато управляват герб-овете и бсп-тата на Партията ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ!Той е имал предвид че гърците могат да станат и по-бедни от българите(ама го е казал тарикатски)

149

Гоце

преди 12 години

ВМОРО *

148

Гоце

преди 12 години

Пак обвързахте тази дискусия с политически партии,ситуацията,в която се намира България в момента не е постигната САМО от Герб,а разбира се и от другите партии.Кажи ми,как може да защитавате гърците,ТЕЗИ,КОИТО НАЙ-НАГЛО НИ БЛОКИРАХА ГРАНИЦАТА С мръсните си трактори,тези,които 1913 г. най-мерзавски разграбиха изконни български земи,ХАК ДА ИМ Е,хак да им е на тия,които избиваха български патриоти,не ви е срам МЕКЕРЕТА мръсни,ВМРО за вас,гъркофили,безсрамници,забравили историята си,неразумни!

147

ФАШИСТ

преди 12 години

суверенитет или не , германците превземат Гърция. разпоредено ни е да източим яз. "Доспат" и да възстановим бойното летище "Орлино". От там ще превземаме " МЕТАКСА" дали е отбранителна линия или гръцки коняк .... по добре да е коняк :)

146

ДО 172

преди 12 години

Антикомунистеееееееееее, да не ухажваш едно недоразумение като сбирщината бивши комунисти Герб,да не целуваш *** на необразован глиган като Борисов, НЕ означава че си комунист.

145

Ганьо

преди 12 години

ей големи зависници сме това българите гърците така онака абе *** балкански виж си своита ***