588

Анонимен

преди 6 години

Направи ми впечатление че централните новини от 20 ч. по Канал 1 НЕ започнаха с уж, водещата новина за убиеца, а тя беше едва 3-4та поредна новина от емисията! Новината беше поднесена в телеграфен стил, все едно четат дежурен бюлетин на МВР. Нямаше снимкови доказателства, подробности, дори в далечен план.Едва вчера дошъл ред да се претърси вилата, в която го открили мъртъв, така се правило "прочистването" на района. Много ми е интересно сега какви данни ще изнесат за ВРЕМЕТО, в което мъжът се е прострелял. От колко време се е подвизавал в къщата и къде са го търсели полицаите в това време. Сиг

587

Анонимен

преди 6 години

Лягайте да спите спокойно. Бандити няма, освен тези на власт.

586

Анонимен

преди 6 години

Прилича повече на прикриване на корупцията в Мвр и съда които 9 г. го търсели и не могат да го хванат и сега изведнъж хоп и няма нито един свидетел. Мотивът че Кети му е отказала секс не звучи за мотив да избие цялата фамилия а вероятно пак са ликвидирани свидетели на сериозни далавери.

585

Анонимен

преди 6 години

Този изпечен бандит след като 9г живял в нелегалност се гръмнал от любоф.

584

Анонимен

преди 6 години

още преди два дена написах че ще го намерят мъртъв и случая ще приключи а това не е решението защото според мен той не е убиецът , просто го хванаха за изкупителна жертва

583

Супер експерти

преди 6 години

Еее, всички сте супер експерти криминолози!Само по няколко статии разкрихте истината по случая, подправени снимки, конпирации .... няма такива като Вас.... Чак се чудя как вярвате, че родителите ви са ваши родители, а не сте осиновени и че децата са ваши а не на комшията ....

582

Анонимен

преди 6 години

Ти остаи,ми кой,кога и как го е снимал ,че и актуална снимка,паспортна ,като е бил в нелегалност до сега?

581

off

преди 6 години

Добре че го застреляха няма да го храним до като е в затвора доживот.Спокойно те са му смъкнали показанията преди екзикуцията.С такива *** трябва да се работи така.Има още доста такива, даже ще получим потупване по рамото от Брюксел.

580

Анонимен

преди 6 години

100% съм сигурен че ГЕРБ няма пръст в самоУБИЙСТВОТО

579

minuvach

преди 6 години

До ЦВЕТНАТА СНИМКА НА РДа, имаш право. Снимката е компонирана.

578

стейси

преди 6 години

Сега остава е да им е написал прощално писмо на ченгетата и съвсем да ги улесни.

577

Анонимен

преди 6 години

80% хващат вяра.

576

druga versiq

преди 6 години

https://bulnews.bg/article/312532

575

Анонимен

преди 6 години

Осем години е бил в нелегалност. Ще рече партизанин. Колко ли нелегални бродят из българия. Колко ли са ятяците. Това трябва да се разследва за да не се допуска повторение.

574

Българин

преди 6 години

ей така се разкрива шесторно убийство а , кой може нещо да им каже на ВЛАСТНИЦИТЕ

573

ЦВЕТНАТА СНИМКА НА Р

преди 6 години

Доказателство за чудовищно наглата манипулация е публикуваният колаж на образа на Росен. Като се вгледа човек в цветната снимка,личи, че е скалъпена от две снимки на двама различни мъже, при което се е получил един несъществуващ, крив образ! Двете половини - дясна и лява са съвсем различни! Цветовете, близо до основата носът на единият има лека чупка, при другия липсва. Ушите, брадичката, вратът, раменете са съвсем различни, което е пряко доказателство, че ни лъжат!

572

Анонимен

преди 6 години

затвориха устите на народа пак !

571

Анонимен

преди 6 години

да продължават да търсят - в мазъта на тая къща може да са и братя галеви

570

Анонимен

преди 6 години

Не знам какво точно е станало. Коментирам това, което съм видял:В последно време бившия съветник на Т. Живков започна да приказва много по телевизиите. Разказа много истини подплатени с факти. Отвори очите на много хора за истинския преход. Показа истинската същност на БСП и ГЕРБ. Имаше две-три шокиращи интервюта през Декември 2017. Както знаете по Коледа Костадин Чакъров внезапно умря. Според вас това случайно ли е?

569

шматка

преди 6 години

Сега остава ,така да намерат и 4-те милиарда от КТБ - може да са в някоя изоставена къща из Пампорово !