81

ceko

преди 6 години

БРАВО!

80

Анонимен

преди 6 години

STIGA S TAZI STATIA E POVTARIATE VECHE DVA PATI ZA EDIN MESEZ PUBLEKUVAITE NESHO RAZLICHNO NAPRIMER STATII ZA ROTSCHILD ROCKFEHLER ZA BARUHI ZA WARBURGI ZA SOROSI

79

Анонимен

преди 6 години

Добре де, как така без пропагандна машина за промиване на мозъци, дето да им набива холокост, та холокост и така 70 години, злите германци пак недолюбват евреите? На авторите на горната статия поне за миг допускат ли, че немците може и да имат право? Или определени народи са "лоши", от сега до вечността, а други - "добри", щото някой казал? Все си мисля, че 70 години осребряване на митове и легенди стигат.

78

минаващ

преди 6 години

Додо нямаш право на оплаване тя си ваш рупор д веле задава само тон . Те да кажат как жьлто е направия тая легентарна медия през 80 те. Вместо да *** просто да се приберат в подарената черупка.Явно историята на нищо не ги е научила пита се дали те не са виновни не индиректно за позора на западния свят в Сирия и Ирак ще видим накрая кьде ще потекат трьбите.

77

Неразбрал

преди 6 години

Те като ги водят семитите в Заксенхаузен , там ли ще ги настаняват?

76

Додо

преди 6 години

Аз отдавна нямам нерви да чета "публикации" от Елкa, но тази бегло я прегледах. Както и очаквах, източниците, от които Елкa е преписала (вероятно Дойче Веле, или Гардиън) никъде не споменават истинската причина за тази вълна от антисемитизъм, заляла Западна Европа в чудовищни размери, а именно- настъпващия Ислямски Джихад, налаган от 3-те милиона кафяви мюсюлмани, с които Меркел, Юнкер и подстоящите им сатанисти заляха Европа! Както знаем, Корана има ясно предписание за Евреите - терор и смърт!

75

Анонимен

преди 6 години

Стига с този божествен ореол около евреите. Ако обидя исландец, никой няма да ме нарече анти-исландец и да ме анатемоса. Тези (не говоря за обикновения евреин на улицата, работника, продавача), говоря за милиардерите, банкерите, лихварите, наречете ги илюминати или както искате, ни се надсмиват арогантно, докато ни избиват, тровят, крадат, орязват паравата ни, заробват ни с дългове, а ние трябва да мълчим и да изпълняваме всичко безмълвно ?? Ние сме хора, не овце !!

74

Анонимен

преди 6 години

ей пак се скарахте тц тц, типично по български. точно затова печелят винаги враговете.

73

Анонимен

преди 6 години

само в Русия са повече от 6млн, в Щатите са повече от 6 млн, пръснати са като плазмодии по целия свят, още от древни времена ги гонят отвсякъде, неслучайно допреди 70 години нямат държава.

72

Анонимен

преди 6 години

До много кухиИсус беше месията, а те го убиха. Кой е кух незнам.

71

много кухи

преди 6 години

тряя си много кух да обвиняваш 6млн души за нещо си, уникално просто селско парче :)

70

ловец на глави

преди 6 години

До 62 и останалите антисемити, които явно единствено четат сайта вчера.меИзявленията на омраза показват колко огромна нужда имате някой да Ви обича. Едва ли това е мястото,обаче. Колкото до факта,че нямате 5 лева в джоба за по бира - хванете се на работа. Труда освобождава.:)

69

Той беше прав

преди 6 години

Германците се събуждат. Духът на Адолф възкръсва. Да му мислят някои. :)

68

Анонимен

преди 6 години

Еврейската измама е на път да се разбие на парчета. Евреите са в паника. Не са очаквали такава вълна от будни хора. Страх и ужас се чете в очите им. Идва истинският Бог и ще срита задните части на Луцифер.

67

Анонимен

преди 6 години

И аз не мисля, че Исус е евреин. Те са фалшифицирали всичко, и са си придали божествен облик. В стария завет става въпрос за генни инженери, които създават човешката раса, един от тях е Яхве. Те са хора, живели по 800-900 години. Това всичко се пази във Ватикана и вече има стотици хора, които са имали достъп до тези книги. Бог сме ние самите, по-точно нашето съзнание, което остава и след смъртта. Тези мошеници са редактирали основно стария завет и са се вписали там като избранници.

66

Анонимен

преди 6 години

86 BASHATA NA ISUS E SVETIAT DUCH DA NE ZABRAVIAME

65

Анонимен

преди 6 години

Че какво очакяваха юдосатанистите - от ВСВ насам непрекъснато гаври с германците и въобще с европейския бял човек и всичко това си докара крушката.Изобщо юдейщината няма насит.Ако си беше приела ктотко резултатите от ВСВ,всичко щеше да си бъде нормално,но на тях им трябва да се гаврят с гоите,да им натрапват непрекъснато превъзходство!Направина от измисления от тях "холокост"(техният холокост е религиозен ритуал-жертвоприношение на гои),една религия за война срещу гоите.Е,нещата си идват...

64

Анонимен

преди 6 години

Блажени са невежите - Само глупавите и невежите хора са истински щастливи...

63

o/o

преди 6 години

юдето -най мразеното племе на тая планета.

62

Анонимен

преди 6 години

ЕС е чудесна идея,но не се управлява от правилните хора,които действително мислят само за Европа.И да махнат тези остаряли,никому ненужни идеологии на див фашизъм или западен комунизъм,които няма да напълнят хладилниците на населението,нито ще направят Европа по-добро място.