84

оцапахте я

преди 9 години

Тая министърка я свърши като кучето на ниватаТо че работа няма да свърши,ама напълно демотивира хората да работятМного голям енергиен вампир е.Оцапахте я,другари.Хайде да си ходите вечеКойто ял,ял.

83

#оставка

преди 9 години

До ognyanzИ това е вярно, но на хората им е писнало и скоро ще излязат с точно с такива искания. Вярно е, че бюджетът не е безграничен. Също обаче е вярно, че неща като заплатите на лекари, учители и преподаватели, пък и пенсиите, отдавна трябваше да са на съвсем различно ниво от това в момента.Понеже, нека сме откровени - когато са нужни средства, се намират. Например, цяла година гледаме как стотици полицаи охраняват парламента. Просто никой не иска да прави политики, а всички замазват.

82

ognyanz

преди 9 години

В един момент нещата просто избухват. Добре, хайде да помислим това оправдава ли всякакви искания. Ако учителите поискат 100% увеличение на заплатите, кой ще излезе да каже, че не ги заслужават? Ако пенсионерите поискат 100% увеличение на пенсиите, трябва лли да им се откаже? А по тоя път е ясно, докъде ще стигнем. Това, което искам да кажа, че повечето хора ще подкрепят искането ви за по-добри условия на труд и по-добро заплащане, но държавния бюджет не е бездънна яма, и не е само за здраве.

81

#оставка

преди 9 години

До ognyanzАми те медиците това казват - че не са от вчера и затова очевидно не са причинени от шефа, когото министърката иска да уволни. Хората им е писнало, а тя се държи нагло. В един момент нещата просто избухват. Естествено, феновете на конспирации могат да намерят и доводи за политическа поръчка. Както знаем, според същите фенове, всички хора, които протестират, са платени. Човек разсъждава от гледище на това как той лично би постъпил.

80

ognyanz

преди 9 години

Проблемите на спешната помощ не са от вчера. Не си спомняМ по времето на правителството на ГЕРБ медиците да са протестирали за по-високи заплати. Сигурно заслужават увеличение, но искането на 100% повишение вече доста намирисва на политичека поръчка.

79

Анонимен

преди 9 години

Сега ще искаме прозрачно да се покажат фишовете с ,,хонорарите,, на тия 4 души дето ще ги пратят от ПироговСигурно ще им дадат два-три пъти по-голяма надницаНищо, нека!То вече висши чиновници почнаха ,,да търкат наровете,, в Софийския затвор за злоупотребиАндреева да стяга вазелина

78

Анонимен

преди 9 години

Какво се чуди таяТя защо никога не е работила в Цсмп?Другите да не са по-прости от нея?

77

магазин за левче

преди 9 години

По 5 за лев да ги събира да й работят като парамедици , ми е все едноВажното е ,че се видя колко некадърна и *** жена е тая връзкаркаВсички хора по улиците в интервюта днес бяха по-подготвени за нейния постЯвно големи пари е прахосала и сега се прави на тапа пред медиите,извърта и клинчи от неудобните въпросиМинистерството предлага висококачествен продукт като магазините за левче

76

цацаров казал:

преди 9 години

Всички некадърни министри на здравеопазването да полагат по 100 часа обществено полезен труд месечно в спешната помощ като парамедици и въпросът с недостига на кадри ще се решиДа се фръцка на пресконференции като пишман експерт всеки може.

75

Анонимен

преди 9 години

"Не било работа на министерстовото ,да се занимава с такъв казус" Ами с какво се се занимаваш ,с това каква ти е прическата ли?

74

становище

преди 9 години

министърката не е социалистка, тя е национал-социалистка

73

до 77

преди 9 години

Тоя генерал не беше ли някакъв кожен лекар?Каква спешна помощ ще организира?Дядо генералчо сега ще понапълни гушката с парички от общината.

72

след тях и потоп

преди 9 години

,,големи,, болници с тежки дългове към бюджетаТолкова ли много излишен медицински персонал поддържат,та ще пращат в Цсмп на командировкаПо закон могат да ги задължат само месец да роботят другадеПосле кво става?След нея и потоп,а!

71

Анонимен

преди 9 години

Андреева само на разходки из чужбина е ходилаДнес се чудеше като кифла защо има незаети щатове в цсмп софияАми защото е много ,,престижно,, да те снимат в ,,разни,,пози,докато спасяваш човешки живот и да ти коментират прическата.Ами,*** смотана,ако поработиш без почивка 12 часа и на теб ще ти ,,падне боята,, ,дето си се наплескала с 2 килограма тежък грим

70

#оставка

преди 9 години

Уфсъ, оставка!

69

спешен лекар

преди 9 години

Ще си го преместя,ако ще от Луната да ги събираНяма да съм камикадзе и да се озъртам за ,,журналисти,, на българската ,,Ал джазира,,/нюз7/,докато работяАз ще спасявам хора,а някоя кипра от ТВ-то ще ми коментира прическатаМестим!Работете си за слава на БСП!

68

хайде сега

преди 9 години

да видим, как " генерал " тонев ще си сложи бялата престилка с реактивните двигатели и ще започне най- накрая да работи като лекар с 600 лв. в Бърза помощ ! Хеееееееееееее- хехе !

67

Анонимен

преди 9 години

Не на локаута в "бърза помощ"! Оставка на здравният министър на секундата!

66

Анонимен

преди 9 години

Госпожата гледа като наакана, осван това ми се вижда и леко гузна! Я да видим ка се нарича, заместването на едни работници с други при стачка? Май "локаут" беше. А това е силно дясна практика - тип див капитализъм! А сега да видим за лявото ли гласувахте другари комунисти? Въпрасът е "риторически"!

65

икономист

преди 9 години

Както и троловете на мутреса Моника да плюят по Б. Борисов няма да успеят да му повлияят на авторитета. Искат или не в момента той е най добрия Държавник. Говори откровено и отговорно какво да се прави. Другите мекерета като Станишев, Местан , Сидеров и най-вече Бареков обещават реки от мед и масло безплатно. Да ама няма как да стане, защото няма безплатен обяд.