94

Анонимен

преди 6 години

И за какво му е било да излиза стар и болен! Навън няма кой да го погледне , докато в затвора - поне някакви медицински грижи, които са длъжни да окажат по закон! Но, както и да е - на тоя свят каквото лежал - лежал, сега - пак лежане, само че от там дето излизане няма

93

Анонимен

преди 6 години

Човекът е починал и си е изтърпял наказанието, защо трябва да се очерня още повече?! Проклетник бил... Господ ще съди всички ни.

92

Ганчо

преди 6 години

Боже колко сте изтрещели. Ало не оскотявайте. Може и на вас да Ви се случи нещо подобно. Не обръщайте всичко на политика. Това говори, че сте страшни комплексари.

91

стил и метод на БКП

преди 6 години

До АнонименПървоначално обвинят някой невинен докато го уморят и тогава намират истинския!

90

65

преди 6 години

Не бях чела толкова подробен преразказ на престъпление и наказание.Язък за бащата,ама ако не беше дъщеря му,едва ли щяхме да четем.

89

Анонимен

преди 6 години

Такъв нито затвор нито каквото и да е наказание го оправят. Това са проклети хора и са съдружници на сатаната. Познавах такива чепати хора които не се промениха до самата си смърт. Хубавото беше че не бяха стигнали до убииство и да пратят някой при свети петър. Но иначе скандалите им бяха дежурни. Те неможеха да разговарят като хора а винаги със вряви и крясъци. Това са индивиди с чепати характери които само дървото ги оправя за някое време докато са изпотрошени и после пак си продължават.

88

Анонимен

преди 6 години

Какво да направи човекът като кмета му е откраднал имота? Как дъщерята на кмета да го помилва като те е наследила въпросния имот?

87

Анонимен

преди 6 години

И аз да бях на нейно място и аз щях да откажа.Преди години в САЩ по времето на златните им десетилетия дори са давали на близките на жертвата да гледат докато се изпълнява смъртната присъда може би дори понякога лично да дръпнат шалтера на ел. столът.За мен това е справедливост.Прошка се дава когато някой е сгрешил неволно.А не на изтpещели *** които "съжалявали".. Ама съжаляват себе си че ще стоят в затворът ама иначе са машини за убиване.

86

много интересно

преди 6 години

Взимат интервюта от комшии,от съселяни,даже от затворници!А никой не се е сетил да поговори с децата му!Или са се страхували,че работата съвсем ще се размирише!?

85

Зозо

преди 6 години

***! Крадат имоти, колят се!

84

Гробокопач

преди 6 години

До KromЙотова бе принадена към Радев от Сорос и за да бъде по некакъв начин контролиран. Факт е,ч е и масона Герджиков бе принаден в служебното му правителство и това осигури връщането на Тиквата на власт. Сега Герджиков, пак е на служба в Парламата. А не става за нищо, само за мокри поръчки.

83

Krom

преди 6 години

Ще го кажа така - този човек, опра пешкира на правосъдната ни система. Защо този път се приложи "цялата строгост на закона" срещу един възрастен човек? Дал не е защото убития е баща на Другарката Йотова? Неизбежен въпрос? Онзи турчин който уби семейството мотористи не видя тази строгост. Възмездие за тях? Няма. Но за Другаря Йотов - да. Е, това , че Йотова не намери грам състрадание в дребното си червено сърчице - не е изненада. Но дали втория човек в Президентството е пример за подражание?

82

не става така

преди 6 години

До Анонимен 83Не като мъж,а като ***!Той такъв си е и бил!Седнал,с всичкия си,да моли за помилване дъщерята на убития от него!?На какво се е надявал изобщо не е ясно!На времето оня *** Шахо също го утрепаха във влак,но никой не разбра кой е!А тоя прави изпълнения пред цялото прогресивно човечество!

81

Анонимен

преди 6 години

Браво на дядото, постъпил е като истински мъж, и после й е пратил молба за помилване ха-ха

80

не е шизофрения

преди 6 години

До ЦиникПросто вчера *** е трил,а днес е друг по-умен,това е!На никой не му дреме за нашето мнение!

79

П.Петров

преди 6 години

И как така общината обезщетява някого с чужд имот ? Кой е виновен ? Кой е прикрил тази кражба ? Осъден ли е ?

78

много удобна смърт

преди 6 години

Устройва всички,освен дядото!

77

Анонимен

преди 6 години

Абе, kpeteноиди, не ви ли писна все руснаците да намесвате? Колко семпли главички сте! А аз на мястото на Йотова, не бих простил на убиеца на баща ми! Ама писанието на 74 говори за типичен седесарски, паtолоgичен марал! Точно това правеха те, като бяха ни се качили на главата "С малко, но завинаги" - отмъщения, тормоз, уволнения, дела, дела, дела до дупка! Презряни мижиtурkи!

76

Циник

преди 6 години

Вчера за написано (горе-долу) същото за причините довели до акта на отмъщение се триха светкавично мои, и на колеги коментари!Днес папагалите от днес.бг са написали същото!Странна форма на медийна шизофрения

75

Анонимен

преди 6 години

Мир на праха и на двамата, но това е типичният комунист- граби, краде, отчуждава, убива ако трябва. Хора лежат по лагери, а имотите им на кметове и секретари. Не обича да работи, а да краде от народа, макат, че е *** като трибуквието.