44

Ангел

преди 5 години

Полицията не може да приеме ,че Гошко от Нови Искар няма да лежи в панделата затова сега ще дебни откачалките.Никъде не виждам да се коментира вината която носят Психиатричните заведения.Точно те са органа който трябва да се оправя с лудите . Но ясно виждаме ,че те въобще не работят ефективно!

43

Охобохо

преди 5 години

Направо Сталин и Пиночет пасти да ядат!А Кимчо си е светец!То е невъзможно,но ако бяхме единни и в миг се натрупаме по границите и терминалите с багаж да емигрираме масово как ли ще реагира властта?

42

Лекар УНГ

преди 5 години

Психо-полицията ще гледат ли лошо или ще са исписани от лудницата с диагнозапостоянно усмихнати и винаги весели безпричинно?

41

hahaha

преди 5 години

Лесно и ефикасно, ще следят всички ! Браво ! Нямат си друга работа...

40

хм

преди 5 години

Те, тия се знаят.....ама "скритите лимонки" !?!

39

Анонимен

преди 5 години

Всяко чудо в БГ за 3 дни и до там!

38

Евролиберасокаскет

преди 5 години

Не е далеч денят, когато ще почнат да освиделстват всеки останал на територията! Значи светлото бъдеще било да превърнем държавата на психодиспансер Евала хитър план!

37

На Самолета ...

преди 5 години

Млади хора бягайте от тука надалече тука останаха само луди и алкохолици .Доказано от Герб .Всяка секунда някой напуска тази родина ...Защото обявиха нормалните за луди !А лудите на управляват безнаказано .

36

Анонимен

преди 5 години

Като стана дума за преди, да споменем, че називисимо от държавния строй, трябва да има държавници, трябва да има ред който да се спазва от всички, но първо трябва да има възмездие за незаконно забогателите, които напрактика скрито ни управляват. Само след лустрация е възможно помирение и въвеждане на нормален ред. А преди имаше модел който работеше за времето си и ако не беше разбит , а просто леко модифициран, то можеше и да сме като Швейцария.

35

Алкохолик

преди 5 години

Да разбирам ли че лудите ще ги вкарват в затвора от полицията ?А докторите ще ги вкарват полицайте в лудницата .Ако е така съм съгласен и мога да стана луд винаги както и пияница .Ама може и да съм луд дето още седя в таз *** БГ .То май табелката на КПП Калотина треа са смени на добре дошли в Пълна Лудница .

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34Мани ги тия троловер те отде да знат че СССР хвана селяните за косите буквално и ги натъпка в университетите и заводите според тях да копаш едно лозе и да си звършил килийното училище е интелигенция. Хaн Крум като е рязал ръце и крака за да спре кржбите е бил най-големият комунист.

33

Анонимен

преди 5 години

Полиция не e точната дума родните гащници ще притичват до дома на плисихчно болните на всеки 5 минути да проверват дали не са заклали цялата си рода при таквиз управници нищо чудно и кварталните да луднат.

32

Анонимен

преди 5 години

Един младеж по долу пише за избита интелигенция от партизани. Явно си млад и облъчен, а и не особено интелигентен. Каква интелигенция е имало??? Интелигенция се създаде в социализма след като всеки имаше достъп до качествено образование и се създаде среда с висок морал. Освен че е необходима интелигенция трябва и общото ниво на всички хора да е възможно по интелектуално, но у нас бе създадена чалга културата и издигнато в култ лесното забогатяване и лесни жени вместо да се поддържа интелект ...

31

АНТИ

преди 5 години

Ще повярвам, ако ходат в гетата, денем и особено нощем.

30

айде нЕма нужда

преди 5 години

Идеята е те да ги посещават на определен период от време.Значи, от време на време.После по-рядко !

29

Анонимен

преди 5 години

Опасно лудите ще се разхождат на свобода и кварталния ще ги посещава чакайки да убият няколко човека с една брадва ?

28

Луди Алън

преди 5 години

Според мен ще ги карат по избирателните списъци наред с картечницата .Нали им направиха и закон да прибират по 148 часа хората без право на адвокат .Полицеска държавичка малка здухана и с тъпани пълна догоре .Левски е бил луд за свободата не за *** като вас долни песове .Петко Войвода развява черното знаме след победата над турците .На него пише- ГЕРБ погребаха България !

27

Анонимен

преди 5 години

А психолозите ще следят ало-апашите.

26

абсурдистан

преди 5 години

Адекватно Лечение трябва ,а Не следене !Майката на този дето изби семейството си , Просила пари по медиите за лечението му ! Къде е тая"държава" ? Какво е това "здравеопазване" ?

25

Кукуруку Куки

преди 5 години

Така едно време партизаните са избили интелигенцията в БГ .Минавали са по къщите и са ги трепали тези дето не са от ГЕРБ по един патрон .