50

Анонимен

преди 6 години

Пълна скръб, никой не му е обърнал внимание от цивилизования свят.

49

Григор

преди 6 години

Честита победа, Владимире ! България на Българите е с теб !!

48

:):)

преди 6 години

тази шведката вече не я канят на тройки и е взела да дава фира и да плещи глупости...

47

Анонимен

преди 6 години

До КОЛОБЪРДано!!!

46

КОЛОБЪР

преди 6 години

ПРЕДПОЛАГАМ,ЧЕ НА ВСИЧКИ ИМ СТАНА ЯСНО КОГО ПОДКРЕПЯ РУСКИЯ НАРОД! НИТО ЕДИН ДЪРЖАВНИК В МОМЕНТА НЯМА ТАКАВА ПОДКРЕПА ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД....ЗАТОВА И НА Т.Н. ЗАПАДНИ ЛИДЕРИ ИМ ВИСНАХА НОСОВЕТЕ!!! ТЕ НЯМАТ ТАКАВА ПОДКРЕПА В СОБСТВЕНИТЕ СИ СТРАНИ И ВСИЧКИТЕ ГЛУПОСТИ ПРОТИВ РУСИЯ ИМ ИГРАЯТ ЛОША ШЕГА! СКОРО ЩЕ ИМА И ОЩЕ "ШЕГИ" ,КОИТО САМИ СА СИ ИЗПРОСИЛИ!

45

Анонимен

преди 6 години

Радефф изпрати поздравителна телеграма, господарят му върна извинителна стенограма.

44

късметлии

преди 6 години

Ако президент беше някоя *** като алкохолното *** Елцин, запада направо щеше да го олигави от комплименти и хвалебствия. Щяха да му се нахвърлят сладострастно както Юнкер на Бойко.Май тази резервираност е по на добре за руснаците.

43

бългериа фърст

преди 6 години

Русия е демократична държава, защото се ръководи от президент, избран от народа на Русия. ЕС е територия, подконтролна на САЩ, и затова не е демократична. Нито един европеец не е гласувал САЩ да ни командват!

42

Само Путин

преди 6 години

Меркел също поздрави негово Величество Владимир 1!

41

А сега де до 43

преди 6 години

Щото харчат повече отколкото изкарват и това е външеният дълг ,а и ако добавим и вътрешния,то живеят на "вересия" ........................... . Това стига ли ти или да обясня на пръсти ............................ .

40

Анонимен

преди 6 години

До А сега деИ какво искаш да кажеш с тея дългове за САЩ и ЕС ? Наясно си ,че поне САЩ ,този дълг неможе да им бутне икономиката нали ?

39

уууу

преди 6 години

40 Я *** да си научиш урока по-добре и ела пак да ни кажеш ,ама внимателно изучи въпроса . Южен поток продължава ,просто търбите се вадят ,щото с сложили повече .

38

А сега де

преди 6 години

Държави с най-голям външен дълг-2016САЩ-19 000 000 МИЛИОНА !ЕС -17 000 000 МИЛИОНА!яПОНИЯ.............бРИТАНИЯ.............ГЕРМАНИЯ......Франция........Холандия..........67 България 37 000 милиона!! 2013 година24 Русия 525 000 милиона

37

Анонимен

преди 6 години

а защо в този сайт не се пише, че турски паток от днес е спрян и започват демонтиране на тръбите на територията на русия?

36

а дълга колко е

преди 6 години

До Класация БВП 2016Брутен вътрешен продукт в USD :United States 17 419 000 000 000; Russian 1 860 597 922 763= 10 пъти в повече.а като си толкова печен замеси в тази мат дълговете на двете държави да видиш че на руснаците ще им останят пари да си купият по едно шише водка, един пълнител и карта за почивка в Бургас. Твоят коментар е изключително агресивен срещу Амариканците

35

А+

преди 6 години

Ха ,познайте кой първ е поздравил Путин?Не е Си Цзинпин ....................................................Сърбския президент !!Как тъй ,сърбите и през 2СВ бяха на правилната страна ,а ние нито един път и от трите СВ не сме на правилната страна ,щото и този път Сърбия е на правилната страна,а ние както и преди сме на грешната страна.Нещо гена не е добре модицифиран ,нещо куца в главите на управляващите ,а на хората които гласуват за тях.

34

Анонимен

преди 6 години

Всички войни и санкции срещу Русия само я правят по-силна, а за разлагащата се Европа - ***.

33

позор

преди 6 години

За този запад ли говорите?Авиотехника на така наречената международна коалиция е евакуирала бойци и лидери на ИД от град Штатами,съобщили жители на града!

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен".горкия Путин, сега ще трябва да се ожени за терезката мей"Той да не е Макрон геронтофила, такива готини гаджета има та за тая бездетната ли?

31

Анонимен

преди 6 години

До по-далече от РусияА аз обожавам британските *** които дори един скандал не могат да направят.https://edinnabulgaria.site/index.php/obozhavam-britanskite-maloumnitsi-v-vgledayte-se-v-tazi-fotografiya-sneta-na-myastoto-na-upotrebata-na-gaza-vnovitchokv/