57

DreamTheater

преди 8 години

***!

56

знайко

преди 8 години

Абе вие добре ли сте бе джурналистите?! Джиги е Руска дума,и значи юнак, герой а тоа суек герой ли е???!!!

55

Сашо

преди 8 години

Няма ли държавници в тази държава, или те излизат на улицата само да режст лентички.

54

До Елена

преди 8 години

Ето пак българската простотия. Я Бог, я казармата, я комунизъма. Никой не се и сеща, че вината може да е в него или не дай си боже в неговите мили отрочета. Как пък без казарма и без да чета молитви три пъти на ден, не шофирам като подивял ***? Как намирам време и сила и да уча и да работя като нормален човек, без да знам да разглобявам калашник? С ДОБРО ВЪЗПИТАНИЕ, ЕТО КАК. Но не - бог бил виновен, държавата била виновна, че децата ми са *** и гамени.

53

Tih velikan 681

преди 8 години

Djigit oznachava gruzinec,ne e jelatelno da obijdate hora,koito nyamat nishto obshto s takiva neshtastnici kato toya kaskadyor.

52

Tih velikan 681

преди 8 години

Ako go hvana toya *** shte mu bude naistina ekstremno.Garantiram mu 6m bolnica..

51

Анонимен

преди 8 години

Да се върне смъртното!

50

Анонимен

преди 8 години

Виновен е Борисов, че не го е възпитал - държавата и министерския съвет са отговорни за възпитанието на децата в държавата. Майка му не е длъжна да го възпитава, майка му се занимава с проституция, държавата е длъжна да възпитава децата. Долу ГЕРБ! При БСП държавата от малки възпитаваше децата и те не израстваха такива наглеци.

49

Елена

преди 8 години

Днес е Богородица свят ден ! Дано Господ вразуми този народ. Младите са извън релсите. Върнете казармата и трудовите войски. Това ще ни спаси

48

шофьор

преди 8 години

Всичките катаджии , които се изказват какво трябвало да се направи са рушветчии. Един полицай ми се оплака , че неговия началник го пращал на работа и вечерта му искал определена сума , ако не е събрал си плащал от личните пари. Капиш.

47

Анонимен

преди 8 години

Малко им е бил боя, трябвало е да ги разчекнат!

46

Анонимен

преди 8 години

Много сте глупави бе - полицията може да хване, но само българския продажен съд ги пуска на свобода след убийство!Независимите продажни съдии са виновни!Полицаите ни са мързеливи дебелаци, но и те се отчайват като видят задържани престъпници пуснати от някой съдия!

45

Анонимен

преди 8 години

Наистина е гениално да изпратиш 10 годишно дете до колата. Щото видиш ли много хубаво си пием и сме твърде заети да идем ние. Калпави родители. За *** зад волана не ми се коментира изобщо.

44

Ромче

преди 8 години

До АнонименСъгласен:) имах също предвид, че при ромите ситуациите са винаги по-разгорещени, т.е. било е въпрос на време. Джигитите обаче явно стават все по нагли и като цяло шофьорите по-безрасъдни. Боят им е бил полезен, тъй като боят изгражда, той не е да разгражда...

43

родителите виновни

преди 8 години

Виновни са родителите на момичето, които пияни посред нощ се изпратили детето да пресича улицата - по закон те нямат право до го оставят само, камо ли да ходи по нощите по улиците. Второ, според очевидци, детето впезапно е пресякло улицата. В затвора трябва да бъдат пратени и родителите на загиналото дете. Жалко, че от глупостта на родителите е загинало дете! А вината на шофьора ще бъде установена от експертизата.

42

Анонимен

преди 8 години

Не оправдавам шофьора, но къде за Бога са били родителите на детето??Ако не беше блъснато можеше да е изнасилено или отвлечено.Да се им се търси отговорност и на тях.

41

Анонимен

преди 8 години

"Интелегентни" защъто са "гастарцайтери"Пази Боже сляпо да прогледа

40

ined

преди 8 години

Щом полицията не може да се справи с джигитите, трябва закона на Линч да се намеси.

39

Анонимен

преди 8 години

До изводСъщото може да се случи и в 12 на обяд. Чета коментарите и ви се чудя на мислите. Този народ сам се обрича на гибел. Никога не гласувах за Борисов защото той за мен е благороден мафиот, но казаното от него изречение за материала е абсолютно вярно\

38

wert

преди 8 години

Не е до възпитание, до хормони е. Направете им писта и ги пускайте там.