33

Анонимен

преди 5 години

Ако беше в къща с голям двор да кажем би могла да се грижи по някакъв начин за 10 котки но в апартамент ....... Категорично не.

32

Анонимен

преди 5 години

Тези съседи да гласуват и да я изселят - само с приказки не става.

31

Анонимен

преди 5 години

Стига вече - котките пречели! А по колко ццигганета може да се гледат в един дом - те хем смърдят, хем са въшлясали, хем крадат.

30

наблюдател

преди 5 години

Гнусна работа, ходил съм във въпросният вход, който иначе е поддържан. Ако не поемеш дълбоко въздух преди да влезеш във входа и миризмата те удря яко по челото.

29

Анонимен

преди 5 години

Тез седем козички дъщери ли са ти?

28

малкия содому

преди 5 години

И аз гледам 7 козички във Младоооооост, ама Софийската. Даже и на университет съм ги записал, софтуерен!Със скверни цели ги гледам!

27

Анонимен

преди 5 години

И варненската община е " на ниво".Веднъж направили забележка и везнъж акт.Ами да правят това всеки месец.Както си плащаме данъците.Ако плащам данък веднъж на 10 години, то и глобите да налагат на 10 години.Ето сега хората се оплакват редовно, а общината се намесва веднъж на 10 години.Не е правилно

26

Анонимен

преди 5 години

навъдило се било с мравки ами купи си спрей бе ***

25

Дидо

преди 5 години

До ПриродозащитникАх що не си ми комшия да ти покажа кой ще се изнесе отворко... С 200 ще се изнесеш със се *** ти...Ама на "случил" си на съседи да те търпят...

24

Анонимен

преди 5 години

При кворум и с решение на етажната собственост могат да изселят собственик, който си върши своеволия и не спазва правилата.

23

Alpha

преди 5 години

Гледайте, но ги Гледайте като белите хора. А не като един комшия, чието куче е л*йняно, пикае и с*ре навсякъде. Онази сутрин за малко да изяде това, което обича да подритва пред блока, където играят нашите деца. А ако ще гледаш 20 котки -> на село. Къщите са по 500 лв. Завъди и динозаври, ако искаш.

22

SS

преди 5 години

Българинът е беден и е принуден да живее в т.нар. етажна собственост - там какво друго да очакваш, освен такива и още много други дивотии ! Къща с двор и ограда - там си сам, но не е за всеки ... Смешно и жалко е да се дават по 100 х.евро и нагоре за етажна собственост - близо е времето, когато всички комплекси ще трябва да се нарекат Столипиново 2,3,4, 20 ...

21

123

преди 5 години

До ГанчоЗащото котките пазят дома от зли духове и т.н. Не само от мишки, кучетата са доста по просто създадени същества.

20

123

преди 5 години

Много обичам животните и кучета и котки. Имам куче, но в апартамент повече от 1-2 (максимум) животни си е чиста простотия. А когато са десетки това е развъдник на болести. Просто няма как да обезпаразитиш и т.н. Толкова много животни.

19

ШибиРиби

преди 5 години

Ако иска и мечка ще гледа и няма кой да и попречи щото няма държава.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9ЕС затова искат да ни внесат стотици милиони африканци за да може евролидерите да са на власт с техните гласове . Колкото си по-умен и бял толкова си по-неудобен на управляващите Европа защото могат да те правят на *** по-трудно.

17

Iva

преди 5 години

LudaSug nqma nikoi i decata ne q poglejdat

16

Анонимен

преди 5 години

Много обичам котките и си имам две. Но наистина повече от две си е диагноза. По принцип котките са чисти но и човек трябва да полага грижи за тях а когато са 10 няма как да стане.

15

Природозащитник

преди 5 години

Браво на жената, права си е! Ако иска и кон ще си вземе в апартамента, нейн си е! И аз имам три кучета и съседите само ми мрънкат на главата, че много лаели, казах им като не им изнася да се изнесат!

14

Знаещ

преди 5 години

да дойда аз да оправя проблема ли ?!? Невольо ...