59

Анонимен

преди 10 години

На всички би трябвало да ви е ясно, че САЩ и Русия притежават много по-напреднали оръжия от въоръжението, което демонстрират в момента като стандартно.

58

varg

преди 10 години

Терминатор 2 денят на страшният е все по-близо.Роби готови ли сте да посрещнете създателя си ?

57

Анонимен

преди 10 години

Ще имат само един проблем... и това е нашият "Дръшки", него такива фантасмагории лазери-мазери не го ловат.

56

Анонимен

преди 10 години

Русия го имат преди 25 години.

55

Анонимен

преди 10 години

ciala turcia trepereshe ot tozi riski lazaer i sega treperi v turcia mu vikaha elkrojena

54

Дерибей

преди 10 години

Газо-динамичен е лазера.Захранван посредством свръхзвуков двигател.

53

Анонимен

преди 10 години

rusnacite oshte ot 1970 godina imat lazerno oryjie

52

Анонимен

преди 10 години

Нека правят оръжия, да ни пазят от *** на алах.

51

Анонимен

преди 10 години

хахах Хамериканци.Още през далечната 1967г. славния СССР със свойте бойни системи, тип Термоплан-Чедока потушават за няколко часа руско-китайския военен конфликт, възникнал при река Усури остров Дамански. За дезинформация, във военното комюнике на СССР се подаде невярно съобщение за използване на свръхмощни газодинамични СО2 лазери. и това забележете още пре 1967г.Просто Руснаците нямат равни във военната индустрия. Всички други само копират военни технологии от тях

50

61, много познавачи на руските военни тайни са се навъдили, начи! Руснаците не са ползвали обикновен лазер, а голяма френелова леща качена във въздуха. Енергията идва от слънцето, не от ЕЦ. Поне така твърди доц. д-р Емил Минев - специалист по оптика работил по тези и подобни секретни технологии.

49

ттт

преди 10 години

Моето скромно мнение:Първо ще направят лазерно оръжие, което може да унищожава хора.После ще направят лазерно оръжие, което може да унищожава автомобили.После ще направят лазерно оръжие, което може да унищожава танкове.После ще направят лазерно оръжие, което може да унищожава кораби.После ще направят лазерно оръжие, кето може да унищожава самолети.После ще направят лазерно оръжие, което може да унищожава ракети.Досега не са направили онова, което да унищожава хора, може и да не направят.

48

Metodiy

преди 10 години

До само си разсъждавамЗащото толкова ти е акълът.

47

Иво

преди 10 години

Боклучар блокира ми IP,ей ще те скъсам ***

46

evgeni1234

преди 10 години

До "Гиганта"-следното: Защо приемаш всичко за "чисата монета",което се лансира" ?

45

стоян петров

преди 10 години

Тази селска легенда, че руснаците са използвали лазерно оръжие срещу Китай през 1969 г. е обикновена лъжа. Чел съм интервю с руски специалист по лазерните системи който обяснява, че такова оръжие нито те нито някой друг е имал по това време, защото за да работи е било необходимо два големи ТЕЦ-а или ВЕЦ-а да подават енергия за охладителната му система. Използвани са катюши(град). Просто и ясно.

44

lol до 55

преди 10 години

тоя лазер през 1969г. се казва РСЗО Град, но айде за духа на легендата ще го приемем :D

43

Анонимен

преди 10 години

К'ви оръдия правят?? Да вземат да си оправят страната, че всичко вече е Гмо и да има наказани за престъпленита срещу човечеството във всичките им бомбандировки срещу други държави.

42

DiDi

преди 10 години

До evgeni1234 - Абе Евгени, ти изглежда не си прочел нито Лермонтов, нито Пушкин, а пишеш врели некипели в защита на Русия. Прочети поне, колко признати народи има в т.н. РСФСР и тогава цапай пространството с незнанието си.

41

Анонимен

преди 10 години

Снимката си е адекватна - това е американския лазерен кораб, заседнал върху руски "Тайфун".

40

Анонимен

преди 10 години

През 1969г. на остров Дамянски на река Усури руснаците ползват лазерно оръжие срещу китайците, които навлизат в съветска територия.Когато попитали Хрушчов колко китайци са загинали, той отговорил"Не знам, никой не е броил копчетата"