8

Анонимен

преди 5 години

В Ингушетия втора седмица протестите против предаването на тяхна територия на Чечня не стихват, но в Задунайската губерния, никой нищо не казва.

7

От Америка

преди 5 години

цитат - Бившият руски разузнавач, превърнал се в британски шпионин.....А трябва да се пише - Бившият руски шпионин, превърнал се в британски шпионин....Усещате ли как ви манипулират, добрите значи са разузнавачи, а лошите, видите ли, шпиони били. Най-малкото и едните и другите са мерзавци. А че Британските служби са на светлинни години по-кадърни от Руските - в това няма никакво съмнение, така е било, така и ще бъде, а колхоза ще духа супата.

6

Анонимен

преди 5 години

Добре че е Русия, че да имате с какво да пълните сайта.

5

до 2,3,4

преди 5 години

Андрейчо, докога ще се правиш на цял отдел, бре?

4

Анонимен

преди 5 години

Хаха, щом като Фонтанка го е писал, така ще да е, хахахах

3

ГРУХЧО

преди 5 години

Какво толкова искат тези досадници? Не оставят човек на мира да си остави отровата докато обикаля насам-натам. И се смятат за свободни хора?!

2

Анонимен

преди 5 години

Мдддаааа....щом го пише "руски сайт", можеш да си представиш колко е "руски"!!!! Мили Боже, разбирам да си упрекваш държавата, когато се касае за поправяне на някакви вътрешни проблеми, да се стремиш да я направиш по-добра и по-справедлива..... НО САМ ДА СИ ХУЛИШ ДЪРЖАВАТА И ТО КОГАТО НИЩО ВЯРНО НЯМА В ОБВИНЕНИЯТА.......КАКЪВ ПЪЛЕН и-д-и-о-т трябва да си!!!!!!Ммдддаааа.......явно "славата" на Юда все още има кого да "привлича"!!!!

1

ognyanz

преди 5 години

Сигурно доста руснаци са били във Великобритания по това време. Ще им публикуват имената на всички - всяка седмица по един. Русофобската пропаганда трябва да върви непрекъснато.На мястото на руснаците бих публикувал имената на всички британски разузнавачи, които са били в Русия тази година. А сетне нека британците доказват, че те не са отровили никого.