88

SS

преди 5 години

До 90 И аз ......ама друг път.

87

Го4о

преди 5 години

"Олимпик" е регистриран, когато ГЕРБ НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛ! Жалко за тъпата опозиция!

86

Анонимен

преди 5 години

аз ще гласувам за бойко! отново!

85

До Анонимен 83

преди 5 години

може да съм ***, но съм ти баща! така че, внимавай как викаш на татко си!

84

до тия срещу герб

преди 5 години

Застрахователна компания ОЛИМПИК АД е регистрирана през 1995 г! тогава премиер е бил жан виденов! демек бсп! какъв герб ви ръга в задникО, след като по това време изобщо не е съществуват!

83

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 83Бългaрак си ти, ***!!А и провинциалист, предполагам.Пусна ли бюлетинката за Тиквуня??????Знаех си че ДА.

82

Анонимен

преди 5 години

До az 84Шошо(от Шушляк), как тогава моят брокер ми връща 20% от премията по документ?!Такива лъсни-бастуни като теб с лопата да ги ринеш.За това сте бедни щото сте ПРОСТИ ама със самочувствие *** ИЧсперти!!!П.П. Няма да цитирам в компания са ми застраховките но е една от най-големите.

81

az

преди 5 години

Аз съм брокер,винаги съм предупреждавал клиентите си,които не са малко на брой,че е кипърска компания и пиша там,само ако клиента изрично настоява.Иначе събирам вноски на направени застраховки.Максималната комисионна е 17% и остават около 12% след данъци и разходи.Всички други писания са некомпетентни драсканици.

80

Анонимен

преди 5 години

До Анонимно 81Бългaраците като теб СЪС СИГУРНОСТ

79

Анонимен

преди 5 години

"Оръжеен бос"?????За оръжие не знам ама най-вероятно е някой бос(без обувки и чорапи) Георгиус.Точно като онзи който е про-форма собственик на цековата банка и куп други активиза стотици милиони ойро в Бг.

78

Анонимен

преди 5 години

Бългaраците са ХИПЕР-***!!!Как точно си представяте че идва някаква кипърска комапния и хоп........ взема 10%от пазара на ГО за минута е много?!Вие настина сте пълни рeндета.КТБ-2, другари и банкянска тиква!!

77

гмурец

преди 5 години

Стига сте ни плакнали с горнобанска вода, в случаят има ама има много сериозно българско участие. Честито пак на печелившите, знаем ги кои са !!! ОЩЕ МАЛКО !!!!

76

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 59Не лъжи!!!!!!!!Армеец дава 30%!!!!!!!!!П.П. Ако сключиш директно със застраховател ще платиш ПАК СЪЩИТЕ ПАРИ които даваш на брокера!!!Къде ти е изгодата???????Ти си ***!

75

Не лъжете!!!

преди 5 години

Скритият собственик е ................Бул Инс.......Черепа Со, бате.

74

SS

преди 5 години

До гост : На отворен ще се правя ,защото май не ти я ясно,че въпросните дружества имат презастрахователни програми и плащат огромни вноски от по милиони евро на година за което !

73

Морски

преди 5 години

Свобода за Мария Бутина!!!НЕ на американския фа,шизъм!!!

72

Анонимен

преди 5 години

Над 25 000 жители на Харманли и още няколко села около граса ще пият вода от водоноски, заради повишеното съдържание на уран от чешмата. Това стана ясно тези дни.В същото време, пак в Харманли, ГЕРБ строи голям спортен комплекс за хората. Кочплекс "Хеброс" трябва по план да е готов в края на годината. Пази, боже, сляпо да прогледа" май върви в случая тази самобитна нашенска поговорка за самозабравилите си Тикви и Калинки - некадърни и крадливи.

71

шматка

преди 5 години

Как след предупреждението но испанците са му дали лиценз.Хайде сега власта да отговори.

70

гост

преди 5 години

До SSНикой не е застрахован по същия начин може да фалира и българско дружество,ако някой поиска,така че не се прави на отворен.

69

До 71

преди 5 години

,,,Доктор на техническите науки,,