149

През 2012

преди 5 години

Новина от 8 Юни 2012:България не е съгласна в името на Македония да има географско понятие, заяви по ТВ+ премиерът Бойко Борисов. Според него варианти като Северна Македония са абсолютно неприемливи, тъй като от географска гледна точка части от България попадат в това наименование. Това пък е предпоставка за териториални претенции към България, смята Борисов, цитиран от Фокус.През 2012 името Северна Македония е неприемливо за Боко, днес, 6 години по-късно вече може хахах

148

Анонимен

преди 5 години

макетата сами ще си го избират пътя защото не са се оставили на женски полов орган да ги управлява както ние българитедето вечно е разкрачен

147

Анонимен

преди 5 години

Никой не обича българите. Няма какво да се заблуждаваме. Нито съседите ни на Балканите, нито някой в Европа. За по света пък да не говорим.Всеки, който е излизал извън границите на БГ го знае много добре.

146

Анонимен

преди 5 години

Червена ваханалия хубаво ви беше когато разделяхте семейства трима братя един остава българин а другите двама ги пишете македонци ако някой се съптротивява бива пращан в лагер за превъзпитание така разделяхте и унищожавахте народа ни Сега пък по форумите врещите гнуситиите си долен материал сте и никой вече не ви вярва и още въпреки напъните ви България и Македония ще се обединят в Европа

145

Анонимен

преди 5 години

И Скопие..и Атина..и Белград..и Анкара мразят Софето каквото и да си приказваме!А дали Боку е казал нещо или е мълчал на никого не му дреме!Тука народа е по зле и от макетата ,където пък няма съвсем никаква индустрия и икономика а само по цял ден клечат до дуварите и нищо не работят!

144

Анонимен

преди 5 години

Югозападна България ако поиска да се присъедини към Република Северна Македония какво правим ? Когато си пизнал една сувернна държава не може да я караш да си сеня името унре и макетата може да поискат да се наричаме Източна Румелия.

143

Анонимен

преди 5 години

4 кутевчета пишат на смени и са Против Македония и България да станат Един Народ това задание идва от Кремъл защото Кремъл ни иска да сме скарани и те да ни манипулират за обща Евразия да ама не ние сме пет милиона Демократи и никога няма да допуснем отново червен ботуш в България

142

Анонимен

преди 5 години

Тези, които бяха уж "прави" по темата Македония и я признаха без да се допитат, вече си плащат там - горе! Третият и той се запътил ... !

141

Анонимен

преди 5 години

Пак Северна Македония не е точно, а Северозападна Македония, защото Североизточна Македония са бг пиринската и струмишката Македонии .

140

Анонимен

преди 5 години

до 142 ес е бита, пееразка карта, която вадят от ръкава моше-ниците, които ни смятат за толкова загубени, че да ни трят мненята и да се гаврят с нас, като някакъв си безмозъчен ***. ресто - не струва! нямаш аргументи, сополе, нито за минусите си, нито за изтриването на мненя, или забраната да ви псувамне, бездарни неграмотници!

139

Анонимен

преди 5 години

Как цялата еврогейска пасмина оказва яростен натиск по един чисто вътрешен национален въпрос! Като ги натикат насила в НАТО и ЕС, макетата ще преливат от любов към "обединителя" на Зап. Балкани!

138

Анонимен

преди 5 години

"***"СЛОБОДАНЕ,понеже праскаш минуси пусни си клипчето на сиризчията Йоргос Урсузидис и СЛУШКАЙ КАК НА ЧИСТ БЪЛГАРСКИ ВИ ПОЗДРАВЯВА"КАКТО СТЕ СЕ РАЗБРАЛИ ЗА ДА ВЪРВИТЕ НАПРЕД И ДА ИМА МИР И СЪТРУДНИЧЕСТВО"тоя гл..ак ви закопа бе!!Рзбира се ще стиснете зъби и понеже сте ***..ни продължавате с рогата напред.

137

Burzum

преди 5 години

ПРЕМИЕРА винаги е прав!Дори в кен.ефа...вярно нечистотиите му се стичат по прелестите но има дежурни герберасти които го почистват орално....за тях това е амброзия...

136

Анонимен

преди 5 години

141 и от къде е ясно бе зелен, безмозъче педофиил? борисов е аут!

135

С НАШИТЕ ПАРИ

преди 5 години

Майките на децата с увреждания стоят под дъжда, а двете герберски блондинки, които трябва да решават техните въпроси ЗАМИНАХА НА ЕКСКУРЗИЯ В НЮ-ЙОРК.Екатерина Захариева пък е на екскурзия в Македония.Великият вожд Винету ходи за наша сметка на екскурзия в Израел и Палестина, но на него не може да му се хване дирята, той всеки ден е на екскурзия в чужбина

134

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 126 ако не се съгласите ще видите ЕС през крив макарон.......... Ще се съгласите ли?През курандата ми е за ЕС !

133

Анонимен

преди 5 години

аз предлагам бой до изгърбване на цензурите пеераси. ц и ганите на обществото, като асоцяла харлан александров,

132

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов бил такъв, онакъв - ясно че не го харесват сърбоманите и кремълските агенти.Българският интерес е Македония да влезе в ЕС и НАТО и Бойко национално-отговорно показа червен картон на двама сърбомани и путиномани облечени в костюми на президенти.Това е истината, която не могат понесат едни "ужбългари", които обаче обичат повече белград и масква. И пишат ли, пишат - Бойко бил такъв и онакъв. А той е истински българин.... за разлика от тях.

131

Анонимен

преди 5 години

фондаця аденауер, където всички са крадливи роми!

130

Анонимен

преди 5 години

ХАХАХАХАХАХАХАХАХААХА И ТОВА ДОЖИВЯХМЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ ХАХАХАХА,ГРЪЦКИ ДЕПУТАТ ОТ КРАЙНО ЛЯВАТА СИРИЗА ОТ ТРУБУНАТА НА ПАРЛАМЕНТА В АТИНА СЕ ОБЪРНА КЪМ ГРАЖДАНИТЕ НА БЮРМ НА "СЛАВОМАКЕДОНСКИ"ПРИЗОВАВАЙКИ ГИ НЕРАЗБИРАТЕЛСТВАТА ДА ОСТАНАТ В МИНАЛОТО,САМО ЧЕ "СЛАВОМАКЕДОНСКИЯ"БЕШЕ ЧИСТ БЪЛГАРСКИ СЪВРЕМЕНЕН ЕЗИК!!!СЕГА В СКОПИЕ ЩЕ ИЗПАДНАТ В ШОК,АМА И НИЕ СМЕ В НЕБРАНО ЛОЗЕ,ИЗЛИЗА ЧЕ СПОРЕД БОЛШЕВИКИТЕ ОТ СИРИЗА СЪВРЕМННИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК Е СЛАВОМАКЕДОНСКИ!Е,,,БА СИ МАЙКАТА!!!!