27

Анонимен

преди 7 години

Преди година Путин : Вы сами-то поняли, чего натворили? !!!

26

Ss Waffen

преди 7 години

Пуснете на свобода Андеш Брайвик дайте му оръжие и той ще ви покаже как се бори тероризъм , *** *** политици.

25

Анонимен

преди 7 години

Осъждам акта, но да попитам, защо не плачехте, когато не десетки, а хиляди деца и невинни бяха бомбени в Ирак, Либия, а сега и в Сирия? Или те са просто раси, незнайно защо появили се на земята!?

24

Анонимен

преди 7 години

Франция винаги са били в топ 4 по износ на оръжие, и имат участия във всеки голям военен конфликт след втората световна до днес, а през 18 век са търгували с роби като 1 800 000 души са били търгувани от нея, като добавим и участието и в Африка с кървави диаманти... Не ги жаля

23

Кирил

преди 7 години

Ще кажат ли сега толерантните на своите съграждани които ги предупреждаваха а те пък наричаха - шовинисти, радикали, крайно десни, расисти и т.н., ще им кажат ли "Бъдете толерантни!" и "това е език на омразата". Кой беше прав? Тези които запазиха разсъдъка си и отхвърлиха извратените ценности на запада включително мултикултурализма и които искат чисто и етнически монолитно общество базирано на християнството. Вместо това Европа се превърна в бълвоч от раси, езици, етноси - помийна яма.

22

kkk

преди 7 години

Поредната проява на религията на мира. Десетки избити малки деца, майки и цели семейства. Толерантност - да, мирна религия - да, интеграция - да. К'во да коментира човек.....

21

Кирил

преди 7 години

Това е горчивото лекарство което трябва да се глътне за да се излекува заразата на толерантността, мултикултурализма и всички извратени, западни "ценности" които толерират и приветстват изродеността. Сега свидетелите на това събитие - как арабина кара тира целенасочено за да ги премаже и у.б.и.е защото изпитва омраза към тях ще изпитват ли толерантност към него и подобните му? Ще толерират ли и приемат с отворени обятия тези които ги у.б.и.в.а.т? Ще чакат ли пристигащите с надписи "добре дошли"?

20

двойни стандарти

преди 7 години

Гледам пред посолството на Франция няколко човека скърбят,а защо преди 10 дни нямаше скърбящи пред посолството на Ирак когато загинаха при атентат над 200 човека?

19

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Много хора по света а и унас не знаят че исляма навремето е имал върховен политически и религиозен водач, наричан халиф. Щаб квартирата му се е намирала в Багдад. Обаче се поввил чичко Чингис Хан и му разтурил кочинката. После халифите се преместили в Кайро и основали нова династия. После пък османските султани превзели и Багдад и Египет и станали и халифи. Такива ми ви работи. В наше време вече нямаме халифи, но исляма е все по страшен и кървав. И то за обикновения гражданин. Европа затъва всеки изминал ден по дълбоко в блатото на собствените си заблуди.

18

днес

преди 7 години

Това са последиците от политиката на запада в близкия изток и арабския свят.

17

Бай минчо

преди 7 години

Атентатите се извършват от хора родени в съответните държави.Терористите сред бежанците още не са се активизирали. Целия масраф тепърва започва, братя европейци!

16

Анонимен

преди 7 години

Тероризмът е оръжие за отмъщение, а отмъщението тероризъм ли е или оръжие на страдащия?

15

Анонимен

преди 7 години

Най-жестокия и нагъл тероризъм беше когато СЕЩ начело с Буш бомбардираха Ирак а телевизиите даваха бомбардировките на живо! А какво ставаше в Белград и какви обяснения даваше Пешо нутри ята за падналата ракета в София! Как обясняваше за безопасността за българите на бомбите с обеднен уран в Югославия, сякаш там няма хора..НАГЛИ ПОЛИТИЦИ-ИЗМАМНИЦИ!!!!

14

Партизанката

преди 7 години

До 18.Първо, аз съм жена. Второ, примитив си ти. Мои приятели се върнаха от Украйна. Идея си нямаш какъв ад е там.Защо медиите не отразяват малко?Всяка нощ загиват деца под ударите на ракетите.Или твоето състрадание стига само за едни?Това означава,че няма състрадание, а просто комформизъм.

13

Анонимен

преди 7 години

Последния абзац...каква любоФ

12

Анонимен

преди 7 години

Kaнете още бежанци. Давайте им паспорти и ги учете в толерантност.Фюрерът в гроба се върти като гледа на какво прилича Европа днес.

11

до Партизанката

преди 7 години

Смешен Си Примитивни човече... Смешен си

10

Анонимен

преди 7 години

Спешна депеша от ембаси-то: Чехлю веднага да започва да циври пред посолството им и да ридае срещу руската агресия!

9

Партизанката

преди 7 години

Жалко за жертвите... Но това е лицемерие, двоен стандарт, "Смешен плач"! Защо никой не рева, когато изтребиха 24 младежи в Одеса, когато западняците бомбиха и убиваха по света?! Или само янките и французите са хора?! Що никой не реве, че нашата нация се затрива?! 1 милион души в Ирак са загинали досега!Или се плаче, според това което медиите ни кажат?...Запада изби 150 млн. индианци - това не е тероризъм, така ли?...

8

Анонимен

преди 7 години

Наказателен Батальон... подкрепен Тайно от Държавата...да започне избиването на Врагъ на човечеството... всеки заподозрян за връзки с радикални групировки да изчезне Безследно... това е начина... това... ШПИЦ Команда