197

Tret

преди 7 години

Олеее...колко мъка!Как не се срамувате от позицията но правителството. Защо си мислите че организация като ООН се води от някакви вътрешнодържавни борби. Не провалихме само себе си, но и региона.!!! На кого му трябва председател на ООН от една държава, страдаща от параноя и омраза?Макар и без държавна подкрепа, с антикампания Бокова е високо оценен дипломат- това е видно! Интересно е защо ние сме слепи? От омраза...Народе,

196

Анонимен

преди 7 години

И кво като е социалист? ООН-то си е социалистическа организация - взима от богатите и дава на бедните, от което богатите стават още по-богати, а бедните - по-бедни. Антонио Гутиереш се казва, господа журналисти.

195

Анонимен

преди 7 години

Бокова била червена. Е добре, сега ще имате начело на ООН пак червен 67-годишен социалист, само че от Португалия. Български продажници!!

194

Анонимен

преди 7 години

Руснаците ни изиграха, но ние сами сме си виновни (разбирай Борисов). Имашенегласно споразумение, че трябваше да е жена и да бъде от Източна Европа. Ако погледнете последното гласуване, Бокова наистина е на първо място от жените. Ако не бяха набутали Кристалина, щеше да има червени 1-2 бюлетина за португалеца, а след това тъговия до ноември или декември. Само че е абсурдно да продаваш нещо, а да оплюваш стоката си. Борисов трябва да подаде оставка.

193

Анонимен

преди 7 години

Недопустимо е Бокова да представлява България.Недопостимо.По-добре никой.Целта не оправдава средствата.Трябва да докажем ,че сме скъсали с миналото.Всичко в политиката е схеми и манипулации.Пийте си ракията и да не ви пука и за Бокова и за Кристалина.Това не е ваш проблем.

192

НИЕ

преди 7 години

Ние пак станахме за резил пред целия свят!Всеки *** щеше да ви каже,че даже САЩ с две кандидатури щяха да се провалят.Значи,всичко е било умишлен провал!Сега следват ОСТАВКИ-знаете на кого!Хайде вървете си-време е!

191

х

преди 7 години

кристалинка сама се прецака. развали си хаира. "висшата" бг дипломация я тикаше там, където не й е мястото. изложи се пред цял свят. руми желева втори номер.

190

Потоп

преди 7 години

В България си монтираме клекалата на тавана!А както са се разредили нещата - потопът *** от тавана!Знаете какво си е Цецка-та!

189

х

преди 7 години

не мога да си представя един дипломат да не говори гладко, и то няколко чужди езици. да умее да дискутира, да се изразява правилно. кристалинка става за университетски професор, но за дипломат, да не говорим за генсек - ряпа да яде. ясно е, че в световната банка, където болшинството от работещите са чужденци, не си е излъскала английския.

188

ууу

преди 7 години

какви прости хора. продадоха националните ни интереси. проиграха шанса. толкова ли не прецениха, че к.г. не е дипломат, не владее добре английски, не говори и френски. няма необходимият финес, излъчване и качества да се пуска на световната сцена. на всичкото отгоре не беше коректно точно преди решаващото гласуване да заменя един първокласен дипломат-ирина бокова, к. достойно се представяше до момента. т/а някои да понесат отговарност за тази срамна и унизителна, двулична игра.

187

ххх

преди 7 години

въпреки, че цялата пропагандна машина беше задействана ( вкл. и dw), к.г.не оправда надеждите- говежди. жалко, че провалиха бокова, един първокласен дипломат, к. наистина имаше шанс да стане първата жена генсек на оон. за пореден път "висшата" ни дипломация се ***. този път на световно ниво. време е да се проветри външното ни министерство. доста *** стана.

186

Анонимен

преди 7 години

Хаха от два стола на земята...

185

#КОЙ

преди 7 години

Актуалният въпрос отнови е КОЙ. Кой се опита да спре реалните шансова на Бокова при едно вето за Гутиереш от гелемите играчи? Кой използва България за изтривалка?Кой ни направи за смях пред целия свят? Кой, кой, кой. Гласуването само доказа колко ги е.е световните дипломати за мнението на Боко и неговите началници... По-звучен шамар не бяха удряли на ГЕРБ, направо красиво.

184

Анонимен

преди 7 години

Браво на Ирина - макар и сама смачка грозната селска мутра на натегачката Бокова и на шефът й Боко. Направи за смях всички герберасти и зорозоиди. Само така.

183

Брацигов

преди 7 години

Ако може генерал тиква да обясни каква е ползата да имаме шеф на ооне, че аз нещо не схващам. Да излее и да каже така и така ще спечелим еди колко си милиона от тая работа. А то за едното нищо стана за смях.

182

Анонимен

преди 7 години

Бойко можеше да си спести и времето й усилието, но реши да се прави на играч от световен мащаб ...

181

Анонимен

преди 7 години

Тиквата бе ошамарен и сложен да си ляга без мляко и приказка.

180

Анонимен

преди 7 години

Вече има официално становищв на СС на ООН, генсек ще е Гутереш.Хайде успокойте се.И понеже американците са си е*али майката са се изказали, че негова най-силна конкурентка била К.Георгиева.Апропо, за цялото съществуване на ООН не имало секретар от Източна Европа, нито жена.

179

Така Излезе

преди 7 години

Соросидите подхлъзнаха Бойко . Той 'горкият' дори не се усеща .Толкова хвалиха Кристалина , а ето , че и тя се оказа негодна . А е жена и е от Източна Европа ?

178

До 202

преди 7 години

Вече го има на български в сайта Гласове, с цялата кампания срещу Бокова, като и Иво Прокопиев и медиите му не са пропуснали. Смях...