12

Анонимен

преди 6 години

Абе за вас от панелките , може морето да е до колЕне, но истината е че в гората с проливен дъжд, и облачно време не се вижда повече от 50м и в пет вече е нощ, а сутринта или пада мъгла или има силни изпарения, поне до обяд, то да не ти е софииското равно поле , дето винаги може да се ориентираш по най-близкия кумин.

11

шматка

преди 6 години

Те днешните ловци са си зашлевени по принцип.Влизат с 10 Жипки в гората като вдигат аларма така че и мишките бягат през девет планини в десета.Слизат и всеки вади по един куфар модерно оборудване и така един час туткане.През това време всичкия дивеч Збегал надалечеКак ще се изгубиш в гора край Шумен бееее.

10

Анонимен

преди 6 години

Имали са навигация, ама тя вместо да каже: Вървете на ляво, им е изпяла Деспасито.

9

.!.

преди 6 години

Какви ловци са тези,като се губят в гората.Трябва да я познават на пръсти!

8

Анонимен

преди 6 години

Тя като се обърка работата в държавата, объркването навлиза във всички системи, градчета, селца... ловни дружинки. Ако не се застрелят, то ще се изгубят, пишман държава, пишман ловци.

7

До 3

преди 6 години

Трябвалo е да извикат един полк oт НАТО за... =====NATO, за да направи спасителна операция, ще му трябват два самолетоносача, шест подводници, ескадрила бомбардировачи и полк от 1000 души морски пехотинци. А понеже край Шумен няма море, цялата операция се обезсмисля.

6

Анонимен

преди 6 години

Как не ги е набарала Баба Меца да им съдере задниците, дето избиват животинките.

5

ЙончоПопов

преди 6 години

Трябва да си много зашлевен и завеян, че да успееш да се загубиш в гора, особено около шуменско, като че ли там е амазонска джунгла. Още повече - ловци от които се очаква да имат що годе представа за посоките на света и да знаят елементарни начини за да ориентират на терен.

4

Анонимен

преди 6 години

Остана ли у нас гора, че да се загубят.

3

Анонимен

преди 6 години

Трябвалo е да извикат един полк oт НАТО за да могат да ги намерят по-бърже, сега могат да осъдят държавата задето не са ги намерили навреме.

2

ВИЦ

преди 6 години

Тази Новина ???Виц ли е ???Изгубени Ловци в Гората .След кривите Краставици доживяхме Новина че имаме Изгубени *ловци* в Гората .Сертифицирани от ЕС ЛоФци с издадени от МВР България разрешителни за Оръжие .

1

шматка

преди 6 години

Ейййй едно време какви ловци имашеИзлезе с кремаклийката и го няма една седмица.Като се върне носи 3 мечки 2 елена и ена каруца зайци.Еееееехх