22

Грую

преди 5 години

Че то половината хора са с умствена изостаналост. Продавам му телефон за 2500 на изплащане за 2 години, а тъпака е на помощи за безработица. После следват такси за закъснели вноски и ГПР-то скача до небесата.Понеже е играч и *** не си плаща и парното и Топлофикация го пуска по пързалката - изпълнителен лист и запор. Понеже не си ремонтира апартамента и изглежда като коптор оценката му е ниска. След 6 месеца апартамента му е мой на ниска цена.Както казах пари повече от ъкъла.

21

Преди да почине,

преди 5 години

тази лелка два пъти влиза в болница за кратко. Не знам как са я забаламосали там роми санитари, но тя сключила договор с една от тях.Прехвърлила на името на сина на санитарката един апартамент, срещу задължението да се грижат за дъщерята. Лелята имаше три апартамента. В единия да живее осиновената дъщеря, другият да се дава под наем, за да подпомага изхранването на дъщерята, а третия прехвърлила на сина на санитарката.Щом лелката почина, ромите веднага продадоха единия апартамент, преместиха се

20

За такива проблеми

преди 5 години

трябва да се създаде добре обмислен закон. Ще е полезно, ако се направи и обществено обсъждане, защото всеки знае подобни случаи и може да посочи какво да се предвиди в подобен закон.Една лелка от квартала се беше скарала първо с племенницата си, която й е единствената близка кръвна роднина. От години не беше в добре отношения и с някои от съседите си от техния вход и все повтаряше, че ще ги накара да търпят роми. Лелята има осиновена дъщеря, която е същия случай - лека умствена изостаналост.

19

никой

преди 5 години

До ГруюВ статията ясно пише че са хора с увреждания. Ума и глупостта тук нямат нищо общо.Става въпрос за морал, или по-скоро за липсата на такъв. Какъв човек си, ако печелиш от хора с увреждания. И дали си изобщо човек....

18

Petko

преди 5 години

До 20. Груюа ти от кои си? Много пари ли имаш или от вторите искаш да ти ги вземат ? Половн България е пропищяла от телефонни и какви ли не измамници...нали затова хората са измислили закони и ред някакъв, отделен е въпросът, че не се спазва...май и на теб ти се иска далавера да правиш, но се съмнявам, че дори и за това ставаш.. много кухо мислене имаш

17

Грую

преди 5 години

Това е стандартна ситуация, при която имаш повече пари от акъла. Като имаш имот трябва да си го стопанисваш и пазиш. Обзалагам се че тези двамата се водят социално слаби и мрънкат за пари. Да бяха го продали и да си живеят живота.Така е навсякъде по света - парите на глупавите по право принадлежат на умните.

16

Анонимен

преди 5 години

Мда, прекрасна статия, хубаво са я изтипосали тази Боряна със словесни похвати от рода "няма, или поне не са го виждали" и "вратичка в закона". Но! Ако в нотариалният акт пише, че са платени и получени пари за половината на сестрата, ако тя не е невменяема, то сделката си е валидна.

15

В.в.

преди 5 години

Съд и закони в България НЯМА.Никой не е наказан за всички мошеници и измамници има враточки.

14

анонимен

преди 5 години

ОТ НОТАРИУСИ И СЪД НЕ ЧАКАЙТЕ НИЩО ДОБРО. ТАМ ИГРАЯТ ПАРИТЕ. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПОЛУЧАТ ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ ЩЕ СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА ЗА ИЗМАМНИКА. ПОСТОЯННО СЕ СБЛЪСКВАМЕ ВЪВ ВСИЧКИ ПРАВОРАЗДВАТЕЛНИ ОРГАНИ, ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ, ТЕЛК, НОИ, НАП И Т.Н. НЯМА ОПРАВИЯ. А МНОГО ХОРА НЕ СА НА ЯСНО, ЧЕ ЖИВОТЪТ Е ЕДНА ИЛЮЗИЯ.

13

баба мара

преди 5 години

и при нас във входа мафията ожени един 85 годишен *** и после го умори за 20 дниза една гарсониера

12

Анонимен

преди 5 години

Баща ми също загуби имот продаден, зложен и вече нищо не може да се направи. Въпреки, че нотариусите, които взимат пари за всяка сделка в тая държава измами пак стават, няма електронно управление, всичко тук е мафия.

11

Охобохо

преди 5 години

Сега ако имахме закон като хората,тая измамница трябва да лежи минимум 5 години.Освен това да заплати на човека и сестра му обещетение в размер на пазарната цена на имота!Ей алчността край няма!А всички сме за кратко на тази земя и всеки я свои.Накрая всеки отива на двата метра.

10

някой

преди 5 години

Много глупости има в тази статия: "сестрата е НАКАРАНА да подари 1/10" - как караш някой да ти подари? "Ради го ПРИНУЖДАВАТ да продаде за цена 1 евро" - как така го принуждават да продаде, или иска да продаде или не иска. Споменава се, че сестрата подарява 1/10, а после пише, че Боряна притежава половината от имота, липсва тук някаква информация.

9

Анонимен

преди 5 години

Почти всяка новина води до заключението, че нямаме закони или няма кой да ги прилага..

8

Тео

преди 5 години

Вярвам в съдбата ... но се чудя, тези брат и сестра няма ли кой да се грижи за тях? Ужасно е човек да се облаготетелства от подобно състояние - по -добре е близки и роднини да помогнат на тези хора. Колкото до измамниците (ако има такива) - рано или късно всеки си плаща за гяволъка.

7

Розовата пантера

преди 5 години

Вратичката не е в закона, а в едно малоумно тълкувателно решение на ВКС - да се свети името му...

6

Тъпанар

преди 5 години

Всички вратички в законите, са оставени там от тия, които са ги направили. Едва ли е от недоглеждане...

5

Съвет

преди 5 години

До Гестапо 5 Гестапо , много си прав, но научи че има изречения , главни букви , запетайки и точки.Не може да напишеш изречение от София до Пловдив.

4

Гестапо

преди 5 години

За един от хората коментирали че на Ради му било много 1.30 евро и че не ги заслужавал и имало хора които били работливи но нямали наследства за милиони нещо подобно прочетох и си рекох то пък мързелив и завистлив човек пък и нагъл и явно и *** да пише за някой който не познава такива неща не върви но пък какво да се прави така е в днешно време чуят видят нещо и хората които ги мързи и са адски големи завистници веднага почват да обясняват кой какво заслужава

3

Кривондел

преди 5 години

Статията е напълно неясна.