20

Анонимен

преди 5 години

До месара 20Там не се чака! Линейките идват до 5 минути а въздушните линейки са над 900 бройки! Да, на приказки българина е силен и за това си остава с басните вместо да се вдигне и извоюва правата! Най лесното е да искаш от сънародниците вместо да опреш до стената тези родолюбци които те докарват до просешка тояга и те третират като "гражданин" на "България"!

19

месара

преди 5 години

помагането е доброволно, баламурнико. В уредената ти държава ако видиш някой паднал на пътя ще помогне ли или ще изчакаш държавата да дойде и да си свърши работата. На приказки сте много силни, иначе сте пълни бо клуци

18

Анонимен

преди 5 години

До месара 18"Ако вие изпаднити в нужда, ще се радвате ли другите да ви подминават с въпроса `къде е държавата`. На всекиму според делата."Ами ще ти отговоря просто и ясно! Там където живея има държава която си върши работата и се грижи за гражданите и на 100%! Щом живееш в *** и си родолюбец ще помагаш! Щом не задаваш този много важен въпрос "къде е държавата" ще си плащаш и ще си кашляш! Това е!

17

месара

преди 5 години

алооо, държава България одавна няма, има само индивиди, спасяващи се индивидуално. Ако вие изпаднити в нужда, ще се радвате ли другите да ви подминават с въпроса `къде е държавата`. На всекиму според делата.

16

Циник

преди 5 години

винаги под такива статии се накачват някакви безделници дето критикуват, дават акъл, обвиняват - всичко друго, освен да са в помощ. Пожелавам им от сърце следващата кампания да е за тях, а ние ще им дадем акъл безплатно.

15

СатаНАТО

преди 5 години

Хаус, аз ще даря само ако Тръмп се снима пак с Боко. Аман от гнусари като вас

14

House M.D.

преди 5 години

Ще даря, ако получа отговор на следните въпроси:1. Защо трансплантацията не се извърши в България?2. Какво включва въпросната сума?Питам, защото нямам намерение да спонсорирам екскурзии до Турция на разни роднини. Ще даря само за пътните, престоя и трансплантацията на нуждаещата се.

13

месара

преди 5 години

до месара от 4 на горе :престани да ползваш моя никнейм!

12

Зозо

преди 5 години

кривонделе, надявай се да не стигаш до кампании, че тогава аз ще питам кое ти е специалното и защо не отидеш кварталният касапин да те резне, ами ми разваляш рахата с твоите жалки болести

11

Анонимен

преди 5 години

Къде е държавата България??? Така ли се грижи за гражданите си??? Къде на запад ще видите крайно нуждаещи се граждани да просят милост от себеподобните??? Къде са сега родолюбците??? Това не ги ли смущава и навява на мисълта че държава "България" вече няма!!!

10

месара

преди 5 години

Кривонделът е от тези, дето понеже не могат да помогнат на всички, не си мърдат пръста за никой, но и философстват, за да им е спокойна съвестта. Дето се вика, благодаря за нищо, безполезен си.

9

Кривондела

преди 5 години

ми пич аз току-що помогнах. Разтърсих, намерих информация, документи, прецених, помогнах. И така. Ти какво направи, освен да успокоиш съвестта си, намеквайки, че жената може да е самозванец, целящ да ти прилапа 10-те лева, които евентуално би дарил?

8

До 6

преди 5 години

Точно Кривондел не е лицемерен. Съвсем открито и ясно си поставя въпросите, на които търси отговор. Лицемерни са всички, които цъкат пред екраните и се вайкат с тежки думи, а реално не помагат с нищо.

7

месара

преди 5 години

ало, не триите HelpKarma кампанията, важно е, не помагате така, вкарайте я поне в статията, бъдете полезни с нещо

6

Кривонделе

преди 5 години

този случай не е по-специален от никой друг, а поредният случай, никой не твърди, че трябва да помогнеш на нея и да игнорираш останалите. Ако не искаш, не помагай. Но да лицемерничиш е долно

5

Кривондел

преди 5 години

Дали бихте могли да дадете допълнителни разяснения относно:1. Какво прави този случай по-спешен от всички останали стотици млади хора на хемодиализа?2. В Александровска болница трансплантират бъбреци от много години, с изключително висок процент успеваемост. Кое налага извършването на операцията в Турция?3. Има ли донор - и кой? Благодаря ви!

4

месара

преди 5 години

днеса, знам, че четете коментарите - ако имате връзка с жената, посъветвайте я да направи PayPal и/или facebook група - така ще достигне до повече хора и ще е по-лесно да и се помогне.

3

Някой

преди 5 години

До месараБогати да помагат? Що за странна идея?

2

бай х

преди 5 години

Защо трябва да плащаме задължителни здравни вноски на държавата , след като не може да ни осигури нужното лечение ?????????????????????

1

месара

преди 5 години

къде са богатите българи дето печелят хиляди на ден? толко ли не могат да заделят по някой лев и да помагат на хора в нужда, да спасят животи ? държавата пък да им намали с някакъв % данъците, или пък да се открие анонимна банкова сметка в която да внасят по някой лев. всеки ден се пише за този или онзи бизнесмен, значи не са малко!