28

Анонимен

преди 7 години

До 32 . Дядо ми си пийваше редовно и умря на 42

27

Глупости на таркалет

преди 7 години

Дядо ми почина на 93г. и редовно си пийваше ракийката/домашна/. Почина от лекарска грешка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26

Гошо такова лошо.

преди 7 години

До проф. Питър Кистлър ,допуснал си голяма грешка при изчислението с виното и бирата ,ако е така в БЪЛГАРИЯ да са останали само жени и деца. КОМАЙ ПРОФЕСОРА ОБЪРКАЛ НЕЩО.

25

eve1

преди 7 години

Моят дядо почина миналия месец на 97 години,доброволец от войната ,лека му пръст.До последната седмица от живота си всеки ден пийваше винце,ракийка,бира,коняк и всякакъв алкохол в разумни граници,работеше не един а два двора на село и беше в цветущо здраве,докато не влезе в болница и лекарите го умориха с грешна диагноза и лечение точно за 3 дни.Така,че доста съм готов да споря с учените за вредата от алкохола!

24

Анонимен

преди 7 години

Разказвам истинска случка. Лекар попита една баба дали си пие хапчетата за кръвно. Отговора бе,че ги пие- един път с вино и един път без вино.

23

Анонимен

преди 7 години

учЕните ДГД

22

FUCK OF

преди 7 години

ЧЕРВЕНОТО ВИНО И ПОЛЕЗНО,ВСЕКИ ДЕН НА ОБЯД УДРЯМ ПО ДВЕ ТРИ ЧАШИ ОТ 15 ГОДИНИ И ОЩЕ НЕ СЪМ ПУКНАЛ...ЛИЧНИЯ ЛЕКАР МЕ ПОСЪВЕТВА. ..ВИЖ БЯЛОТО НЕ Е ЗА ПРЕПОРЪЧВАНЕ ЗАЩОТО МАЙ ТЕХНАЛОГИЯТА Е ДРУГА....А И ВЕДНЪЖ ТАКА МЕ БОЛЯ ГЛАВАТА ОТ БЯЛО ВИНО...УЖАС.....АБЕ БЯХ ПИЛ УИСКИ ПРЕДИ ТОВА И ЗАТОВА МЕ БОЛЯ ГЛАВАТА....

21

Анонимен

преди 7 години

Вчера едно - днес друго! Хахахахаха

20

лекар

преди 7 години

До АнонименАми леля ти затова е получила захарна болест ,понеже всеки ден е пиела по една чашка червено вино ! Представиси ако е пила 20 г. всеки ден по една чашка червено вино ?! Ти кво си мислиш ?! Алкохола и цигарите не прощават !

19

Анонимен

преди 7 години

Аз затова не рискувам с една чаша. А вино пия много рядко. Само кайсиева ракия. Всяка вечер откакто станах на 18! И съм в перфектно здраве!

18

Анонимен

преди 7 години

До свинаря #1"Като не могат да правят вино ще е вредно я."---Като не се пил австралийско вино, недей да се опитваш да бъдеш духовит.Не само могат да го правят (от качествено грозде), ами го продават по цял свят. А и си го пият, защото и за тях остава.

17

Анонимен

преди 7 години

Тея "учени" всеки ден излизат с противоречиви данни. Предния месец казаха че било много полезно да се пие по малко, сега точно обратното. Утре ще измислят нещо коренно различно.

16

Анонимен

преди 7 години

ТУК ТРЯБВА ДА СЕ УТОЧНИ КАКВО ВИНО!!! БЯЛОТО ВИНО МОЖЕ И ДА Е ВРЕДНО!ЧЕРВЕНОТО ВИНО Е НЕЩО СЪВСЕМ ДРУГО!!! ТО Е СУПЕР ПЪЛНО С АНТИОКСИДАТНИ И ПОМАГА НА КРЪВОНОСНАТА СИСТЕМА!ЛЕЛЯ МИ СИ ОТИДЕ НА 90 ГОДИНИ И ТО ЩОТО Я УМОРИХА ЛЕКАРИТЕ С ЛОШО ЛЕКАРСТВО ЗА ЗАХАР НЕОГЛИМ А НЕ И ДАВАХА ДИАПРЕЛ ДОБРОТО!! ТЯ ПИЕШЕ ЯКО ЧЕРВЕНО ВИНО ВСЕКИ ДЕН !ИЗВОДА Е: 100 МЛ ЧЕРВЕНО ВИНО НА ДЕН Е ПОЛЕЗНО!

15

Георги

преди 7 години

Някаква идиотска кампания са почнали прасковите медии. Вчера "учените" доказаха, че и една цигара на ден скъсява живота. Утре сигурно ще е секса.

14

ВИНПРОМ ГУРБЕТ

преди 7 години

ПИЙТЕ БЕ ! УЧЕНИТЕ " ЛЪЖАТ " ! ОТ ВИНПРОМ ГУРБЕТ ВИ ГАРАНТИРАМЕ ,ЧЕ ВИНОТО НЕ САМО " НЕ Е ВРЕДНО ,А ДОРИ Е ПОЛЕЗНО ЗА ЗДРАВЕТО " !

13

винар

преди 7 години

Учените да го дуВат!

12

ТАРИКАТ

преди 7 години

ЯМ , ПИЯ ,ПУША , ДАМАДЖАНИ СУША ,ДА ЖИВЕЯТ ТАРИКАТИТЕ !

11

Верно бре Гурбет

преди 7 години

вчера оная последната чаша, много слаба ракия беше, едвам *** закара до в къщи ...

10

Наденица Македонска

преди 7 години

вредно ми, с тази слаба консумация, то 20 грама кат престоят в чашата 2 часа и мухъл фаща.

9

Либерал

преди 7 години

Яденето на прави краставици и щастливи кокошки, това е решението!