270

Анонимен

преди 9 години

До до СтамболовВсички ли грабят ? от като станат пълнолетни до пенсия или ?

269

Шоп

преди 9 години

В Русия предумишлените убийства са 10 (ДЕСЕТ) пъти повече отколкото в която и да било страна oот Западна Европа и 2 (ДВА) пъти повече, отколкото в САЩ.

268

до Стамболов

преди 9 години

Отговорът е много лесен, ако не си пълен ***. Хората отиват в САЩ, защото САЩ грабят целия свят и хората вървят подир откраднатите си пари.

267

Шоп

преди 9 години

Советская звезда Армен Джигарханян стал на сторону украинцев и заявил, что не собирается подписывать никаких писем в поддержку российского президента Путина.

266

До 322 Стамболов

преди 9 години

Много си ***.

265

Стамболов

преди 9 години

Тук наистина има невероятни бих казал даже феноменални изказвания на българи. Не искам да знам дали го мислят или са платени *** но повечето от тях са с тежки диагнози. Другари колхозници, Защо пред Американското посолство, всеки ден има по 100-200 човека, а пред Руското няма кой дори да те напсува? Днес на никой, който иска да излезе от България, не му минава през ума да си търси работа и по-добър живот в ДемократичнаРусия. Включително синовете и дъщерите на най-върлите комунисти търся

264

ставри

преди 9 години

Платена публикация(и то некачественна)

263

тя

преди 9 години

Каква демокрация в Америка?Там винаги са властвали само парите, а човешкия живот не струва пукната пара ,особено ако си беден.

262

Анонимен

преди 9 години

Събитията смело може да се нарекат " негро-майдан".

261

лол

преди 9 години

До Анонименen.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_intentional_homicide_rateНа глава на населението са на 66то място, а по общ брой са на 12то място.Русофобия с изфабрикувани факти, както по принцип.

260

Анонимен

преди 9 години

Според официални статистически данни, публикувани на сайта на руското МВР, през миналата година в Русия са извършени 20 хиляди убийства и 45,5 хил. случаи на умишлено причиняване на сериозни наранявания, след което умират още 15 хиляди руснаци. Днес по броят на годишните убийства и опити за убийство, Русия заема първо място в света,

259

уот

преди 9 години

До СимоВ големите градове - Санкт Петербург, Москва, etc - има американски експати, включително ***. Само че руснаците са си расисти по начало и не ги толерират особено.Ние нали сме еврогейци и сега целия ми квартал в столицата е пълен с шимпанзета и терористи. Чудна картинка.

258

Симо

преди 9 години

Пущините му Руснаци,стана вече 65 годин,все за *** от САЩ жалят и живота в Русия не спират да хвалят.Ама един *** не знам да е избягал от САЩ и да се е заселил в Русията. То ако имаше поне един,то те до сега да са оревали орталъка.

257

въй

преди 9 години

*** са нецивилизовани маймуни, дресирани от медиите и разни активистки организации да започват да пискат за расизъм и да трошат и грабят в случаи и като във Фъргюсън, и като Трейвон Мартин.Тези от вас, които гледат liveleak и подобни сайтове, добре знаят, че САЩ е поицейска държава, където полицията унижава, пребива и дори убива граждани без причина и минава безнаказано. Медийното отражения на САЩ замазва този проблем с такива от расово естество, докато полицейското насилие засяга всички.

256

Анонимен

преди 9 години

Комунизъм няма и не е имало. Имаше режими, създадени изкуствено и целенасочено. Никой не е искал комунизъм!!!! Навсякъде той беше натрапен и привнесен. От някого. Това беше социален експеримент с една единствена цел - контрол. Не успя, но за известно време беше добър опонент и изкуствен враг. Сега още стсва за враг, но...Трябва друго да се мисли. Тероризъм, друго ли....

255

Анонимен

преди 9 години

Аз пък мога да Ви кажа, че тия марудери дето ужким "протестират" на 100% незнят кой е аджеба Путин

254

Оран Гутанян

преди 9 години

Аз не виждам нищо обидно в названието *** и прочие имена, като маумун, шебек, орангутан, шимпанзе, макак, гибон и т.н. Те просто показват към коя раса принадлежи даден индивид. Е, има и изключения като кокос и банан, но те са в следствие цивилизационен избор, тоест вътрешнота съдържание се различава от опаковката, но в повечето случаи това е следствие на дресировка.

253

ъъъъъъ

преди 9 години

Защо бият *** в Америка?Това е въпроса, а не има ли комунизъм в Китай.Троловете сполучливо размивате темата в коментарите, нямате за какво да словоблудствате ли?

252

дам

преди 9 години

По всичко личи, че тези, които защитават СССР, едва ли някога са стъпвали там! Какво говорим да са били западна Европа, САЩ или някоя друга развита икономика! ...шанс :)

251

Анонимен

преди 9 години

Не разбрах, в Китай и Русия сега социализъм ли има или капитализъм?