275

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 5 години

Сваляйте го този *** ! Той никога не е работил за България, а за чужди интереси . Сам го каза на събиране в Американскто посолство.

274

До Гецата.

преди 5 години

Много точно, всяко лято "успелите" Българи идват на Стоматолог и профилактични прегледи.

273

Мери

преди 5 години

При тая опозиция, Баце ще управлява още много години. Палячовци Червени.

272

Анонимен

преди 5 години

Ако алтернативата са пак БСП по-добре Бойко да управлява още 10 години

271

Един от Северозапада

преди 5 години

До Така е Да, ама този път протестът си има разрешително, издадено от властите, макал и един час преди да свърши работното време на издалия го орган.Не са посмяли да го забранят, но са играли до последно по нервите на организаторите.Ако и този път стане, както с протестът на Слави Трифонов-вече и аз имама право да казвам на младите-за нищо не ставате, само лаете по форумите, както те ни обвиняват, че не сме направили нищо, когато бяхме млади и ни лъгаха . Ха да видим, колко сте не само във фейсб

270

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКакво ще свалят в Неделя?

269

Гецата

преди 5 години

Аз пристигнах от Лондон да си пооправя зъбите тук. Ако плащат добре ще дойда на протеста. Но искам парите предварително, защото вече бях излъган веднъж.

268

Така е

преди 5 години

Самата организация на този рехав протест е провокация и опит за сваляне на законнота правителство с недемократични средста , по комунистически. Кои са специалисти по революции и преврати? ДАНС да не спи а да хване организаторите и на съд за държавна измяна.

267

Анонимен

преди 5 години

Утре 15 000 българи от страната и чужбина събаряме мутрите! Мишките ще гледат по тв!

266

Анонимен

преди 5 години

За тези провокатори-социалисти се знае от над седмица. Знае се и "шефът" им. На протеста се очакват около 25 души от така наречените "гневни емигранти". Бюджетът на провокаторите е 2500 паунда, който е бил достатъчен за наемането и на два автобуса с роми.

265

Анонимен

преди 5 години

Аааа,значи за това бойче обеща да вдигне заплатите на милиционерите!Страх го е от матрияло!

264

Анонимен

преди 5 години

Утре ще бомбардираме централата на герб с 3 ескадрили самоделни дронове! Очаквайте много мъртви висши герберуги!

263

Василев

преди 5 години

Те самите провокатори работят в президентската институция!!!Там са посредствени русофилски г.алоши!!!Агент Рейджи Милнър!ЦРУ!!!

262

Анонимен

преди 5 години

Който идва утре да бутнем герб да сложи плюсче! Мишките да цъкнат минус

261

Анонимен

преди 5 години

Ми то от Цветанов всичко може да се очаква.

260

Анонимен

преди 5 години

КАТО ГЛЕДАМ КАК ГЕРБАРИ НА ВИСОКИ ПОЗИЦИИ МАСОВО НАПУСКАТ ПОСТОВЕТЕ СИ, ВЕРОЯТНО УПЛАШЕНИ ОТ НЯКОГО, ЧЕ ЩЕ ИМ РАЗКРИЯТ КИРЛИВИТЕ РИЗИ, ВЗЕХ ДА СИ МИСЛЯ, ЧЕ КОРАБЪТ НА ГЕРБ ПОТЪВА И ПЛЪХОВЕТЕ, НАЛИ ЗНАЕТЕ, ПЪРВИ ГО НАПУСКАТ.

259

Дрон

преди 5 години

В лудницата трябва да им забранят интернета, тука почнаха да се пишат откачени и закачени коментари. Айде отивайте да ядете жълти павета!

258

Анонимен

преди 5 години

Ти ли ще купиш този дрон за превземането на държавите? Млякото изпи ли си вече, айде пускай лека нощ деца, вземай хаповете и лягай.

257

Анонимен

преди 5 години

Че защо да влизат за тази цел хората са измислили дронове. С дрон може да се направят толкова поразии че им бедна фантазията да си го представят. В момента се разработва последен модел дрон които неможе да се засече от никакъв радар лети на 7 000 метра има въоръжение и е за частни клиенти. Доближава параметрите на военните дронове. Тези дронове може да превземат държави и да свалят правителства. Все още не е обявена цената но свободата е безценна.

256

Оптимист

преди 5 години

Ти от кои новини си гледал тази информация, от фалшивите нали!