23

ivailo

преди 6 години

Другарката Фандъкова какво ще измрънка сега ???

22

Анонимен

преди 6 години

Моя съвет е да вадят сините кремвирши и хляб и да си решат проблема сами, защото иначе нищо няма да стане, даже ако подадат сигнал ще е още по-зле, защото ще пристигнат болни кучелюби които да обясняват как проблема е в хората, а кучетата са в правото си да хапят, гонят, лаят и т.н.

21

Край

преди 6 години

Сега ще излезе Фандъкова да ви обясни как се работи по въпроса. Бе то кучета ни хапят тя "работим с гражданите на район..."При демокрацията е така - простите проблеми не се решава а се "работят".

20

boto

преди 6 години

До ОлегНие шопите от селото кучетата в дворовете си ги държиме вързани. Тея кучета да не са се пръкнали от езерота? Нали некой 'гражданин' ги е пуснал с идеята, че некой туземец ще го прибере.Може всеки да заповяда събота или неделя да види 'гражданите' на какво са способни или по-добре понеделник да им види ***, скарите и лайн*та около езерото. Ама иначе сте много ларж като един ден в годината излезете пред блога да се снимате, че сте изчистили 2 кожи и Ви дадат у телефизията.

19

Олег

преди 6 години

Лошото е, че местните шопи на Панчарево не се различават от въпросните кучета. Пък туземното население на селото е едно към едно като вицовете за шопи.

18

Анонимен

преди 6 години

Да ви ги ръгна у софийските буци ми сте изтипосали и селските си болки като национална новина най горе. Цяла България се вълнува от вашите битови незгоди да ви е..

17

Polska

преди 6 години

Из цяла София, включително в центъра се разхождат улични кучета. Отделно е пълно с агресивни псeта на стопани, които дори не са си направили труда да ги дресират или поне да им сложат намордник. В тази държава наистина незнаеш откъде ще ти дойде: от милиционерски произвол ли, от роми ли, от кучета ли, от някой мигрант или луд или наркоман, изпаднал в амок... накъде отива този свят?

16

Анонимен

преди 6 години

Преди години, занасяш чифт уши от куче в горското и ти даваха 20лв на ръка.Хем вълка сит, хем агнето цяло.А и за гане пари събирахме дружинката:)

15

Барселона

преди 6 години

То че няма да изчезнат така изведнъж бездомните кучета се знае но има ли такива агресични песове...пръсъда на място...Мечките които нападат хора...как ги отстрелват...Те са рядкост а тези случаи са почти всеки ден...Проблема е че там където живеят Големците сигурно няма бездомни кучета или ако се появят...НСО се погрижва...

14

Анонимен

преди 6 години

Че те тези дето трябва да ги събират кучетата нарочно ги пускат.Нали ако изчезнат бездомните кучета, ще им свършат и доходите.За това трябва да се вземе правилното решение.Вечер с пушките и......

13

Дани

преди 6 години

а защо се разхождат в пустеещи земи семействата с бебета има паркове за тази цел

12

р

преди 6 години

Да започнат пак да плащат на ловците за отстреляно куче и всичко ще си дойде на мястото. Стига вече с тези НПО-та, само пари сурнат и нищо.Има кучета има проблем, няма кучета няма проблем.

11

Бау....

преди 6 години

Накрая ...някой че ги думне....,като ,,няма" ...местен кмет...., но заплатката му тече....

10

анонимен

преди 6 години

Антифриз!

9

Анонимен

преди 6 години

Гладни са, ако ги нахранят няма да ги нападат, а ще им се радват.

8

1

преди 6 години

душчките златни не са искали да нападат никого. Сигурно са били провокирани...

7

Анонимен

преди 6 години

Я какви тротоарни плочки се виждат на снимката в този район на Панчарево, в който имало пустеещи имоти ....

6

Тиква

преди 6 години

Мене,като верен поданик на Тиквата...не ме е страх... кучета тикви не ядат.

5

Анонимен

преди 6 години

Както вече ви казах,руския тип комунизъм е виновен- не са Българите,нито турците. Да сте видели някъде в Западна Европа,Турция или "Македония" такива кучета? Не сте видели,няма и да видите!

4

преди 6 години

сега гледай какво става! Ще скочат песолюбците да обясняват как кучетата нападат само лошите хора, пък били те и бебета, и как като погледнеш животинката в очите виждаш човек...