27

Американ

преди 5 години

До ВъзмутенВ България всички мрънкат за заплати, не само полицаите. Народопсихолоия...

26

Американ

преди 5 години

Българските полицаи имат неподдържан и хулигански вид, отделно определено не са в добра физическа форма. Освен това отказват да вземат отношение когато извършваното в момента на повикването им престъпление било на стойност под минималната работна заплата!? Сравнението им с шведските е смехотворно!

25

Възмутен

преди 5 години

Нищо неработещата полиция, веднъж завинаги трябва да разбере, че заплатите им зависят само и единствено от труда на работниците. Ако на някой полицай му се струва, че заплатата му е малка, да напусне и да отиде в производствения сектор. Вече стават отвратителни в постоянното мрънкане за високи заплати.

24

V

преди 5 години

КНСБ чии инттереси защитава? На работниците или на техните душмани които се пенсионират на 50години с 20 заплати перотив конституцията и равенството по права както е в Европа и по този начин източват държавата. А защо КНСБ не каже защо бг е с най юного ченгеджиста на глава от населението и на първо място при взломните кражби? Само питам де Синдикатите трябва да защитават интетесите на работниците, а не на службогонците

23

Анонимен

преди 5 години

До "гневен българин":Ооо, драги и на мен ми писна от милиционерски лъжи. И от войнишки. Въобще все що е фатмат е проС и не работи и чака наготово заплата и все иска да взима повече от другите хора. Ако случайно взима по-малко, вика "хайде да пушим цигари пред парламента". Тоя месец пушил цигари, вместо да работи, ама в края на месеца бута картата в банкомата и чака парички, нали? Малко ли са ти даже и 1000 лева за това, което го правиш? Ти знаеш ли хората за тия пари как опъват каиша?

22

Анонимен

преди 5 години

Една лъжа разваля хиляди истини, а галактика от убийствени лъжи колко ли други извращения прикрива.

21

BG

преди 5 години

И това което им дават сега им е прекалено много .България е на първо място по брой на полиция и същевременно има супер висока престъпност.Аз когато съм в чужбина полицаи не мога да видя визирам Гърция Сърбия Хърватия Македония Румъния а и престъпници там няма колкото тук в БГ то.Така че на бай *** милиционер полицая и пет хиляди заплата му дамите ефекта е нула.

20

Анонимен

преди 5 години

И аз зимам по-малко от шведски работник

19

Анонимен

преди 5 години

Абе, а тия френските ушеви получават ли 100 хилки в евро на 45 години? Едва ли! ;)))Или са само френските и още някои, които са по-добре от българските? Ахахах!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Целият въпрос е... На единица човек, на парче, колко пари вървят? Без значение заплата ли е, застраховка ли е, пари за дрехи, за обучения, за осигировки. И европейците го бяха сметнали правилно, че за 1 парче български полицай изтичат сумарно повече пари, отколкото за 1 западен полицай. Тия в КНСБ угодно на властта мижат с едното око и искат да говорим само за заплати, като забравят, че трябва да се говори и за осигуровки. Защото западният полицай се пенсионора на 60 с обикновена пенсия!

17

гневен българин

преди 5 години

Писна ми от лъжи.Сержантския състав получават след махане на ДОД,чисто м/у 800-1100 лв.в зависимост от стажа.Офицерския състав получава чисто м/у 1100 - 1600 лв.Соц.оситуровки и ДОД е за с-ка на държавата.

16

Анонимен

преди 5 години

Всеки се натиска за тази институция. Плаща се и когато не са на работа, осигоряването е високо, дрехи, служебно положение и др.

15

Анонимен

преди 5 години

Почти всичките полицаи отиват да работят с връзки. Почесват си го, както ги е учил червеният им дядо-кoмунист, правят стойки, плащат хората и питат "ся кво прайм?"... И раничко се пенсионират. После взимат едни 100 000 лева от 20-те заплати. Обаче за да може младият Пешо да не работи, за да му обясняват как "от младите нищо не става", ходят в местният СОТ и изпичат едно агне на началника и му дават една бутилка от тия които не се търкалят, за да ги нареди тях на работа, а не Пешо. Е, тва е!

14

Анонимен

преди 5 години

КНСБ е вече правителствена организация, казионен синдикат. Пази властта и работонаемателите от работниците.

13

Анонимен

преди 5 години

Не е завярване и на КНСБ. Не заетите места са много разтегливи в методологията на КНСБ.

12

Анонимен

преди 5 години

Айде стига с тая тема вече. Става банална. Полицаите взимат повече от достатъчно на фона други държавни служители и хора работещи по трудов договор. Че все ще мрънкат колко били бедни също е ясно. Полицаите обожават да се оплакват, като се почне от заплатите та се свърши с това как обществото не ги ценяло.

11

Кратун

преди 5 години

А дали вършат работа колкото шведските? Според мен, далеч са от сравнение.

10

Анонимен

преди 5 години

А шведските полицаи бият ли ги "шведите"?

9

Анонимен

преди 5 години

получават 2,6 пъти по-малко от тези в Швеция и 1,7 пъти по-малко от словенците - като покупателна способност...ама не си казал съотношението на покуп. способност на полицая към средната покуп. способност ? какво е това съотношение тук, а какво е там.и колко хора има в целият сектор "сигурност" тук на глава от населението и колко там?ако събереш щатните полицаи, и всичките охранителни фирми и плюс военните - че то ше излезе едно 10-15% от страната "под пагон"! луда работа!

8

Анонимен

преди 5 години

Е то някой досега да е видял синдикат да помага за нещо? Това са едни структури с артисти, които да те залъжат с 2 лева увеличение на заплатата или с 2 кисели млека за "вредни надбавки".