613

Уф

преди 5 години

658, на цена оценена от теб, защото няма провокация..

612

Анонимен

преди 5 години

Хората, които са извън България са много различни.Европа е едно, а Америка, ЮАР, Австралия и Нова Зеландия, а има много и в Латинска Америка, Аржентина и Бразилия е съвсем друго.Думата гастарбайтер има немска история и всеки може да я провери.Но тук не говоря за смисъл значение и реализъм.Очевиден е стремежа на автора да заклейми и унизи "гастарбайтерите". И да ги предизвика да се обесняват и да генерират трафик на Днес.бг, от което се качват доходите от реклами.

611

кати пати

преди 5 години

Драскачо ти левият или десният *** си на *** Пеевски...?

610

Уф

преди 5 години

652/ еми грант ке, Велико Е да Емигрираш, да ИмигрирашВсеки ден се случва! С какво се гордеете, освен, че забравихте български? От вас се изсква два пъти повечеНай-малкото, аз съм Бългаче, Питат ли ме дей. Зората..., Език, да кажете чий не само да го довършите👑👜👙

609

Анонимен

преди 5 години

Гледам заглавието:"Кресливи гастарбайтерски месии Провокатори за промяна!?"Тея хора ни провокират за да им правим трафик.Но на какв цена?

608

До 581

преди 5 години

И аз се молих да върнат жителството даже софийското ама не ми се получи. Дано на теб да ти се получи с гражданството и чалгата да се прибере от където е дошла, че и тук ни налази. Обясняват че това било българско, разбираш ли начи.

607

Анонимен

преди 5 години

Емигрант и гастарбайтер са различни неща. Вярно е, че авторът е отразил начинът на мислене на една особена нарастваща група хора която предизвиква емиграция. Казано по простичко злобата и завистта изгониха много хора. А тези на митинга не ми приличат на емигранти. Да отидеш до София за митинг или да си искаш някакви пари значи имаш мнооого свободно време, или си в пубертета или си пенсионер или другото. Господ да пази България и близките ни там.

606

Анонимен

преди 5 години

лошото е че го правят от иметона така нареченият бг народ с който аз а и предполагам повечето бг емигранти не се асоциираме.за нас вие сте страхливци и роби но не ви съдим това е ваше право а наше къде да правим децата си.не съдете за да не сте съ...... Ей на тоя сач с този цитат бих му казал да си бере лайката ..,от така наречения народ .

605

Емигрант

преди 5 години

Голямо *** тоя Джурналист сега си хапва и пийва в някой ресторант политическия хонорар а ние тук го обсъждаме. Струва ли си ...

604

По-равните Другари..

преди 5 години

Емигрантските пари се равняват на 20% от БВП на България, което означава със 7% повече, отколкото генерира СекторТуризъм, а да не говорим, че преките инвестиции са едва 15%, докато останалото са Еврофондове, което за Безхаберниците в България трябва да им е, като за домашно, когато не знаят кой им плаща Музиката в държавата!!!:)Куче влачи рейс!!!:

603

Мен

преди 5 години

Съжалявам да го кажа, но авторът на статията е пълен завистлив ***. Значи ние повече от два милиона българи зад граница трябва да платим луди пари за самолети, хотели и други за да идем всички пред парламента да ви оправяме заспалите сънародници които са там. Повечето от нас работят и никой няма да ти даде една седмица за да идеш в България да протестира.Същата история се повтаря.... Някой от навън трябва да дойде и да ви оправи. Аз съм Българин, но моите проблеми и протести са в Испания

602

ББ

преди 5 години

Много злоба в статията. Всеки има право да изрази мнение и да протестира. Не забравяй Господинчо ,че почти два милиона българи са напуснали страната си през последните 28 години. Дали тези хора мият чинии или работят друга работа няма значение по важното е че се трудят не ги крадат. Всеки си търси начин на препитание навън . А още по важното е че не *** задниците на корумпираните ни политици което ти правиш. Не виждам нещо да се е променило от такива като теб за по добро.

601

Анонимен

преди 5 години

До автора ти кой г...з ближеш?!? На коя от всичките продажни партии в България?

600

ninnagercheva

преди 5 години

До Ицо-За какво си ми изпратил тази банкова сметка не можа ли да разбереш че от мен пари няма да видиш?

599

Анонимен

преди 5 години

Отново напомням на автора на тази статия относно определението гастарбайтери.това сагурбетчии които се връщат в неговата родина.ние господине сме свободни хора живеем в свободни страни и имаме самочувствие че не ни се налага да променяме мнението си за пари.а и не се връщаме в толкова скъпата на теб родина.но пращаме пари на близките си за да не мизерства заради родолюбци като теб

598

Анонимен

преди 5 години

От статията лъха само злоба омраза и комплексите на автора. Наистина се изисква малко обективност и самокритика за да приемеш факта че не знаеш и не можеш всичко. Ако протестиращите бяха я роми я емигранти това щеше да е жив расизъм.. удивително е как днес.бг допуска публикуването на такава статия

597

П.Петров

преди 5 години

Ще ви помоля да си зададете въпроса: Какви са авторитетите ни и какво ценим у хората, кои хора предизвикват уважение?Ако на хора с такива ценности им се даде власт, какво ще направят те за България и в частност за вас?Ясно ли ви е, че като овластявате ***, нагъл, селски тарикат, на който все някой друг му е виновен, все едно избирате овчар да пасе селското стадо, не може да очаквате друго, освен да ви дои, стриже и понякога налага по *** *** глави?МЪЛЧНИЕТО, НЕ ГЛАСУВАНЕТО Е СЪГЛАСИЕ!

596

Анонимен

преди 5 години

Самия факт че само една кабеларка показва протеста, показва защо по медийна свобода сме на 120 място, някъде там.

595

Анонимен

преди 5 години

Хора на тоя истински протест сега е пълно с провокатори. Излезте масово и провокаторите дето говорят нарочно простотии ще станат малцинство. Ако си седите вкъщи, провокаторите ще си постигнат целта.

594

Анонимен

преди 5 години

Драги сънародници в българия аз живея в сащ от повече от 30 години.самият факт че съм тук показва моята позиция .не знам тези креслювци колко са емигранти и с какво се занимават въпреки че не виждам защо толкова ви притесняват.всеки има право да говори.лошото е че го правят от иметона така нареченият бг народ с който аз а и предполагам повечето бг емигранти не се асоциираме.за нас вие сте страхливци и роби но не ви съдим това е ваше право а наше къде да правим децата си.не съдете за да не сте съ