85

Анонимен

преди 5 години

Тия папагали вече стават банални с тия Западни Балкани.Нито в България някой го интересува, нито на самите Западни Балкани някой е умрял да го оправя едни лъжлив полуграмотник.А най-смешното е, че България, въобще не се намира в Западните Балкани, ама в помощното училище в Банкя едва ли е бил застъпен предметът География.

84

Анонимен

преди 5 години

Тръгнал да оправя западните балкани! Те не щат евросъюза! Какво им се слага за " с..в..о..д..н..и..к.."! Много се е погрижил за България, че ще ми адвокатства на албанци и косовари!!

83

Анонимен

преди 5 години

Какви Западни Балкани, ние сме една от най- бедните държави в света. Нека се помисли върху това.

82

10

преди 5 години

Какви западни Балкани?Нови хрантутници на ЕС,мафиоти,наркотрафиканти...Това бе кух пиар от самото начало,пропаганда!Никой не вярваше в успеха й,но всички си правеха гаргара с темата!ЕС се тресе от мигрантска криза,източна бедност,американска икономическа атака,която съвсем не се шегува-иска да плащаме милиарди за американско оръжие и пр. и няма да отстъпи,защото Тръмп изпълнява ,каквото обещае ,за разлика от европолитиците.Нашето председателство беше една тумба-лумба.Най-добре е да се върви към

81

Рино Рейнс

преди 5 години

*** народ, *** министър-председател!

80

БОКО-ТИКВОКО

преди 5 години

И какво направи за западните балкани,дори Ципрас иЗаев не те поканиха за снимка

79

Градския

преди 5 години

Жалко и посредствено представяне !Самохвалство и простотия, никакъв критичен поглед към състоянието в България, без визия и настояване за Шанген , без конкретни искания и позиции в полза на българския народ- голяма нула си Борисов!Чий премиер си ти?На албанците ли , на косоварите ли?

78

Анонимен

преди 5 години

Бойко на тая трибуна прилича някакъв престъпник, международен .Все едно прилича че е ще го осъждат и той се моли да не го правят. Поставиха ни този селя ...ндур защото не бива да се развиваме и и да има ме аграрна , икономическа или военна сила. С тази квадратна тиква вместо глава сигурно има мозък колкото да не се на чишка и на .. ака . Жалко , Жалко, а едно време сме били за пример.

77

Анонимен

преди 5 години

до 78 ПОЧИСТВАТ ПЪТЯ ЗА НОВИ АКТЪОРИ ,ТОВА СТАВА .ДА ВИ СА ЧЕСТИТИ , ПРЕДВАРИТЕЛНО.

76

до ужас

преди 5 години

Тоя сега има да ни занимава с това европредседателство до второ пришествие.Изключителна т.по парче.

75

Анонимен

преди 5 години

Абе, тоя не престана да дърдори глупооситте, които му пускат от USA посолството.Да му имам големия успех!?!Какъв успех е да ни набута тука косоворите и албанците?Ако е успех, ега ти успеха...А нема ли некой успех за България и Българите?Щото то май тоя е министър председател на Ердоган и Косово май, не на България.

74

А бе

преди 5 години

Баце,през **** ми е за Западните Балкани!Дай да видим какво става у нас!

73

ПроСоТо

преди 5 години

До ужасТиквата да е жив,че без него за къде сме..

72

ПроСоТо

преди 5 години

До Ала_Балакогато Тиквата узурпира властта външния дълг на България беше 13 /ТРИНАДЕСЕТ!!!!/ процента от БВП!!!!!!!Тоя за няколко години го вдигна до 30 процента!и това за "хвалба" ли требе да мине?!?!

71

ужас

преди 5 години

И Жорж Ганчев е получил инфаркт....какво става,вчера Божидар Димитров,днес-Жорж...

70

Ала_Бала

преди 5 години

Имаме висок икономически растеж от 4%, безработица под 6%, нисък външен дълг под 30%, значим финансов резерв и на практика нулев бюджетен дефицит. Народът избягал, измрял, останалите на територията наречена По-Северна Македония мизерства, но всико е стабилно. Цената на тока расте в Румъния се намалява. Кога ще отидете с Цветанов да се отчетете при Чичо Сам.

69

реалист

преди 5 години

Най - големия провал на Бойко е на палатки пред парламента. Оставка!!!

68

Анонимен

преди 5 години

След като изпъди СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ , новия председател на Европа Курц заяви : ,,Започваме разговори с Русия . Европа продължава с Русия ,а не против !!!"Това ни интересува , а не Задните МУУУУУУ Балкани !!!!!

67

БАБА КУНА

преди 5 години

НАЙ-ГОЛЕМИЯ УСПЕХ ЗА БОКО СА ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ !!!

66

ПроСоТо

преди 5 години

До bokiтака и ще стане!..Когато го "абдикират",по традиция,както стана с предишните ни "президенти" ,и тоя ще го изтеглят в Щатите "да изнася лекции" в Измислените униве рситети..А ние ПО ТРАДИЦИЯ ще духаме супата...