68

Концлагер EU

преди 7 години

Ангела Меркел ще подлуди Европа заради изборите,става по зле и от Хи-тлер,тази май иска да сме покорни роби на Германия!

67

Анонимен

преди 7 години

Тупунгерите от Европа Русия им виновна хахаха абдали ша *** спукат от смях

66

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

На крив Европейски съюз, Русия все му пречи !Във връзка с това да попитам :Русия ли предизвиква икономическата криза в ЕС ?Брекзита ? Гръцката криза ? Русия ли напълни Европа с талибани ?Тя ли е виновна за ислямския тероризъм ?Русия ли избра Кончита Вурст за победител на Евровизия ?Русия ли първа наложи санкции на ЕС или обратното ?Евротолерастите, либерастите, с.оросоидите, еврочиновниците от Брюксел, глобалистите и вся остолная *** май си намериха удобно оправдание в лицето на РФ.

65

Анонимен

преди 7 години

До Футуролог 86Пий си редовно розовите хапчета че чичко милиционер пак ще ти дойде на гости.

64

Си е*ало меча

преди 7 години

Точно тази статия/новина/ е дезинформация, и малките вече знаят, че най-големият тумор на нашата планета е САЩ, дори в Библията, в "Откровение" се казва за дявола (Римокатолическата църква), в днешни дни - САЩ.1 И дойде един от седемте ангела, които държаха седемте чаши та поговори с мене, казвайки: Дойди, ще ти покажа съдбата на голямата блудница, която седи на много води;2 с която блудствуваха земните царе, и земните жители се опиха от виното на нейното блудствуване......

63

н

преди 7 години

Мн умни руски хакери всички е страх от тях браво

62

Сега

преди 7 години

Постояно ни засипват с лъжи и измислени новини като тази статия,води се жестока хибридна война срещу Русия.

61

Анонимен

преди 7 години

Меркел: "Това вече се превръща в ежедневие и ние трябва да се научим да реагираме", добави тя.Сигурно говори за арабските главорези дето сама ги покани. Най-накрая се светна че ги колят ежедневно и трябва да реагира, ама малко е късно вече.

60

Анонимен

преди 7 години

Абе махнете го този гнил ЕС! Евразийско-анадолския съюз е бъдещето на вселената!

59

Цирк

преди 7 години

Преди беше интересно но вече е досадно за всичко да обвиняват Русия.

58

Стига вече

преди 7 години

Фейк нюз. ..

57

Анонимен

преди 7 години

Никога не съм харесвал войните! Но краварите за двестагодишното си съществуване водят двеста и петдесет войни! Ами ако на някой от намачканите им кипне?! Какво ще правите бе нещастни каубои? А това време наближава и неизбежно ще се стовари върху главите ви в буквалният смисъл.

56

Анонимен

преди 7 години

Това е част от студената война,*** как плащаха на протестърите умни и красиви по площадите

55

Анонимен

преди 7 години

Вярвям му на Маркс.Вярвам, че неминуемо вървим към комунизъм.То и в пророчеството ня Йоанна е писано същото с други думи.Не вярвам само, че ще влезем в комунизма с компютри-по-скоро с кремъчни брадви.Аз поне имах късмета да надникна изпод завесата.Щеше да е хубаво, но кукловодите са решили друго.

54

Анонимен

преди 7 години

Да се чуди човек.Тез руснаци!!Ти му слагаш санкции и всеки месец го фалираш,то се оказва,че има милиарди да бомбандира невинни ислямисти/на които пречи да започнат по-добър живот в Европа/!!На всичко отгоре има още милиарди за кибератаки!!Вече решава и избори на Президенти и правителства по целия свят!!Брех, маааму стара!!Че то Светът станал руски бе!!И са ко прайм?Утре ако наложат мир в Сирия, Либия...къде ще продаваме бомби и пушки на "умерени" опозиционери?!Лощо,треа унищожим Русия!!!

53

Анонимен

преди 7 години

С похватите от времената на Студената война - Русия е Империя на злото, а САЩ са ебббасси правилните демократи!!И само в Русия има хакери,естествено.Американците са некви ангели, който могат само да пърхат с крила.Е,да бомбандират болници също, както и да пускат атомни бомби над победените си врагове,естествено,но това не се брой защото идва от една мноого демократична страна.Тя силно се възнегодув за Крим, но 40 години нехае за Северен Кипър.И, разбира се,Саудитска Арабия е демокрация...Силна:)

52

До хехе 59

преди 7 години

Абсолютно си прав, братоАма не се пише медиЙ и теориЙ / не става въпрос за някой рисмки пълководец, нали?/, а медиИ и теориИ. Множествено число не се образува с Й накрая, никога. Нито се поставя ударение, тъй като не е там.

51

Анонимен

преди 7 години

До anonimen 54Eбббаси неграмотното парче си...Със сигурност още от малък си навикнал на неленораделна реч...Това му се вика "първи 7 години" и "фамилна среда"..Папуас..

50

Василев

преди 7 години

Браво на руските хакери! На краварите назначиха президент, та евро- *** ли няма да нагласят...

49

А бе

преди 7 години

Добре,приемаме,че всички новини с руски произход са фалшиви и проблема е решен.Какво правим обаче,когато новините от европейски и американски водещи медии се окажат неистински?Виждаме че се случва всеки ден-примерно Пътин го морят с рак по няколко пъти и същевременно го правят щастлив баща,срещу Асад редовно има атентати и в половината от тях умира,Багдади пък го убиват всеки месец.За Украйна да не говорим-оттам нищо истинско не е дошло.Или и лъжите ще ги делим на демократични и недемократични?