14

Стеф

преди 6 години

До РуснакРуснаците и рускините сте известни с безкрайната си тъпота...така,че моля те не се напъвай да мислиш.Вие сте роби в собствената си държава.Живеете в мизерия и диктатура .Защо не си ходиш у вас а?

13

Анонимен

преди 6 години

... български културни особености ...

12

само ГЕРБ

преди 6 години

Веднага трябва да приемеме Истанбулската конференция зада няма повече такива насилия

11

до руснак

преди 6 години

100 процента си краварски привърженик - безполов ***

10

изрод е тая

преди 6 години

Очите ми се напълниха със сълзи...Що за *** трябва да си да пребиеш малки деца,почти бебета?Що за *** трябва да си да пребиеш собствените си деца?Такива същества не заслужават човешко отношение,защото те самите те не са хора.Даже животните пазят децата си по-добре от повечето "хораИ Бог да пази дечицата!

9

Shark

преди 6 години

До сс. Да, пак ще ни заливат с такива новини. Затова НЕ ТРЯБВА да приемаме конвенцията, тя няма да защити реално нито жените, нито децата, а само третополовите, безполовите и всякакви други изчадия. НИКАКВА КОНВЕНЦИЯ, ИМА СИ ЗАКОНИ. КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ. СЕГА ТАЗИ МАЙКА ДА ИДЕ В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ, НЕЗАВИСИМО ОТ КАКЪВ ЕТНОС Е.

8

до 2

преди 6 години

Ако снимката от статията е реална детенцето не изглежда като да е от онзи етнус...Някакси когат видим подобна новина ни е лесно да си кажем, "тия са м*нгали" и това ни успокоява. Проблемът е, че вече подобни неща се случват все по-често в български семейства! А товя няма как да ни успокоява...Определено имаме проблем!

7

сс

преди 6 години

да подписваме ли вече конвенцията? или ще има още такива новини? и ако я приемем дали ще ни заливате пак с такива новини???

6

Анонимен

преди 6 години

Защо ли господ дава деца на *** ? Толкова хора има ,които мечтаят да имат деца,а не могат.

5

НЕджендър

преди 6 години

Ха сега де! Какво ще кажат поддръжниците на Истанбулската конвенция?

4

Анонимен

преди 6 години

А камери, камери дали е имало?

3

Анонимен

преди 6 години

Нищо не очаквам вече!Нито човещина, нито възпитание, нито коректност!!!ЗА ПРАВОСЪДИЕ ПЪК ДА НЕ ПИШЕМ ИЗОБЩО!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Е, да позная ли? Майката има още поне 5 деца на-вероятно от различни бащи, живее на семейни начала, за да се води самотна майка, няма завършен 8 клас, не работи и виси на помощи...

1

Анонимен

преди 6 години

Ужас! Дано дечицата се оправят.