159

do 217

преди 9 години

Vsqka edna malka darjawa trqbva da se obedini s drugi malki darjawi za da bude po silna i nezawisima ot golemite darjawi! ili da se obedini s edna golqma blizka darjawa No w EC Bulgaria nito stana po silna , nito stana po nezawisima.Ot EC ni kazvat kakwo da proizwezdame, kolko da proizwezdame, kolko i kakwa riba da lowim, s kogo da turguvame, ot kogo da kupuvame gaz, kakwo da stroim- nezawisimost -nikakwa.Edinstweno ako Bulgaria se saedini s Rusia , to ste stane po silna i po nezawisima.

158

Анонимен

преди 9 години

някой чел ли е операция буря от игор бунич. в русия е била забранена доста време

157

Киро

преди 9 години

Анонимния гербер нарича човека от снимката ...... Този гербер си е внушил, че може да обижда президент на световна сила. Така вероятно се чувства по-добре. Анонимния гербер е една страхлива мишка, която не смее да покаже носа си и да заяви, това което пише като анонимен тук. Освен това ми прилича на човек с психични разстройства. Този Анонимен е нещастен защитник на ГЕРБ.

156

до 208

преди 9 години

зимната война е супер филм. накрая показват как финландците са почели паметта на 23 000 убити и кои са заграбените и окупирани територии.

155

АНТИМУТРА

преди 9 години

ДА ДА ВЕРВАЙТЕ СИ!!!!ТО САМО ЗА ПРЕД ПУБЛИКАТА ИМА ПРИМИРИЕ :D

154

Анонимен

преди 9 години

Когато е-е-е да кажем личности, като василев изпадат в истерия, трябва да смятаме, че всичко върви както трябва.

153

до 209

преди 9 години

то и сега войната е за контрабандните канали на одеса.това е най голямото депо за контрабанда на наркотици оръжие бяла и черна техника авто части китайско карго.става въпрос за милиарди,конците ги дърпат от Москва,фсб и гру.на никой не му пука за рускоезичното население.там са изпратени наемници които воюват и по между си

152

Анонимен

преди 9 години

офицера от кгб и ФСБ който е отговарял за узбекистанската връзка и изкарването на наркотиците от Афганистан и търговията с тях сега е президент.това разкритие доведе до поръчковото убийство на литвиненко

151

Анонимен

преди 9 години

гледайте филма зимната война ,има го в ю туб. за агресията на СССР срещу Финландия.как при съотношение 1 към сто руснаците ядат боя

150

до 203

преди 9 години

точно обратното ,СССР даде всичко на Хитлер за войната му срещу запада,военен съюз,суровини,бази,полигони,абсолютно всичко. чети договорите,архивите,вестник правда от онези години.чети руски изследователи ако не вярваш на други.

149

Анонимен

преди 9 години

Един от ръководителите на Ку клукс клан казваше,че по-добре *** за президент отколкото психопат ***.Защото ако Джон Маккейн беше станал президент сигурно щеше да има трета световна война.Сенаторът,който казва на президента и премиера на България какво да правят,е психопат воювал във Виетнам.Пленен и прекарал пет години в лагер.Там освен че са го измъчвали сигурно е "обиждан"многократно от жълтите.Така че Барак Обама е по-доброто зло.

148

LICEMERI

преди 9 години

XILADI XORA STRADAT OT TOZI KONFLIKT A NIE SI 4ESHEM EZICITE KOI BIL ROSOFIL KOI ROSOFOB

147

до Василев

преди 9 години

Василев, обиждайки хората показваш какво представляваш самият ти. Не замърсявай форума, ако обичаш, с ненормалните си изрази. Най-добре е да застанеш на жълтите плочки и на глас да изкажеш глупостите си. Най-вероятно ще се увериш, че минаващите ще те вземат за ненормален.

146

до 202

преди 9 години

Да! Запада тогава даде всичко на Хитлер за да го хвърли срещу СССР с цялата индустрия на завладените страни и особено военната техника и производствените възможности на Чехословакия.Е, сетне нещата мало се пообъркаха и в момента по една телевизия дават как са се оплескали при Дюнкерк, немците са на Айфеловата кула и битката за Британия.

145

юбералес

преди 9 години

До АнонименАншлусът (присъединяването) на Судетите и Австрия през 1936-38 е разучен от сегашното руско правителство и приложен в Крим.

144

ZABOBOL

преди 9 години

Na snimkata:KOLHOZNIK CARVULAN V> V> PUTIN.USA+ROSSIQ/bez KGB PUTIN/=HUBAV SVQT.VIJDAM 50,100g.NAPRED,AZ BELIQT ZABobol.

143

до 195

преди 9 години

Как да станат нормална страна като не ги оставят.От всякъде агресия.Сигурно на тях им е много драго все да са в бойна готовност.Нормална страна според вас значи да запретнат *** и да чакат кой ще дойде и да се изпедерастят като нас.Да отидат трима чужди сенатори и да им разпоредят кой ще е премиер и какво да прави.

142

писна ми от идиоти

преди 9 години

До ВасилевТи добре ли си?пи и си хапчетата и не ни занимавай с идиотските ти предположения........

141

Тачанка

преди 9 години

***, древноруските традиции тогава са се тачили и парада се приема на кон.Гледал ли си белогврдейски парад на старите кинохроники как танцуват конете.

140

Анонимен

преди 9 години

Връщането на Крим към Русия вече се учи в учебниците по военно дело като най-блестящата военна операция в историята на човечеството, осъществено от главнокомандващия на Русия ВВПутин!