31

Анонимен

преди 6 години

И днес си имаме хиляди "дякони" които вървят с бодри крачки по пътя на първоучителя си Васил Левски - крадат и обират, мамят и грабят, бия и колят бабичките по българските села със същата възвишена цел! Можем ли и тях да ги обявим за светци?! Мила моя родино, само какви "герои" и "светци" раждаш не е за вярване!!

30

А

преди 6 години

Сега разбирам колко е прав Курц,че отказа да дойде у нас и даде 28 дни на Сорос ДА ИЗНЕСЕ ОТВОРЕНОТО СИ ОБЩЕСТВО ОТ АВСТРИЯ!

29

WCпремиер

преди 6 години

Оправихме шумните дискотеки, оправихме и ВеЦетата и се захванахме с църковните дела.

28

Мнение

преди 6 години

Първо Левски да бъде оневинен за убийството от Сидеров и тогава канонизация.

27

Анонимен

преди 6 години

Ха ха ха ха ха Такова чудо може да се види и чуе само в булгаристанския кенефиста булгейрия - един разбойник, крадец, ракетьор и детеубиец да бъде обявен не само за нациоАНАЛЕН герой, но и за светец!!! Ле ле ле ле, майко мила!

26

Анонимен

преди 6 години

И за какви точно се мислят нфсб-тата та да предявяват искания към църквата ?БГ православната църква я има доста преди нфсб палячовците и ще я има доста след тях.

25

bluesky1

преди 6 години

Какво е общото между патриота Левски и сегашните патриоти...ми абсолютно нищо!

24

Анонимен

преди 6 години

"Патриотите" да си гледат "патриотизма" и да не се бъркат, където не им е работа.

23

Жокер

преди 6 години

Хаха сега така ли решихте да трупате партийни точки бе Патриоти?! На "негов гръб"?? Еееееей политически гнусоиди сте...Преди да споменавате името му, трябва да минавате през пожарната да ви измият устите гадни

22

Не са прави

преди 6 години

Не може човеци, да определя някой за светец. Православната и католическата църква за жалост са били и все още се използват от власт имащите за прокарване и осъществяване на контрол.

21

до 33

преди 6 години

Защото и Ботев е казал за Левски " твой един син,Българийо..."

20

Анонимен

преди 6 години

Аз па винаги съм се чудел що за Левски се говори толкова а па за Раковски примерно Хитов или Ботев като чели са в ъгъла и никой не се среща?

19

Василев

преди 6 години

На Валери Симеонов каквото му спуснат от руските служби, това говори и прави!!!Защо не се обяви като истински български патриот против посрещането на руския патриарх Кирил по случай честванията за 3 март, след като Русия и руската православана църква в съюз с гръцклата нанасят едни от най-тежките рани на българската екзархия по време на Турското Робство!!!Левски е бог, не е нужно да бъде канонизиран, не пипайте върху образа и името му!!!Агент Марк Брамбъл!ЦРУ!!!

18

безсребърен

преди 6 години

Левски е светец и без да го канонизират измислени канонизатори.Вазов го е казал навремето-"...селяните прости светец го зовяха.."Мнението на някакви мунчовци от църквата е без значение

17

Василев

преди 6 години

Каква е тази работа, най-обичания национален герой на българите е бил най-мразен от турската и руската власт!!!???Сигурно има някаква причина!!!Агент Дарън Шолохан!ЦРУ!!!

16

Василев

преди 6 години

До АнонименИ какво като е убивал хора???И какво като е имал слабости и със сигурност е допускал грешки в борабата и в организацията , когато са изграждали вътрешната мрежа от комитети!!!???Левски си е Левски , селяни прости!!!Левски това е порива за национална идентичност на българите, сами опирайки се само на собствените си сили да създадат собствена държава!!!Това негово качетво го възнася по-високо от всички богове и религии на земята!!!Един е Левски, а Бати Бойко е неговия пророк!ЦРУ

15

Ром Бакарди

преди 6 години

Не става ,не може да се канонизира ако се спазват Светиите закони.

14

Анонимен

преди 6 години

Как кога, когато Симеонов си смени джендъра и се омъжи за Сидеров!

13

Осман

преди 6 години

Къде бяха НФСБ (национален фронт за спасение на мутрата) когато депутатите си вдигнаха заплатите с 300 Лева? Винкела разспространяващ на 17 гей-порно канала къде беше? Къде е оня снимаш се по *** и оплодил гаджето на доведения си син? Къде е оня русенски войвода агент на ДС? Къде сте продажни душици когато 80% от НАРОДА изнемогва? Когато парче шоколад в Германия струва 50 цента а тук 2 лева - 1 евро?

12

Питър

преди 6 години

Но съм съгласен, че по същество подобна глупост може да се *** в атака срещу Българската Православна Църква, тъй като и на глухите и слепите е ясно, че Левски НЕ МОЖЕ и НЕ ТРЯБВА да бъде канонизиран от Църквата.Боже, пази България от идиотизма и патрЕотизма!