45

пфф

преди 8 години

До По ТВ-гледам само:Дискавъри добре, ама турските сериали защо?

44

Анонимен

преди 8 години

E oniq v reklamata, kadeto si diga rakata i pres stotna kazva nq, nq nq nq nq nq.......Hem tapo i smeshno hem otvratitelno....nq

43

А

преди 8 години

Аааааааааа , пропуснахте да ви питам имате ли развалени венци , гледайте по тв как ще си изплюят кръвта в бялата мивка или в мензис ли сте - обърнете внимание на тези дамски превръзки , имате разстройство -оооо, лесна работа -има ре-комфорт , лакта рей стоп..... -ох отщя ми се да вечерям, отивам на въздух.

42

Анонимен

преди 8 години

Преди време четох статия, в която някаква комплексарка философстваше колко лошо място е фитнеса и колко неприятни са тренировките щом има толкова телевизори в залите, за да те разсейват от усилията . Още тогава се зачудих какво би казала за масата хора, които всеки ден се хранят пред телевизора, дали и плюскането е толкова ужасно. Тази статия(и някои коментари) са своеобразен отговор

41

Анонимен

преди 8 години

А новините да не са по-добре, докато си хапнал вечерята, си залят с трагедии от всички краища на света, убийства, природни бедствия, тероризъм, болести, мизерии и накрая задължително някой ужасяващ репортаж от нашата мила родина, от който изпадаш в дълбок потрес и в депресия????

40

БЕЗ ТЕЛЕВИЗОР

преди 8 години

Точно така 42! Аз си подарих и двата телевизора преди повече от 4 години и определено от тогава живота ми се изпълни със смисъл, ако мога така да се изразя. Сега чета заглавията на новините и което ме интересува, поглеждам и статията.

39

Имаш ли парички

преди 8 години

рекламират те всички.Нека сме справедливи-описаните реклами се въртят ДЕНОНОЩНО,а не само когато се храните.В този часови пояс телевизиите печелят повече.В света зрителите се облъчват на квотен принцип-колкото е по-голямо населението (купувачите), толкова по-голям бюджет се отделя за рекламо-посредниците(клон сме на Румъния).Не случайно този бизнес е в ръцете на партийни функционери. Съвет-след обилна вечеря, когато след реклама ви се "приходи" или ви се пов...ща,задръжте,и в двора на посредника

38

НАУКА

преди 8 години

Не е тайна, че по време на хранене човек е най-възприемчив (в лошия смисъл на думата) към подаваната информация. Тогава критичната оценка и филтрирането на инфирмацията по пътя й към съзнаноето (и подсъзнанието) рязко пада. По този начин в главата ни се заковават стериотипи, който през почетето останало време, съзнанателно щяхме да филтрираме. НАЙ-ДОБРОТО ВРЕМЕ ЗА ВНИШАВАНЕ НА ВЪНШНИ ИДЕИ Е ПО ВРЕМЕ НА ХРАНЕНЕ. НИКОГА НЕ ГЛЕДАЙТЕ ТЕЛЕВИЗИЯ ПО ТОВА ВРЕМЕ!!!

37

Некъф там

преди 8 години

Най ми е приятно като седна да ям и да чуя ,,Плюете ли кръв когато си миете зъбите,, и една супер мазна храчка се изплющи в мивката. А и оня *** със няняняняняяняняняняня. Включително рекламите на Загорка и на онея дъвки Ксилитол със малките олигофренчета в даскалото дето всяко носи един буркан дъвки.

36

Анонимен

преди 8 години

Аз пък, като прочетох заглавието, реших че става въпрос за нашето черноморие.

35

Анонимен

преди 8 години

И за такива *** реклами учат по 5години

34

SOLUTION

преди 8 години

Недейте изобщо гледа телевизия! Опитайте за 2 седмици и ще видите, че нищо не губите.

33

25г.

преди 8 години

Браво! Седнем на вечеря и почнат рекламите''чувствам дискомфорт, вагинална миризма ...'' и поглеждам към рибата си и си мисля, що за реклама е това, точно в часовете когато вечерям или обядвам? ''Не пропускайте лятото'' и някой на тоалетната, гъбички ... как да гледам телевизия докато ям? Не съм гнуслив ама това е тотална простотия.

32

Анонимен

преди 8 години

И аз като видя реклама на нещо, не го купувам. Това значи да си платя и за рекламата му.Купувам само най-необходимото и си налагам да не подменям нищо, което все още върши работа. Много хора в Испания и Италия го правят. Явно им е ясно, че не трябва да се постъпва така, че да правим богатите още по-богати, а в същото време се лишаваме от много стойностни неща, заради лелеяната джаджа, неефикасен медикамент и...

31

хаха

преди 8 години

Наистина добра статия и много точно попадение - нищо не ме дразни в телевизиите колкото излъчването точно на тия реклами в неподходящо време.

30

Анонимен

преди 8 години

Че аз си мислех, че с телевизия измъчват затворниците

29

По ТВ-гледам само:

преди 8 години

НОВИНИТЕ , ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ и ДИСКАВЪРИ!!Другото е абсолютна помия!

28

Анонимен

преди 8 години

"С урината ли да свързваме еротичните гледки?". Сашо, малко си поизостанал в тази сфера. Някои мъже, респективно жени си правят така наречения "златен дъжд". Такива са сега европейските и атлантическите ценности.

27

XIS

преди 8 години

Би било добре ако можеше да сваляме реклами от ефира с "гласуване" - 100 или 1000 протестни сигнала за някоя реклама и да пада по закон. А че ще има и нелоялна конкуренция - да се оправят.

26

Анонимен

преди 8 години

Има си една поговорка: Когато ям съм глух и ням. Затова никакви разговори и със семейството, защото като се яде, не се говори.