90

До 102

преди 6 години

Това може да се каже за всякоя една общност и етнос ,та това не е критерия !Има истории на бълХари пияници които оставят децата си и взимани от нормални хора ,но дето си става пияница и дембил -това се казва гени и те нямат етнос и вяра !

89

Анонимен

преди 6 години

Нарочно държат доктора толкова дълго за да провокират обществото , да отклонят обществено недоволство в друга посока. Кака Гинка сега има малко спокойствие да добута докрай далаверата с Чез. Ех, че добре им дойде на Баце, Цацата и Дилянчо, този инцидент. Както казват адвокатите няма никаква причина да го държат този лекар в ареста, нито ще избяга с две малки деца, нито може да се укрие. Ама причината е друга да се отклони общественото недоволство в друга посока.

88

Ром Бакарди

преди 6 години

До 100++++Много точен коментар ,на плебесите им дай плебейски истори и те се ловят като голи шарани на въдицата на медиите управлявани и контролирани от силните на деня ,но иначе пресата е свободна и демократична !)

87

Анонимен

преди 6 години

Истинският проблем у нас се казва Съдебна власт. Тя е тази ,която трябва да е стожер на демокрацията и обществото. Да прилага правото в интерес на обществото. Да следи за нормалността, и да се бори със злото. За съжаление у нас, съдебната власт има статут на недосегаема пропита от мафията и действаща единствено в интерес на престъпността. Резултатът е налице: безнаказаност за престъпността и терор върху обществото. Цацаров днес е по силен и от президента и от Борисов взети заедно.

86

Анонимен

преди 6 години

почнаха вече да отклоняват вниманието от сделката с ЧЕЗ - ГЕРБерски трик, до няколко дни всички ще са забравили и милионите комисионна ще бъдат усвоени

85

ha

преди 6 години

Щом гласът на ниграмотника е приравнен на този с няколко докторантури - няма оправия.Просто количеството на *** е прекалено голямо. Нямат превъзмогване !!!

84

Анонимен

преди 6 години

Така или иначе лекарят ще бъде оправдан,но не вярвам протестите да постигнат нещо по-различно от изпускане на парата!

83

Анонимен

преди 6 години

Хората протестират не срещу този отделен инцидент само,те протестират срещу битовата престъпност като цяло те протестират срещу беззаконието на съдебната система, те протестират срещу корупцията,която стана еквивалент на сегашните управления и всичко това вече дойде до гуша на хората. Нужен е отделен закон за интеграцията и престъпността, касаещ маргинални групи в обществото. Иначе нищо добро не ни чака.

82

Анонимен

преди 6 години

Че колко да ги обучаваме.Шмекери са си те, а уж са природно ***. Да вземем да по обучим политиците ни, въпреки че и те не са кой знае колко природно умни.

81

Ром Бакарди

преди 6 години

Има много роми които са се интегрирали и работят ,но за тях не се пише ,те не се виждат ,те се дистанцират от своите "братя"-роми ,тъй че има роми които се интегрират и то много успешно ,но и срещат много предразсъдици от страна на бълХарите и не им се позволява да се развиват . Има *** гета ,които действително са друга общност и е трудно да се интегрират и нарушават законите всекой ден-но държавата трябва да пипа при тях здраво ,а партиите се заиграват с тех . И кой е виновният ?

80

Анонимен

преди 6 години

Не става въпрос само за неприкосновенноста на собственноста.Да се вземат мерки за оцеляване на Българите като нация.Да си стимулират Българите ,а не всички в България.Стига с тази криворазбрана демокрация.Има как да се направи без да се нарушават правата и на останалите.Държавата да заработи.

79

Чичо

преди 6 години

И аз казвам стига - засрал е терена, да си понесе сега наказанието!

78

1

преди 6 години

До ТЦТЦПо-добре да образоват маймуните, те възприемат повече!

77

ТЦТЦ

преди 6 години

Да образоват ромите! хаха още ли има хора дето вярват в образоването и Интеграцията на ромите !!!!????? ВЪПРОСА Е ! че те не искат да се образоват и интегрират ! Подценяваме тяхната интелигентност, просто те са друг вид хора с друг индийски манталитет! Манталитета неможе да се промени , дори те самите да искат немогат да се променят! Срамота е точно ние да не си познаваме ромите!

76

Ala_Bala

преди 6 години

Основно за пробуждането на народа изигра Истамбулската конвенция. Хората разбраха, че им посягат и на децата им. Днес се борят и за собстения си мизерен живот!

75

1

преди 6 години

До ГошоСпоред родата той не е влизал никъде, само е извървял едни осем километра, за да се из.пикае!

74

1

преди 6 години

До змеяТи си *** ти "дзвера", ами ако и комшията не поглежда комшийката и го пратят в трудов лагер, тази жена все на сухо ще стои! :)

73

змея

преди 6 години

забравих и най-важното , слушане на чалга на високоговорител в петък и събота - трудов лагер , задължително и без обжалване и разни схеми за освобождаване от отговорност ...

72

Гошо

преди 6 години

Частната собственост е неприкосновена какъв *** е търсил ***-гото в дома на доктора. Ако доктора или някой от нас бе в дома на убития какво щеще да се случи с нас второто нещо което искам да попитам властите защо не е бил в панделата този мишок

71

Анонимен

преди 6 години

Тая булка става за надзирател в Дахау.Ами ако тоя доктор се окаже хладнокръвен умишлен убиец/доказано от следствието/-готова ли е да подаде оставка от поста, щото е зловещо да е точно на сициалните грижи ...