15

Ориенталец

преди 5 години

До До 12На площада в Кьолн е най-хубава атмосферата.

14

Анонимен

преди 5 години

До ПрофесорАми фаатмака ще кажече Тюффлекът е казал, че живееш на остров на стабилности трябва да си благодарен на вожда за индианския мир постигнат в тези времена на нестабилносткогато целият свят се тресе от кризиТой дал на децата Той дал на работещитеТой нахранил гладнитеТой успокоил неспокойнитеТой е всевишнияБойко

13

А+

преди 5 години

Пробвах два пъти да срещна Новата Година в заведение ,но не бях очарован,но вторият път направо разочарован ,все едно съм на сватба ,нямаше усета на Нова Година и се отказах повече да срещам по ресторанти Новата Година. В къщи на село вече срещам този празник.

12

До 12

преди 5 години

По площади се събират в държавите, където хората празнуват заедно, веселят се и се поздравяват. Има празнично настроение и ефектни фойерверки. Ти, като заклет ориенталец, ще се накажеш вкъщи като казак, ще се повъргаляте с родата на дунавското хоро, а утре ще бориш махмурлука с плюскането, бира от пластмасова бухалка, и ще гледаш по теле-то новинарските емисии как милиони хора по целия бял свят са посрещнали новата година, и ще псуваш и пърдиш, както цялата година.

11

На площада?

преди 5 години

Че това не е ли една голяма улица? Кой нормален човек празнува на улицата?

10

Като цяло

преди 5 години

българинът празнува на работа. А работи уикенда и през отпуската - прави ремонт на банята, достроява вилата, копае на лозето.

9

Анонимен

преди 5 години

Да бе,у дома,у дома ще я посрещнат бедните работливи българи,а какви колони има по пътищата в цяла България, това са богатите ,,българи,, но с много бедни души,а повечето от тях и в извън страната,е, така е ,има една поговорка,,Сит гладен невярва,, това е типично за България.

8

до 7

преди 5 години

защо, да не го каниш на гости? какво точно те интересува ?

7

Анонимен

преди 5 години

Едва 3 на сто ще излязат по площадите, за да изпратят последните минути на тази година.==============ТОВА СА СМЕЛЧАЦИТЕ ! защото не дай Боже настъпиш някого или го докоснеш без да искаш, и току виж ти извадил нож, бухалка........с тази агресия на пияни, дрогирани или просто -прости.......току виж пък си посрещнал първите минути на Нова година в болница.

6

Анонимен

преди 5 години

Аз на маса празнувам.

5

чарли

преди 5 години

И какво да правим на площада ?

4

Анонимен

преди 5 години

И аз съм в къщи, но наглеждам поне още 3 празни къщи.За крадците няма делник-празник !!

3

Анонимен

преди 5 години

Вечер като вечер, нощ като нощ. Масово се напиват, крещени, пиратки. Два дни после много хора не могат да влязат в час. Нова година, ето я. Нов късмет желая на всички българи.

2

Анонимен

преди 5 години

Колко ли процента ще са на дрога довечера?

1

Анонимен

преди 5 години

Вкъщи съм си няма да харча за буламачи и менте алкохол.