108

Анонимен

преди 5 години

Империята на злото отново се прави на силна като изтезава невинни жени и деца

107

Боби

преди 5 години

До Анонимен 123"Каква граница са нарушили,"Само Анонимния не е рабрал Цялата случка се разиграва в ЧЕРНО МОРЕ

106

Анонимен

преди 5 години

Порошенко е шизофрник и алкохолик. Синовете му ходат с тениски на Русия в Англия. Децата на бедните умират в Украйна.

105

Боби

преди 5 години

До шматка"Ако ги затвори или убие ще настрои и тези които му симпатизират срещу Русия"Ехх Шматка ШматкаТези индивиди на корабите са виновни че са пресекли незаконно границата и са оказали съпротива при арест(не са отвърнали на огъня факт) - кораба се арестува те си получават затвор еди колко си години и СПИРА СЕ ДО ТУКВоенните са действали по заповед и са нарушили границата на РФ - което е акт на АГРЕСИЯ - ако се тръгне по този вариант КАКВО ИСТИНСКА ВОЙНА ЛИ ДА СИ СПРЕТНАТ РФ И УКРАЙНА???

104

путин-)(yйл0

преди 5 години

джуджето-педофилчето е крадец и лъжец.

103

шматка

преди 5 години

До 113Глупости.Путин не е толкова к.ух че да си вкара два автогола за един ден.Сигурен съм че веднага е издал заповед косъм да не падне от главите им и след някой ден ще ги освободи.Няма друг избор.Ако ги затвори или убие ще настрои и тези които му симпатизират срещу Русия

102

Анонимен

преди 5 години

Скъпи граждани на България след два месеца ще има президентски избори в Украйна така че порошенко или господин ваисман като добър евреин знае как да под плаши стадото овце украинци и патриоти и националисти. Ще бъдат два месеца в бойна готовност и после порошенко ще спечели изборите и пак ще се зъби на путин. Какво е направил за хората си за четири години?????

101

Бай Петко

преди 5 години

Порошенко към Русия: Освободете моряците и корабите ни!Тавариш Путин и другаря Лавров ще си го преместят синхроно от единия крачол в другия

100

Бай Петко

преди 5 години

Срещнали се двама украинци от майдана след 20 години и си приказват.. Украина била вече 10 години в ЕС и Нато... *Как си бе приятелю?* пита единия *Абе мани, мани* му отговаря втория.. *Що бе?* *кво е станало?* *Абе нищо. Аз съм без работа, жената бере домати във Испания, дъщерята стои на пиацата в Хамбург, а синът се омъжи за един англичанин!* *Ахххх, тяхната мама тея руснаци! - отговаря втория.*Знаеха те тогава много добре какъв *** ни очаква в EU и нарочно ни оставиха да влезем!"

99

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Косово случайно да е присъединена към Албания? така че не ми сравнявай Крим в"За твое сведение най-голямата военна база на САЩ в Източна Европа се намира къде? Ами да разбира се в Косово - В тази база има повече военни на САЩ от колкото са "Военните" на Косово. Така да се каже какво предствлява Независимостта на Косово в реалност.

98

Кон Лавров

преди 5 години

Пак руски алкохолици и *** правят луди неща.

97

не може да бъде!

преди 5 години

Плачи,дете,баща ти е невинен!Порошенко може да плаче,но морячетата/18-19г/няма скоро да напуснат Русия-по руските закони сега ще има "съдебно разбирателство"-до 6м!Според руските медии момчетата са в шоково състояние и не разбират съвсем какво се е случило.Това действие от украинска страна е жест на отчаяние и показва провал на стратегията Волкер с изпълнител Порошенко.На американците много им липсва един Кисинджър,още повече ,че в руския лагер има двама негови достойни ученици-Путин и Лавров

96

Анонимен

преди 5 години

До 111 Това са белогвардейци бе промит Американски мозък!

95

Анонимен

преди 5 години

До 110Че то и руски бежанци има в България И след октомврийската революция е имало много руснаци в Бългрия !И все от "добро" са бягали !

94

Анонимен

преди 5 години

Пак лъжете. Украйна и Русия са били част от СССР. И двете са били съветски реСпублики. СССР не е само Русия. Тия ракети са създадени в Украйна. Руснаците знаят това много добре затова предлагат лукав договор на Украйна: "братушки украинци, ние толкова силно ви обичаме! Дайте си ядрените глави и ще ви пазим докато смъртта ни раздели!" Наивните украинци допускат огромна грешка. Договор с хора без морал и чест, каквито са руснаците, е хартийка. Московитите са най-обикновенни бандити.

93

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 104Хронология : РУСИЯ след това СССР и пак РУСИЯ . Това не е ли едно и също ? Толкова си виждал ти кремълски тролейбуси , че и да знаеш дали са зле или не :)))))))

92

шматка

преди 5 години

Чудно ми е ако утре Китай спретне такъв "законен" референдум"в Източна Русия и хората(основно монголоиди)кажат искаме да сме част от Китай каква ще е реакцията на Путин

91

Анонимен

преди 5 години

Петро, питай БойкО как трябва правилно да се мазниш на НАТО и американци за да си направят снимка с теб поне!

90

Анонимен

преди 5 години

До 100Е то по тая логика и ядрения арсенал разположен в Русия е на СССР а не на Русия, ама сте толкова зле кремъслките тролейбуси :)

89

Край

преди 5 години

Украйна - страна с размерите на Франция и врата към Европа остава завинаги извън руската сфера на влияние. Евразийский союз - кaпут!Въпроса е приключен.