12

Лелееее

преди 8 години

Бог да го прости детето. Не мога да повярвам колко луди и безкрайно злобни хора имат достъп до интернет. Щом за едно дете могат да излеят толкова мръсотия, не знам ако ги засече някой с колата сигурно ще излезат с пищова. Трябва да им се проследи местонахождението и да им се пратят екипи от психолози.

11

до 28

преди 8 години

Даровете от бога не коментират спрямо обстановката, а са винаги обективни. Не оспорвам неговите професионални качества, а целта му да изпъкне по един нелеп начин! Не е нужно и той да се причислява към драскачите, които си запълват бройката на публикации с една човешка трагедия, нали? Апропо, това нито е първият, нито последният случай на починало дете от дисекация на аортата, простото другите са в обикновени семейства. Оставете хората на мира!

10

мда

преди 8 години

Пиша този коментар за тези които имат човечността да го разберат. Желанието за трупане на дивиденти е повече от очевадно... Отвращението което човек изпитва от толкова плоския начин на опошляване на една трагедия с всеки изминал ден е вече на ръба на търпимостта. Апелирам към хората които ме разбират просто да спрат да коментират и да спрат да четат най-вече коментарите на "хората" без грам човещина изливащи злобата си. А изводите какви хора има наоколо си остава за всички нас...

9

Анонимен

преди 8 години

Пак почнахте с глупостите! Не правете това върху смъртта на едно дете, Нябате срам от Богжа !

8

гост

преди 8 години

Хора, замълчете! Дори и минуси не си струва да се слагат! Що за безсърдечност, що за цинизъм! Човешка трагедия, починало е дете! Президентът е родител, всички знаем какво е това! Нищо по лошо не може да се случи на човек! Стига сте писали глупости!

7

Анонимен

преди 8 години

Дълбок поклон пред светлата памет на детето!Дано е в свят по-добър от нашия, който е пълен с омраза и мъка.Нека Бог дава много сили на родителите .Нека всички замълчим пред трагедията не само за това дете , но и за всички други. Никой не знае след минути какво ще се случи с него и децата му. Злобейте на кражбите и далаверите, а не пред скръбта. Утре може Вие да оплаквате детето си.

6

д-р Хаус

преди 8 години

Както вече писаха и други колеги кардиолози, заболяването на момчето /дисекация на аортата, известно и като синдром на Марфан/ е генетическо заболяване, като в много по-голямата си част се предава от бащата на децата. Бихме посъветвали президента да си направи преглед, а на другите си две деца да осигури всяка година редовни кардиологични прегледи, за да може да ги предпази, ако недай си боже и при тях се развие това заболяване

5

Анонимен

преди 8 години

Няма по-голяма мъка и болка от това децата да си отидат преди родителите. Искрени съболезнования на сеймейството и близките! Кураж!

4

Галя Г

преди 8 години

Искрени съболезнования на семейството, дълбок поклон ! Нека детето почива в мир. Това е трагедия на едно семейство , без значение какви са родителите те не заслужават да оплакват детето си. Нека замълчим, нека не бъдем безсърдечни и със зли езици! Трагедия като тази може да се случи на всеки един от нас. Всички сме равни в мъката си.

3

Анонимен

преди 8 години

Цветя имаше, но баш отрупан не беше.Отрупано беше мястото където се запали Пламен Горанов във Варна на протестите за цената на тока.

2

Съболезнования

преди 8 години

Пред смъртта всички сме равни - няма президенти, богаташи ,милионери, крале или каквито и да са !

1

123456

преди 8 години

Хайде оставете семейството вече! Не търсете сензация. Много ясно, че ще го погребат в тесен кръг, нали видяхме как хиените чакат!Не е важно кой е в момента, важното е човешката трагедия в случая!