48

Тамерлан

преди 5 години

Кой е тоА Ердоган?

47

Торанага Сама

преди 5 години

Край Босфора,шумът се вдигна

46

Anonimen

преди 5 години

Присмял се хърбел на щърбел...хич не харесвам Ердоган, но не може да се отрече, че милее за Турция, прави всичко за нея, развива икономиката й и си гледа интереса на народа. Огромна раждаемост и ще просъществуват във вековете

45

муспи

преди 5 години

До Евреи - Прасе, евреите не искат тази дупка в пясъците, а цялата земя. Дупката им е за ритуални цели. За да владеят Земята изцяло са завладяли Парите, Правителствата и Армиите на света. Привидно няма какво повече да се прави, но при крадците и убийците винаги е като за първи път и като за последно! Това е болест дадена само на бездушевни същества и на хората е чужда.

44

Мда

преди 5 години

Ислямът и Юдаизмът-най-големия проблем за човечеството!Що ли не се ступат взаимно,та да се отървем и от двете...

43

Анонимен

преди 5 години

Било антисемитско някой да ти каже що убиваш хора?!ХХАХАХАХА

42

Анонимен

преди 5 години

Да гледа той какво прави в собствената си страна Ердоган.Ама и юдеите не са по-добри.Само,че те правят мизериите си по целия свят...

41

Кефят ме

преди 5 години

Яки бежански *** о в е

40

Су 34

преди 5 години

До Кефят меКакво знаеш ти за България освен собственият си *** живот?

39

Кефят ме

преди 5 години

Евреите са народ на 5000 години и владеят света, владеят САЩ, владеят Русия, владеят всички медии, организации, всичко. САЩ и ЕС им подаряват всяка година последно поколение изтребители, подводници и танкове, говори се че имат и ядрено оръжие. СССР първи ги призна кято държава. Жалко че не съм евреин! Сега сигурно щях да си живея живота! Аз не съм като мaлоумните расисти, аз оценявам умните и кадърните, а евреите са такива щом владеят света!

38

До софиянец

преди 5 години

от Улпия Сердика - губя си времето с теб,и ти като твоят вожд си чел само Винету но най много до 7-8 страница - личи ти от стратосферата...

37

Кефят ме

преди 5 години

Турция и Израел са велики нации. Не се дупят на никой. Едните владеят света, а другите знаят какво е род и родина, не се венят да свалят руски самолет или да размахат пръст на САЩ. А България.... знаем за нея. *** живот!

36

анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29смешко

35

софиянец

преди 5 години

До Анонимен 32говори и пиши на български бе туркестанецДа ти го набутам у човката турска.Мюмюн

34

Евреи

преди 5 години

Евреите са избраният народ от Бога и не бива да вярвате на пропагандата. Израел ще ви протегне ръка на българите в тежки дни, а от Турция нама да видите добро и да ви помага, тя само взема. Вижте историята и ще разберете, че евреите искат само земята си по която са ходили първи и после са дошли мюсюлманите.

33

муспи

преди 5 години

И двете страни обичат да пият кръв, но са огорчени че съдбата им предлага братска семитска гнойна, а предпочитат българска!

32

Анонимен

преди 5 години

Гетото Газа е за тренировки по бойни изкуства, а Западния бряг е за завладяване. Затова там не тренират, а строят и изтласкват чужденците.

31

софиянец

преди 5 години

До До софиянецабе арнаутин простя стига си дрънкал глупостиПростотии турскити ли ще ни казваш кои сме и откъде сме бе?А да ти кажа ли какви сте и откъде сте вие?ти си знаеш де-но определено сте заченати *** от крадени български деца и насилствено с ятаган сменена вяра.Затова сте болни и глупави-навсякъде мразени и презирани.като кажеш турчин по света--и хората се подсмихват.Много обичате да ръсите простотии турскиЛошото е че сами се вервате.Турчин-какво да го правиш.

30

софиянец

преди 5 години

До Анонименалоотуркестанския маймун-пиши на български бе кикимор.Какво заплашваш-гаргите ли?Идея нямаш какво ви готви.Кривия нос изигра резания турнак .Щото втория не му стигат мозъчни гънки и вкара туркето в капана.Как да ти го обясня?!да не клечиш на оградата за манджа и закрила .талибан.

29

Анонимен

преди 5 години

Amina soktumun gyauru-----Подобно!