9

Анонимен

преди 9 години

А ТИ КАТО ЗНАКОВ КОМУНИСТ С МИЛОНИ В БАНКОВИТЕ СИ СМЕТКИ И ЧОВЕК ,КОЙТО НЯМАШЕ И 1 ДЕН ТРУДОВ СТАЖ СТЪПВАЙКИ В ПОЛИТИКАТА ДА ГОВОРИШ ОТ ИМЕТО НА 80 % ОТ БЕДНИТЕ СИРОМАСИ ИМАШ ЛИ МОРАЛ ? ТАКИВА СА ВСИЧКИТЕ ТИ ДРУГАРИ ОКОЛО ТЕБ-МИЛИОНЕРИ КОИТО ГОВОРЯТ ОТ ИМЕТО НА НАЙ--БЕДНИЯТНАРОД В ЕВРОПА С НАЙ-БОГАТИ КОМУНИСТИ И В БСП И В ДПС !

8

Анонимен

преди 9 години

Пак фалираха държавата.

7

Рали1

преди 9 години

"при разглеждането на държавния бюджет за 2012 г. министър Дянков да информира парламента за изразходването на средствата от здравни вноски съгласно 27 от Закона за държавния бюджет за 2010 г., според който средствата от сметките на НЗОК към края на 2010 г. се прехвърлят към държавния бюджет."Къде сте били вие,господа сегашни управляващи?Какво са правили предишните, а ВИЕ какво правите СЕГА и кой ще ви сърба попарата дето я дробите ???

6

Рали1

преди 9 години

"България отлага ударното усвояване на 15 млрд.евро след 2016 г.Помощта от ЕС е за периода 2014-2020 г. Именно на еврофондовете разчиташе и бизнесът,но в момента кранчето е пред пресъхване - България е със замразени еврофондове по две програми"Околна среда"и"Регионално развитие",с реален риск да бъдат спрени и парите по"Конкурентоспособност"и Програмата за селските райони."Онемявам пред наглостта и дебилщината на тези управляващи!Онемявам пред дебелоочието!Оставка незабавно!!!

5

муньо

преди 9 години

къв морал бе,кви 5 лева.... изедници крадливи долни

4

Здравеопазване

преди 9 години

И какво са направили ГЕРБ теа 1,5 млрд. пари точно за Здравеопазване май са си купили Яхти и скъпи коли или може би Офшорки някаде на Карибите , ето работа за безработни Журналисти които пишат и снимат само глупости и после продават материала на НОВА за некой лев

3

Ботев

преди 9 години

Дръж се Станишев! Никаква оставка! Стискай БСП за гушата докато я завлечеш в небитието.Венсеремос!

2

Анонимен

преди 9 години

Цоциалистите много обичат да говорят за морал

1

Анонимен

преди 9 години

Майко мила, няма отърване от тоз гризач, остана да обвиниш Боко, че детето на Моника не е от теб а негово ама помисли по-вероятно да е от Доган, те нали и двамата са безработни та имат време за глупости!!!!