31

Анонимен

преди 5 години

"Няма непревземаема крепост,има лошо организирана атака"-Суворов.С парите които имат могат да пазарят цяла армия от спец части и затвора ще падне за 2ч.

30

Разцеп Гъзсъдран

преди 5 години

До Анонимен "ел Мадуро, ел Асад, ел Путин, ел Ким"ел Доган и той. Ама ел Доган няма да стигне то тази почивна станция, а ще сподели щастливия край на кадафи.

29

Анонимен

преди 5 години

А Сретен кога ще излезе? За един преател питам.

28

Анонимен

преди 5 години

Българските затвора са като детска градина в сравнение с американските. А нашите затворници влизат и излизат като на дискотека вън-вътре май

27

смях

преди 5 години

иначе до затвора има и голф игрище.

26

Анонимен

преди 5 години

Снимката е обърната. Ляват страна всъщност сочи север.

25

Анонимен

преди 5 години

Тоя затвор в Нациландия ли казаха че е?

24

Анонимен

преди 5 години

Добре де. На повечето хора им е ясно, че наркобароните са нужни на тайното правителство на САЩ, за да може чрез покровителстване на каналите за контрабанда на дрога да си пълнят черната каса, от която се финансират тайни проекти. Трудно ще е да повярвам, че истинския Ел Чапо е в затвора.

23

Може и с повече бо--

преди 5 години

--лка ! Примерно в съседната килия да са по единично жена ти и децата ти , ама всеки да е сам и заради тебе да са поединично и те до края на живота си и да неможеш да ги виждаш само да знаеш ,че и те ще умрат там един по един...подобно място трямва да има и тук за всички садисти работещи в наказателни бригади --че много си вярват.

22

Анонимен

преди 5 години

Ел Чапо, ел Мадуро, ел Асад, ел Путин, ел Ким,...ще стигнат ли килийте за всички !?

21

Комунист.

преди 5 години

В затвора ще попадне на хора и ще стане човек.Н.Вапцаров

20

Анонимен

преди 5 години

Що да не може да излезе?Затвора се управлява от хора, които имат златен шанс да станат милионери.

19

Victimized

преди 5 години

До 14, Тези филмчета, тип документални/реалити/пропаганда, целящи да оформят общественото мнение никога не са представяли пълната истината и са щедро доукрасявани.Като този филм с Том Круз дето беше пилот пренасял кока. Във филма почти не се говори, че неговата работа е организирана главно от ЦРУ в Арканзас, където губернатор е бил Клинтън, по времето не Буш старши в ЦРУ и Рейгън, или така наречената афера с Контрите в Никарагуа.

18

смях

преди 5 години

Между другото , имаше един епизод от сериала Ел Чапо, казваше се "Los Otres" - "Другите". Живота на нормалните хора в Мексико. Тва е жив ад. Пред такава перспектива, не бих стоял дори 1 минута в такава черна и гнyсна държава. И да всичко е свързано. Наркотици са страхотен бизнес за всички. Само да не под ботуша им.

17

Анонимен

преди 5 години

Този затвор да се санкционира от брюксел за лоши условия!

16

Victimized

преди 5 години

Всички тези опасни престъпници, са или политически мотивирани, или са работели наравно със службите на САЩ. Точно както Ескобар, чийто син го призна това наскоро в интервю, което обаче няма да дадат по телевизията.Няма как да разпространяваш наркотици в САЩ, или която и да е друга държава, и да нямаш връзка със службите, полицията и или политици. Щатите с техните приватизирани затвори са превърнали това в бизнес, както всичко останало.Войната с наркотиците генерира престъпници!!!!!

15

..

преди 5 години

Да идат да видят в Сибир какви лагери имат руснаците и тогава да говорят.От там никой не е избягал, на 5-6 часа път с кола няма населено място, а пътищата са по-скоро пожелателни. А бягай...

14

Ел Чупакабра

преди 5 години

Дреме ми на Ел Чепо - следващите 30 години ще бачкам по 10 часа на ден!

13

смях до 6

преди 5 години

Кво е взел от живота повече от теб? Кво има повече от теб, освен грехове и болка която е причинил около себе си ? Гледах сериала за него - звяр.

12

Mata Zetas

преди 5 години

До Към тържествуващите:А сметна ли колко народ е избил?