86

Petar, NY

преди 5 години

Сега смятах и аз съм над 1 милион, но не са ме преброили.

85

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

84

Анонимен

преди 5 години

"Според банката общото богатство на България е $138 млрд." При общо световно богатство от $280 трилиона България има като процент 0.05% от световното богатство при население 0.1%. С една дума българина е 2 пъти по-беден от средното за света. Т.е. на другаря Борисов му се отваря още много много работа да вдига жизнения стандарт и то след като другаря Тодор Живков в продължение на 34 г правеше само това. Та даже накрая се изкили човека и се наложи операция от херния. А оператора стана академик.

83

Solar Power

преди 5 години

Освен Сорос и Костов :) Къде го забрави :ПВажното е ,че друг е виновен никога не си ти.

82

Анонимен

преди 5 години

Тука някой написал - мизерни сме. Е, кво да се прави.Всяко общество си страда от акъла. Важното, че Сорос е виновен.

81

Анонимен

преди 5 години

IMENCATA KYDE SA?A KOLKO BYLGARI SA MILQRDERI A JURNLISTCHETA STRAXLIVI I ZA CHIQ SMETKA?

80

Цецо Мен

преди 5 години

До 83Ако са ги изкарали със здраве да ги харчат и семейства да създават.

79

Анонимен

преди 5 години

Аз имам 500 лв ,а Прасчо има 50 милиона.Средноаритметично имаме по 25милиона и 250 лв.

78

Анонимен

преди 5 години

Аз пък нямам нищо.Един лев нямам в банката и се чудя от кой процент съм.

77

Анонимен

преди 5 години

Тази статистика е абсолютно фалшива. Има хора, чийто парици кротко си лежат на Каймановите о-ви, дето няма каймани, във Вадуц, Женева, Лозана или някъде другаде в красивата алпийска страна. Тук виждам хора с угрижени лица, които си броят стотинките в хипермаркетите, за да си вземат нещо за ядене. Средноаритметичното между доходите на едните и на другите може и да отговаря на написаната горе цифра, а може и де не отговаря! Питайте едни с по 6 апартамента и реновирани селски къщи, разни с куриери

76

Анонимен

преди 5 години

Цецо Мен, момчето е право че, от биткойни доста младежи направиха добри пари, за което браво и да "харчат" умната.

75

Цецо Мен

преди 5 години

До 76Ако беше така едва ли щеше да висиш по форумите, а ще да мислиш къде да инвестираш парите си. Ако пък имаше време щеше да посещаваш друг тип форуми, в които се пише на английски. Жалкият спам, който се опитваш да прокараш с това хората да взимат биткойни мирише на отчаяние.

74

Цецо Мен

преди 5 години

През 1990 вероятно милионерите са били повече, но парите бяха. То според тази статистика почти всеки със собствено жилище в София влиза в тази класация. Като бройка изглежда, доста, но реално човек ако се замисли не изглежда чак толкова добре. Ако включим и скъпите возила бройката придобова още по различно измерение.

73

тб

преди 5 години

minimum 70000! не се гледа само какво имат в кеш а и имотите!! я вижте какви палати вили и тн....! нормално е на 1000 да има 1?

72

до 76

преди 5 години

А ти завиждаш ли нещо? Не, пускам го за първи път. Явно и други от биткойн форума са се похвалили и не виждам нищо лошо. Новината е такава и е нормално да коментират и милионери. Просто си го казваме, какво пък толкова? А вие чакайте държавта да ви направи буржоа. Човек трябва да си вземе сам живота в ръце!

71

до 76

преди 5 години

Тоя коментар го пускаш не за първи път, особено частта за 18-годишните с по половин милион. Изтъркваш се, но по-важното е защо продължаваш да пускаш тоя коментар. Фукаш ли се?

70

Анонимен

преди 5 години

"Всеки е връзкар, нищо, че само в София има 50 000 души със заплати над 4000лв.."При минимална заплата от 510 лева, заплата от >= 4000 лева си е връзкар отвсякъде.

69

БИТКОЙН МИЛИОНЕР

преди 5 години

На 27 съм и забогатях от биткойни! Като ги обърнах миналата година получих 4 милиона $ и животът ми се преобърна без никакви усилия! Не е задължително да си престъпник, за да успееш! Трябва просто да използваш шансовете. Познавам още много хора като мен. Миналата година като се събирахме на форума за биткойн имаше и 18 годишни с по 500 хил. печабла. Имаше и все млади милионери като мен, които още не осъзнаваха какво им се е случило. Имаше и един 29 годишен със 7 милиона печалба.

68

Анонимен

преди 5 години

Коментарите се въртят само около кой кво откраднал и кой нямал 24000$, по-скоро си задайте въпроса кой какво прави за тия пари, кой колко е учил и работил (мрънкането не се брой) И още нещо, богатите не работят за пари, тия дето работят за пари никога не йм стигат.

67

Анонимен

преди 5 години

Кажи ми кои са *** и баща ти и дядо ти, и ще ти кажа от къде са ти парите. Народна поговорка