38

Ким Чен Ун

преди 5 години

Хайде хайде и тези сто лева са ви много .Тичате да биете хората ,да им съставяте актове и да ги заплашвате защото и те като вас искат по достоен живот а не мизерия . А сега ривете че тези пари са ви малко .И знайте че който е тръгнал срещу народа си нищо добро не го чака Сега отивайте да си искате бонусите от бандитите и разбойниците който защитавате и на който сте слуги от нас нито стотинка повече за вас .

37

Анонимен

преди 5 години

Това министерство е бъкано с млади пенсинери на 51-52 години, които продължават да работят. Няма да ривете за никакви бонуси и пр.,щом дъравата ви хрантути два пъти в месеца.

36

Анонимен

преди 5 години

Просто решение - да съкратим поне 30-40 процента ненужен персонал (такъв има безспорно в МВР) и да видите какъв хубав коледен бонус ще получавате :)

35

Анонимен

преди 5 години

До абеСМРЪДЛЬО

34

Анонимен

преди 5 години

Ами това с бонусите въобще никъде го няма.Хората по света взимат 13-та заплата, а тук му викат "бонуси", защото и 50 лв. да ти дадат пак е "бонус", нищо, че още на тази заплата може да са ти ги орязали тези 50 лв. Къде видяха от медиите бонуси, да цитират някакви фирми поименно и бонусите, които се дават. Нали всичко е публично. Но тук е комунизъм, нищо не се казва обществено. Ще бягат хората от тази държава не, ами...

33

Анонимен

преди 5 години

Докато в МВР работят пенсионери и взимат заплата не може да има бонуси.Повечето шефове са на двойна плата стигаща до 3000лв.

32

. 12

преди 5 години

Хора в Мвр има над 40 дирекции и отдели!! В които не се върши нищо! Тези на терен..голяма част си дотаманват доходите! Карат без винетки почти всички,без ГО, 20 запл( брутни),40 дни отпуск, и стига с този мит за 800 лв заплати! Блджет 1.3 милиарда!! 55 000 глави,да съкратят кабинетните плъхове!!защо никой не е доволен от полЮцията?едва ли е тенденциозно!само властта охраняват! Да им дадат парите от ограната на Прасевски и доган??

31

абе

преди 5 години

какви бонуси, какви пет лева ви гонят? държавата ви плаща всичко. взимате пенсия и заплата, драпате си топ... по цял ден и искате още, ай сиктир, бе нещастници.

30

Спас

преди 5 години

МВР даде на своите служители феноменален коледен бонус в размер на една годишна винетка за лек автомобил. Фактът ме прави горд, тъй като с лишения та на моето семейство ще бъдат построени поне 5см. от скъпоценната магистрала "Хемус".

29

АбеМаринов

преди 5 години

До ИвановКато искат материално осигуряване да не искат бонуси, защото техниката е пари, а за условията много работят и при по тежки условия но са трета категория.

28

Анонимен

преди 5 години

Не познавам нито един човек който е имал проблем и е поискал съдействие от полицията и те да са си свършили работата и да са помогнали, какви бонуси ще им давате, даже заплата не трябва да им се дава за несвършена работа и никакви резултати както е в частния сектор

27

до гражданка

преди 5 години

г-жо хич не съм виждала полицай " да вади ***" и "закъсали тирове" ,ама знам един полицай с "малката" си заплата си купи 4 апартамета,магазини и гаражи .Всички полицаи знаят кой колега какво има ,как върти далавери Ама си Траят нали ?

26

въпрос

преди 5 години

Въпросът не е по колко са дали, а къде са парите отпуснати за заплати! какво е станало с тях? Има ли ги в бюджета на м-вото, или къде са потънали, и защо се говори едно, а други излиза! И ако се окаже, че има липса кой ще понесе отговорност? Кой казва истината за бройките новопостъпили служители. Ако е така МВР трябва да бъде около 45хил, то то не е. Няма инфо колко е състава на МВР за миналата и тази година! Къде са парите? И щом от МВР се взимат, колко ли взимат от други!

25

iceblast88

преди 5 години

Така хем държавата ще получи пари които така или иначе и се дължат, няма да харчим толкова за социално слаби (само на хартия защото не декларират реалния си доход от незаконна дейност), хем служителите на МВР и НАП ще са доволни от бонуса си и ще са го заработили реално. С 1 куршум 4 заека. Вие какво мислите по въпроса? Даже ще са 6 защото разходите в социално министерство ще намалеят и ще можем и пенсии да вдигнем и данъците да намалим.

24

iceblast88

преди 5 години

Имам предложение към управляващите, МВР и народа. Нека да гласуваме правомощия на полицията, да влезе в махалите на братята и да започнат заедно с НАП проверка - всеки брат които има Q7, S класа и тн., има къща с мраморни лъвчета и тн. да бъде проверен за укриване на доходи. Когато приключи проверката и отпаднат половин милион братя от социалната система и когато се конфискува имущество за милиони, то да се продаде и половината пари да отидат за бонуси на служителите в МВР и НАП.

23

Аман

преди 5 години

Подигравка е бонусът на пенсионерите - 40лв., а трябва да е поне 400лв. !

22

Много

преди 5 години

До АнонименМного са тези в министерството на финасит Там числения състав се е увеличил, но МВр и МО е на санитарен миниму.

21

чистота

преди 5 години

До АнонименЗа това пък от софийската чистота ще вземат по 130 лв. Фъди дава повече!

20

saki

преди 5 години

Хайде стига са мрънкали. Винаги има алтернатива. Веднага мога да им кажа къде търсят работници от България в Германия. Заплатата е достатъчна да си платиш квартира, режийни разходи ,карта за транспорт и храна и отделно да спестяваш по около 1300 евро на месец. Отделно ти върви осигурителен стаж на висока заплата.

19

старши ушеф

преди 5 години

До 346545674.89% за моето отделение. закръглено прави 5%. значи да, стигнахме. кажи ми чедо каква кола ти липсва? може да сме я намерили ама да не знаем на кой е