166

Анонимен

преди 5 години

До Сърбия е беднати у Белград бил ли си ???

165

Анонимен

преди 5 години

Какви чудни ракетни площадки ще се пръкнат скоро в задните дворове на шиптъри и"северномакедонци".

164

Анонимен

преди 5 години

абе ...само да питам ...ние защо се отказахме от Южен Поток ...някой помни ли ?А Белене ...защо не се строи ..???

163

Сърбия е бедна

преди 5 години

Сърбите са бедняците на Европа и така ще бъде докато продължават да се "братушкат" с руснаците и не влезнат в ЕС.

162

noFreeman

преди 5 години

каква помощ от запада бе крете-ни... искате да кажете заробващи заеми. Точно като нашата помощ... вече сме роби на запада с 42 милиарда общ дълг... скоро ще ви разтурим тая европейска пирамида дето само 4-5 държава живеят на кръвчицата на останалите... плюч на европа и нейните смешни ценности!!!

161

Боко Т.

преди 5 години

Подаряването на куче е знак за среден пръст в балканскато политика!

160

google

преди 5 години

Били имали славянски корени , не разбраха че всички е Европа са християнизирани , първи източници на Християнизиране още през 3 век а у нас вълната достига чак в 8 век , сами разберете по нататък.......

159

Анонимен

преди 5 години

руски пинчерчета са сърбите - пърхат доволно с опашка само да им сипеш малко мyxлясали гранулки в купичката

158

Анонимен

преди 5 години

Смешници са сърбите. Или както са по-известни - предателите на Балканите. Най-пресния пример е битката при Дойран когато се присъединяват към англичаните и французите. Три пъти са e6aнu от българските лъвове само при Дойран. Преди това при обединението на България пак ни скачат с нож в гърба. Великите сили ги спасиха да не им превземем и запалим цялата кeнeфнa държавица. Да не забравяме и битката при Никопол 1396г. когато заради тях падна целия Балкански полустров.

157

Анонимен

преди 5 години

Сърбия вече е 6.5 милиона а допреди 7-8 години бяха повече от нас. Това цuгaнcко необразовано плeме има два формата на писане - нашата кирилица и нашата кирилица на латински.. правете смета за какви неандерталци става въпрос.. и двата формата са официални и не можеш да разбереш какво става

156

Анонимен

преди 5 години

Сърбия - дyпка. Македония (Западна България) е по-силна от тия лузъpи.

155

Анонимен

преди 5 години

Чувам яростен сорошки лай.Музика за ушите.Кеееееееееф!

154

Заслужили са си го

преди 5 години

Сърбия и тя се включи в отбора на бавноразвиващите се държави със затихващи функции.

153

Анонимен

преди 5 години

"Бедна"Сърбия получава милиарди инвестиции от Русия и Китай,а"богата"България раздава милиарди на закъсалите братя американци за някакви безполезни самолети и за ел.енергия и то от ТЕЦ-ове,построени навремето от руснаците и намиращи се на нейна територия.Затова Сърбия е и ще бъде държава,а България е изгнила ***.

152

Ф.Е. Джержински

преди 5 години

Малцина знаят генезиса на американските бомбандировки над Сърбия. По времета на Кенеди, Тито извършва грандиозна многомилиардна измама. Продава на американците несъществуващата югославска космическа програма.Югославия мигом става най-богатата соц. държава. Пари не връща. Вместо това им пробутва изплащане на дълга чрез абсолютните таратайки "Застава Юго". САЩ забавят, но не забравят. И да, отмъщението беше брутално. А руските хиени вият ехидно и ръфат живо месо от сръбските си "приятели".

151

Анонимен

преди 5 години

135 хиляди сърби възторжено посрещат Владимир Путин.Велико!НАТО ще превземат Балканите кога телето забозае от вола.Скоро чакайте руски ракети и ПВО в Сърбия.А западните геюве ще има да вият като побеснели псетъ.

150

Вучич е пътник

преди 5 години

Сръбският народ заслужава по-добра участ. Сръбският народ заслужава демокрация. Русия губи влиянието си в Сърбия предлагайки само оръжия и бедност. Вучич си отива...

149

Анонимен

преди 5 години

Браво на сърбите.Горд народ са.Грандиозно посрещане на Великия Владимир Путин и як среден пръст,показан на западните ***,които им разрушиха държавата и избиха толкова хора.В Сърбия започват многомилиардни руски и китайскии инвестиции в инфраструктура,енергетика,индустрия и разбира се отбрана.А България за пореден път се доказа като магистралната кралица на света.Коптор на копторите.Но с такъв робски гламав народ толкова.

148

Анонимен

преди 5 години

Приятелит на Шорос от сутринта са на хранилка. Добре че има статии за Путин да клъвнете накай $

147

В името на Путин

преди 5 години

Те сърбите са били лакеи на Византия и по времето на Самуил.Докато "прозападния Тито" се заиграваше със запада връзката с Русия си бе все така силна. Именно той провеждае антибългарската политика в Македония.То и сега има *** в България които слуат сръбско и гръцко.Аз не влизам в такова заведение, ама има наивници дето се водят по пропагандата.