314

PitBull

преди 5 години

До Osman-Прав си приятелю но ромите не са виновни те са употребявани от политиците за да гласуват за тях виновни са работодателите и богаташите а за Истанбул си прав ама тя Турция е държава на бъдещето за разлика от нас лично за мен Китаи,Сащ,Турция,Индия,Полша,Индонезия,Виатнам,Египет и Иран са държави на бъдещето демография и икономика Китаи е ясен но знаеш ли колко бързо напредва Полша??Полша е около 40 000 000 население и се разраства икономиката и цъфти но там хората се осъзнаха...

313

pipon

преди 5 години

sashtite tiq rabotodateli se gavreha s balgarskata trudova raka, sega revat, milicionerskata darjava nqma rabotna raka. Hahahah kolko se smah me

312

Osman

преди 5 години

Това не ви е най-големия проблем. Излязоха данните за раждаемостта като декември е осреднен. Трагедия - 51 хил. новородени. Само в Истанбул на година се раждат по 240 хил. минимум. Да не говорим, че половината от тези 50, не са българчета. Това ви е проблемът. Застаряло население, полуумряло, няма нужда нито от работа, нито от работодател, нито от услуги и производство. Само някой да го гледа. Но няма да има кой!

311

анонимен

преди 5 години

В България трябва да се измете цялата политическа хунта, която управлява вече 27 години! И строги правила за всички робовладелци, които си мислят че ни плащат и обират цялата печалба! Иначе, нямаме бъдеще, вече сме на дъното и не можем да се оттласнем!

310

PitBull

преди 5 години

До ваню хокинг-Абсолютно си прав човек найстина,трябва да се действа грубо,чел съм романите ти и наистина съм възхитен и очарован.Дано да има по-вече хора,като теб легендарен си на скоро си говорим с един приятел и му казвам азко можех бих направил селекция от поне 1 000 000 човека като ваню хокинг а тои се сме и вика де да можеше...поразен съм от твоята решителност и воинолюбивост,ще продалжавам да чета романите ти дано да имаш много внуци момчета и да сте живи и здрави!!!!!

309

Handel

преди 5 години

У нас има нужда от черноработници, от сезонни работници и от ИТ специалисти. Само че ИТ добрите ИТ специалисти предпочитат да работят за евро отколкото за левчета, с три месеца туристически сезон не можеш да живееш прилично цяла година (освен ако не размахаш голямата секира), а черноработник на никой българин не му се става (между другото по времето на бай Тошо товарно-разтоварните работници на Сточна гара бяха сред най-добре платените българи, отделно поокрадваха от вагоните по нещичко)

308

С.К.С.

преди 5 години

Робовл... работодатели, много добре знаете какво трябва да направите, за да имате лоялен персонал, а не само едно текучество и накрая да ревете, че нямате кадри. Две са нещата - условия на труд и заплащане. Мммдаа... обаче ще трябва рязко да намалят покупките на мерцедеси, бмв-ета, аудита... екзотичните екскурзии ще намалеят, яхти, вили... ц-ц-ц...

307

Анонимен

преди 5 години

Никой няма да им работи и да им плаща като почнат да плащат заплати ще си намерят някой да им работи

306

Анонимен

преди 5 години

Бизнесмените не искат да дават заплати по 2000 лв минимум мислят,че някой ще им работи за 600 700 има да си чакат докато фалират ами ще фалират

305

БАСИ

преди 5 години

Такива философи като Нейков нека да се пробват да интегрират *** братя и чак тогава да ги вкарват в сметките. Един човек щом до 25г не се е интегрирал, то няма кой да му помогне освен такива като А.Х.

304

АНТИ

преди 5 години

Заритал някой да взима личните жилища на българин----------------------------------------------------------------------------Ще ви вземат собственит жилища, а квартирите ще са пок соц панелки.Важното е, да нямате собственост.

303

Брадчед

преди 5 години

Сбъркано управление от много години.. По-точно продажници управляват страшно много години. Станахме сметището на Европа. При това целенасочено. Експеримент сме били при соца, но сега сме спасението на работещите държави. Изнасяме работна ръка, внасяме ***. И ми втръсна от чуждопоклонници и платени драскачи, хвалещи това или онова правителство. Всичките досега са работили за себе си и чужди интерси. Писна ми и от пропаднали политици и бивши да дават интервюта и акъл.

302

Анонимен

преди 5 години

до 370Защо мислиш,че лъжа,и за какво ми е да го правя,познавам го човека,трябва да е на около 40 години в момента

301

Анонимен

преди 5 години

ХахаЗаритал някой да взима личните жилища на българинс - опикани соцпанелки

300

Анонимен

преди 5 години

И какво очакваш да стане след жилетките и хаоса? Еврото ще стане набързо 20лева, емиграцията ще се засили, качествените ще доизбягат. Отде си мислиш, че ще ти дойде високата заплата? Само Русия ще спечели. Затоваи плаща на жълти жилетки и на *** като тебе.

299

Анонимен

преди 5 години

Зверската приватизация започна при Жан Виденов

298

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 367 Абе Бабалюга - Ядрен Физик , въобще физик - безработен няма , това са хора които могат да работят всичко и навсякъде .. Включително и в ИТ сектора .. това с безработните физици са митове легенди на ЦРУ

297

Анонимен

преди 5 години

359 +аз имам повече пари но нямам свободно време,те-бедни но свободни, цялото време си е за тях-кой е по-щастлив,май те,аз нямам време да съм щастлив,не зная,все още не съм намерил отговора,но пък имам съмнения.Все повече хора започват да живеят за себе си,как го правят,защо,струва ли си,започвам да се питам.

296

Турски ятаган

преди 5 години

Много печеливши предприятия бяха зверски приватизирани,след което капиталът се изнесе в чужбина и бяха обявени в несъстоятелност.В резултат цели региони бяха оставени на произвола на съдбата и хората за да оцелеят емигрираха в чужбина или се преселиха в по-големите градове.Как смеете да пишете,че ви трябват кадри?Как смеете да пишете,че ви трябват кадри от чужбина?Собствения си народ изгонихте!България е мащеха за децата си!

295

Анонимен

преди 5 години

преди време един познат,завършил за ядрен физик ми каза така-Може цял живот да не работя ,но за 500 лв няма да работя.-и го спазва,може да е прав,и със сигурност е прав щом успява да живее без тези 500лв