36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13 Не спазваме правилника за движение защото мало*мници са направили мало*мен правилник. Това за звънеца на велосипеда направо "кърти мивки".

35

Анонимен

преди 5 години

Куките и гербавите крадци са едно. Олигавят се при вида на банкнота от 20 кинта!

34

До ЖО

преди 5 години

Ти наясно ли си че 4 мм означава всяка година да си с нови гуми ?! Ама чешим си изиците а те ни доят. А майките са на паважа - жълтия.

33

Акция “Кинти”

преди 5 години

Няма друга държава в света, в която да спират шофьорите просто ей така. Няма държава в света освен България, в която пътната полиция да се крие в храсти и да снима. Нашият КАТ е просто инструмент за кинти.

32

Анонимен

преди 5 години

А оня Бай Джанго, дето уби двете жени на Задушница, как са му били гракферите?

31

Аха

преди 5 години

Без да чета, пешеходеца е без зимни дрехи и обувки, колоездача пресича неправилно, шофьорчето е мат пиян.

30

до 27

преди 5 години

Бате не пиши за 300 лв къде има нови хубави гуми 15-ки 4-броя + 1-резервана нова /понеже искате да сте перфектни / за 300 лева заедо с демонтаж монтаж баланс в оторизиран сервиз + преглед на предницата ще ти излезе към 700 лева -- защото чистак бърсак гумеи без стенд много качествен не се слагат ! Не ми говори за анджикитаиски приличащи на зимни --зимни гуми.

29

zombay

преди 5 години

За светлоотразители разбирам ама нали не може да караш по тротоара! На колите ли ще звънкаш бе герберасти нещастни!!!

28

Анонимен

преди 5 години

А ти,където имаш 300 лева,глей да не срещнеш без да искаш необозначена каруца по пътя в някоя паланка...

27

Жеко куршума

преди 5 години

Вчера карах колата със зимни гуми по къси ***!

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Който няма 300 лв., не трябва да кара кола.

25

До 13

преди 5 години

До 89 как се караше с ,,всесезонни,,гуми --- аз ще ти кажа като е непроходим и непочистен снега хората не излизаха с автомобилите си , а когато бе наложително се слагат вериги ,а не да ме глобиш на 15 слънчев ноември с фалшиф претекст...Да те питам колко трябва да е грайфера на зимните гуми на тира--- значи аз ще съм със зимни гуми а ще ме изтряска тир на магистралата с летни---лоби бате ,лоби....още малко ще ни проверяват дали колата е спълен резервоар ,ами може да закъсаш и да измръзнеш ..

24

анонимен

преди 5 години

ромиите с каруци никой не ги пипа щото като се изсипят родата и става лошо

23

Анонимен

преди 5 години

Един звънец са лев в "левчето", колан са 5 секунди при потегляне, включване на фарове 1 секунда, изчакване зелен светофар от 30 до 60 секунди. Ама на българина дай му да рИве като вдовица за .... Като не искаш да си хабиш фаровете за 30-40 лв имаш дневни светлини от свестните и се монтират за 1 час.

22

До 13

преди 5 години

Не ми харесва този првилник за движение не ми харесват новите закони и промените в него не ми харесва ,че поставяте каруцата пред коня ,не ми харесва натрапчивото спиране уж за проверка от всякави родове полицаи-- и да ти кажа колега аз карам много спокойно ,но просто нямам прите който искате от мен ,това за бедния народ и идеално обурудваните и ремонтите в най-скъпи оторизирани сервизи ми звучи като утопичен социализъм.. това е издевателство на финансова основа облечено в идея за безопасност.

21

Анонимен

преди 5 години

герберите да пущат и една акция мъгла,ще съберат доста пари за увеличение заплатите на полицайте!

20

Анонимен

преди 5 години

Пешеходеца бил напълно нередовен, бил с летни маратонки без необходимия грайфер, не си бил пуснал зъркелите да светят и бил без колан.

19

реално положение

преди 5 години

Колкото си по-нередовен толкова повече трябва да търсиш трафика --много по-трудно е да нацелят точно теб , много внимателно на входно изходните артерии ,добре е че все още градовете не са напълно блокирани ,някой пъти има ихубави черни пътища/когато са проходими/ ..... И аз искам да съм изряден с нов мерцедес,но заплатите при 10 годишното управление на герберите не ми позвозволиха да го имам ... аз съм с трошка ,а те с нови тоьоти и бусове ....

18

Анонимен

преди 5 години

Акция зима се слага когато вали сняг а на на сух път бе.Да хабим гумите даи ми 300 лева и ще си сложа нови народа знае кога да ги слага акция зим насред слънце само в българия може да го има смях

17

Анонимен

преди 5 години

До 12Браво, колега! Няма.да.им даваме, на Тея да ми малтретиран, я!