250

Библията

преди 6 години

Ефесяни 5:31-3331 "Затова ще остави човек баща си и майка си, и ще се привърженици към жена си и двамата ще станат една плът".32 Тая тайна е голяма, но аз говоря това за Христа и за църквата;33 Но и вие, всеки до един да люби своята жена, както себе си; а жената да се бой от мъжа си....и НЯМА НУЖДА от Ислямската конвенция

249

Библията

преди 6 години

Ефесяни 5:27:3027 за да й представи на Себе Си църква славна, без петно, или бръчка, или друго такова нещо, но да бъде света и непорочна.28 Така са длъжни и мъжете да любят жените си, както своите тела. Който люби жена си, себе си люби.29.Защото никой никога не е намразил своето тяло, но го храни и се грижи за него, както и Христос за църквата;30 понеже сме части на Неговото тяло [от Неговата плът и от Неговите кости].

248

Библията

преди 6 години

Ефесяни 5:22-2622 Жени, подчинявате се на своите мъже, като длъжност към Господа;23 защото мъжът е глава на жената, както и Христос е глава на църквата (като само Той е спасител на тялото).24 Но както църквата се подчинява на Христа, така и жените нека се подчиняват във всичко на своите мъже.25 Мъже, любете жените си както и Христос възлюби църквата и предаде Себе Си за нея,26 за да я освети, като я е очистил с водно омиване чрез словото,

247

Анонимен

преди 6 години

Туй ще е от нередовен секс.Да вземе някой да се жертва и да върне жените в правата вяра;)

246

Анонимен

преди 6 години

Конвенция за лесбийки те ли ще приемаме!??Кой ще ражда?

245

Анонимен

преди 6 години

Цецка е BBC

244

Анонимен

преди 6 години

А Плевнелиев прилича на ***."дядо с баби не спи",любим израз на Бойко Борисов не е ли за дискриминация на жените в зряла възраст?

243

Анонимен

преди 6 години

Добре де, ама погледнете Цецка Цачева...тя от кой пол е? Аз не мога да определя.

242

Анонимен

преди 6 години

Както е тръгнало, ще трябва да наобиколим парламента и да ги вразумим с камъни.А Ек.Захариева да хваща самолета и да се крие в Брюксел.Имам дежавю че пак ще подадат оставка, но този път ще ядат и бой.

241

аз

преди 6 години

Преди години един колега станал свидетел на разговор между две баби - по повод, че една тяхна приятелка е била бита от мъжа си доста често. Та едната баба изкоментирала:- Един, два пъти в седмицата може, *** чак пък всеки ден!!!

240

Анонимен

преди 6 години

Аз съм за робството ... В смисъл, ако го погледнеш от хубавата страна - безплатен труд !!! Ко да муй !

239

Анти-геЙрб

преди 6 години

Тея са явно най-*** от избирателите и са готови и на гей-парад да отидат ако еднокнижния им вожд разпореди това! Срам и позор са гербаджийте, долни предатели, интересчии и дегенератиМисля че вече ГЕРБЕРАСТ е най-подходящото название за тези ***, ясно е защо - думата е съставена от герб и п,едераст, каквито явно са шайката и заклетите им *** фенове! Как ще се отървем от тоя тумор, не знам! шайката прокара ли *** конвенция трябва да хващаме сопите, нямаме други варианти!

238

Анти-геЙрб

преди 6 години

Днес се видях с баща ми, който е заклет фен на тиквата! Казвам му сега е момента да се отречеш от тая с,*** - предатели и ***! Почна да се пени - хибридни войни, Путин мутин - абе изкуфял гербаджия, от 4 човека семейство само той е фен на еднокнижника, 3-*** го мразим в червата! чета статията, и какво да видя - 38% от запитаните, прегърнали джендер идеологията....то е ясно че са герберасти...ГОСПОД ДА ГИ НАКАЖЕ тея *** и ***!!! Явно най-*** избиратели са феновете на шайката

237

Анонимен

преди 6 години

Това е заболяване , а не друг пол

236

Анонимен

преди 6 години

240 Значи съществува и винаги е съществувал , така че какво ново

235

до 238

преди 6 години

Хермафродизмът е хормонална патология.Подобни заболявания не се срещат често.По-опасно е мисленето и настройката на един пол , който се приема за друг.

234

СатаНАТО™

преди 6 години

Какво толкова пък ви пречи, че щяло да има трети пол.

233

Анонимен

преди 6 години

ХХермафродитите какво са

232

Пернишка конвенция

преди 6 години

Ако първия пол не бие втория,значи е от третия!

231

шаш

преди 6 години

Не заслужават дискусия въпроси върху които природата се е произнесла.Няма и не е имало трети пол.Според мен тази тема се подхвърли, зада може мисловния зарвд на обществото да бъде пренасочен .Всичко , което е друго от мъж и жена е патология.