19

Часът на истината

преди 5 години

НА 16 СЕПТЕМВРИ /НЕДЕЛЯ/ ЗАПОЧВА МНОГОХИЛЯДНИЯ ПРОТЕСТ СРЕЩУ ГЕНОЦИДА,КРАЖБИТЕ И МАРОДЕРСТВОТО НА БОРИСОВ! ОЧАКВАТ СЕ И ХИЛЯДИ ПРОТЕСТИРАЩИ БЪЛГАРИ ОТ ЧУЖБИНА! АЗ РЕШИХ-НЯМА КОЙ ДРУГ ДА ВОДИ ТАЗИ БИТКА ВМЕСТО НАС- ЩЕ БЪДА ТАМ!!!

18

Анонимен

преди 5 години

А МРЗ кога ще я обсъдят с коалиционните партньори?В Гърция вдигат заплатите.

17

Кирчо и

преди 5 години

Корнелия, 16 коментара!!!" Бравос!"Стига. Баща ти нямаше да одобри глупостите ти. Нито пък синът ти( Рафаел) постоянното заяждане.

16

Анонимен

преди 5 години

А оставките беше ли ги обсъдил с тях. Те ща си си от квотата на Герб та все тая а и нали им се дава да цоцат за да са патерица не да дават акъли дето и без това немат. Театъра ни е напълно ясен

15

СИК -- OCTABKA!

преди 5 години

Kандидатури - карикатури,гинки и калинки.

14

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Не е въпросът в това Борисов да подаде оставка. Той вече го е правил два пъти. Ще го направи и трети.Въпросът е на Цецо да не му се позволява да фалшифицира изборните резултати.Това е разковничето за спасението на България от герберастията.Преди 10 години Цв.Цв. ходи на обучение в ЦРУ на тема "Как се печелят избори".От тогава насам Цецо няма изгубени избори ...

13

Х

преди 5 години

Циркът продължава, защото клоуните останаха. ДОКОГА, бе??????

12

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Каквото и да обсъждате все тая - лош герберски материал !Тримата вече бивши министри не ставаха и трябваше отдавна да бъдат махнати. Гафовете им са безброй.Кой обаче от останалите става ?Цецка Цачева ?Ангелкова ?Или онзи на земеделието, дето изби здравите животни на хората от Странджа ?Кадрите на ГЕРБ са: калинка, милиционер, калинка, милиционер ...

11

Анонимен

преди 5 години

Цирка продължава в пълна сила!Кога ще видим осъден политик, тикнат в затвора? Кога ще се разбере имаше ли чума по овцете, нямаше ли?Какво стана с КТБ, Олимпик, има ли обвинени и осъдени? Какво става с Булгартабак, кой го продаде на Пеевски, защо в момента се закриват фабрики, има ли осъдени?Кой подписа за Белене та платихме 1,2 млд лева, има ли оседени? Кой подписа за АМ,, "Струма" за 43 млн за километър, има ли наказан? Всичко друго са празни приказки!

10

Мафиот застраховател

преди 5 години

Ще трябва и аз да се консултирам с колегите.

9

Анонимен

преди 5 години

До Шопо Грешка шоп не е сланина , а Свинетка Павлова

8

Анонимен

преди 5 години

Борисов обеща -няма да се махна от поста за нищо на света.

7

Шопо

преди 5 години

А Сланина Павлова докога ще я държиш,бе???!!! Нали европредседателството свърши!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Този човек колко още ще е цар крайно време е да има друг цар.За да вдигне пенсии и заплати и да станат 10 20 хиляди евро или поне 500 лв пенсията и 1500 лв минималната заплата.

5

бай ПЕТКО

преди 5 години

. . .а ще обсъдите ли оставки на нови министри, напр. Цачева, Порожанов, Нено Димов, дето тръби, че няма замърсяване с петролни продукти? Като "няма" какво ще източват от потъналия кораб? Хептен ни взехте за ***... !

4

Анонимен

преди 5 години

Да бе личен акт колкото на Главчев когато му наби канчето в парламента и оня си подаде оставката. Парадокса е, че по Конституция сме парламентарна република и шефа на парламента е над премиера.

3

Анонимен

преди 5 години

Дрън та пляс ще махнем едни ка.инки да турим други калинки, това ли ти е европейското, махай се сужук

2

Анонимен

преди 5 години

Какви кандидатури бе? Сядайте и пишете колективната оставка и се махайте! Народната любов ли чакате? О.К., но много боли!

1

ОСТАВКА ОСТАВКА

преди 5 години

КОГА ГЕРБ ЩЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА ? ГЕРБ НА ВЛАС ОЗНАЧАВА МИЗЕРИЯ ЗА НАРОДА ? КНИГА ХАЙКА ?НАРОДЕ СЪБУЖДАЙ СЕ ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИТЕ ГЕРБ-МИЗЕРИЯ ЗА НАРОДА