74

Ми браво

преди 5 години

Тия окончателно дигнаха ръце от родната ***. От този момент почвам да ги разбирам британците.

73

Анонимен

преди 5 години

Добра новина. Затова Нинова и Радев правят всичко възможно за да всеят безредици.

72

Анонимен

преди 5 години

Дойде ли Нинова на власт всички ще станем хилиардери като през 97 година при Жанчо убавеца.

71

До 47

преди 5 години

Разликата с Румъния е че, българската правосъдна система е пълна с вашите стари комунистически кадри (някои помниме на кого само позволяваха да запише право) и децата им. Докато румънците си реформираха тяхната - направиха я да се самонаблюдава срещу корупция: измислиха си механизъм! И хората излязоха на митинг когато искаха да им развалят този механизъм. А вие организирате акции против Симеонов, понеже само руските интереси са ви в главите, а и от правосъдие не сте заинтересовани с толкова милионери на глава...Затова те дръпнаха!

70

Анонимен

преди 5 години

Отписаха ни като безнадеждни.

69

Анонимен

преди 5 години

Няма какво да се наблюдава защото страната е безнадеждна.

68

Анонимен

преди 5 години

За пръв път в мониторинга Еврокомисията се разтревожи за медийната среда в България

67

Анонимен

преди 5 години

Герберастките ***, напълнили виртуалното пространство, отново започнаха с фейковете по заповед на шефа им Цветанов.Сигурен съм че довечера всички бойковизии ще ни убеждават колко сме богати, колко сме стабилни и че тези, които протестират са някакви провокатори.Живеем във фалшив свят с подменена реалност.Крайно време е да се събудим.

66

реалист

преди 5 години

ЕС за пореден път се уверявам, че са много неадекватни. Тази новина от днес шега ли е? Настина ли се мисли за сваляне мониторинга на най - корумпираната страна в ЕС управлявана от Шайка бандити и лъжепатриоти?

65

М, да ...

преди 5 години

ЕК частично прекратява наблюдението над България--------------ЕК си имат други грижи, не им е сега до Борисов! Супер! Махайте Борисов!

64

Анонимен

преди 5 години

Аз ли живея в друга държава или наблюдателите от ЕК са посетили друга България ? Май живеем в различни реалности. Набързо скалъпени обвинения към няколко бизнесмени, които ще завършат без присъди, били напредък ? Майко мила !

63

Панталей Партизанина

преди 5 години

Това не е обнадеждаваща новина. Защото ако г-жа Нинова беше на кормилото, доходите щяха да изгалопират нагоре а сметките за ток и горива надолу. България щеше да се мери с Австрия по стандарт. А сега какво? Отпада мониторинга, но Борисов пак на власт. Борисов трябва да се предаде и да си влезе кротко в затвора и да даде властта на Нинова. Защото само тя знае как се управлява!

62

селянин

преди 5 години

До63 АнонименМалееее ! Колко заблудени и промити мозъци има в софия!

61

Ала_Бала

преди 5 години

Арестувани много осъдени малко. Какво стана с "Октопода"? Оправдани. Къде е истинския октопод!?

60

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов е най-големият ни държавник в най-новата ни история!Да Му пожелаем добро здраве и още дълго време ,да ни управлява!

59

Анонимен

преди 5 години

Свободният превод не е решение. Както не беше правилно решението на медиите да поставят акцента на протестите върху горивата и да режат от ефира повечето, които протестират и по други причини. Къде се видяха свободни медиите - купени, продали се...Напредък, ама назад!

58

хлапето

преди 5 години

Татко ще ми купи колело,ама друг път.

57

Корнелия Нинова

преди 5 години

ЕК частично прекратява мониторинга с тенденцията да го отмени напълно. Искам оставка на правителството!

56

Анонимен

преди 5 години

Е, най-сетне нещо обнадеждаващо.Браво Бойко.Сега по-смело,по-решително с реформите,на прав път сме.Успех.

55

Анонимен

преди 5 години

Е то беше ясно, че битката с олигарсите (ИМ) беше с тази цел, но не се посвениха да прилапат бизнеса и паричките. Временното "спиране" на наблюдението си е факт. Колко ще продължи това "временно", времето ще покаже.