386

рутинна тренировка

преди 5 години

До тонкатаТой само се тренира - преди да го ликвидира, но това си е право на неговите господари

385

Агент Виктор Коня

преди 5 години

ГЕРП са нео-комунисти ултра-популисти, НЕ СА ДЕСНА ЕВРОПЕИСКА ДЕСНИЦА..ТЕ СА ПУМПАЛИ, НАРОДНЯШКА МАСА,..ТЕ СА ВИНАГИ С МАСОВАТА МАСА . ВЪРТЯТ СЕ НЯВСЯКЪДЕ..Могат да са леви, денски, средни, горни, долни, либерали, фашисти, всякакви могат да са .

384

тонката

преди 5 години

че го утепам тоа кой иска да тепе Бойко

383

Да .... ама-НЕ

преди 5 години

А е трябвало:Бойко наш,! Да се свети Твоето име, да дойде Твоето Царство, да бъде Твоята воля, както на небето, тъй и на земята; насъщния ни хляб дай ни днес, и прости нам дълговете ни, както и ние прощаваме на нашите длъжници, и не въведи нас в изкушение, но избави ни от лукавия; защото Твое е царството,и силата, и славата вовеки.Амин. П.П.Възможни са прилики НО ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ОБРЪЩАМЕ / АКО ТОЙ РАЗРЕШИ / КЪМ НЕГО!

382

Krom

преди 5 години

Тоя *** с двойната гуша ли е "заплахата"? Стига майтапи, бе. Ако някой иска да знае как изглежда истинската заплаха за един премиер, да прочете историята на Алдо Моро. Марио Морети и Червените бригади. А това тук е безвкусна шега.

381

Анонимен

преди 5 години

Човек да не смее да тегли една майна на премиера. Трябва само позитивни коментари да има. Това, което са написали хората за сопи го мислят 90% от българите. Явно не трябва да се пише обаче....

380

Анонимен

преди 5 години

Вие си правите майтап с този *** комплексар -висок 1,55 см. със скъсани пантофи за 4.00 лв. и пластмасова пушка,въобще как може да се хаби ресурс на служителите от службите за сигурност за подобни екземпляри.

379

Анонимен

преди 5 години

Този трябва да си понесе последствията.

378

Анонимен

преди 5 години

I 4OVEKA STANA IZVESTEN

377

ПОЗОР

преди 5 години

БЪЛГАРИ! Ще позволим ли тихомълком да се прокара идеята всеки да си има заглушител за оръжията в тази страна?Съюзът на ловците е протев този ПАТЕРИЧИ ЗАКОНОПРОЕКТ, ловците слободийци и ловците бракониери са за... Предполагам че и убийците са много радостни от този псевдопатриотичен законопроект. *** МНОГО ИМ НЕЖЕН СЛУХА НА ДУПЕТАТИ КАТО АЛЕКСАНДЪР Ш/САБАНОВ... КАК НЕ ВНЕСЕ ЕДИН ЗАКОНОПРОЕКТ В ПОЛЗА НА ХОРАТА А САМО В ПОЛЗА НА МУТРИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ-СВИНАРИ.

376

Gogo

преди 5 години

Някакъв човек се снимал у фейса и веднага го погват. А че по улиците се разхождат психопати с оръжия не е проблем.Това ако не е олигофренизъм не знам какво е.

375

Анонимен

преди 5 години

Ясно е, че заплахата не е сериозна, но няма лошо все пак да се провери за сигурност. Друго обаче е по-интересно. Продължава антибългарската патерича дейност на лицето Александър Сабанов от патеричи патриоти. Човечецът сега има безумната наглост за да предлага на Народното събрание, като пощенска кутия на ГЕРБ нов законопроект, с който нсеки който има разрешение за оръжие да може да си купи заглушител. Ефекта ще е всеки престъпник който има оръжие, ще може да има и заглушител, БРАКОНИЕРИТЕ ЩЕ СИ

374

ИНТЕРЕСНО.....

преди 5 години

НА МЕН МИ ПРИЛИЧА НА ЧОВЕКА ЗАСТАНАЛ ДА СИ НАПРАВИ СНИМКА С НЯКАКВА ПУШКА А МОЖЕ ДА Е ДЕТСКА ИГРАЧКА И ВЕДНАГА ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ ЧЕ СИГУРНО И ЖАНДАРМЕРИЯТА ИЗПРАТИХА

373

шубето

преди 5 години

До Додострах го е от сянката си както комунистите!

372

Анонимен

преди 5 години

Скрийте Бойко в централния софийски за 20г и му отнемете краденото по тайни сметки, за да е на сигурно, спокойно място и да няма грижи.

371

Додо

преди 5 години

Интересно, как така полицията действа така бързо и организирано в случая! Похвално е! Добре щеше да бъде ако със същата скорост бъдат разследвани и сделките с недвижими имоти на половин цена на Цветанов!

370

геноцид??

преди 5 години

Значи някой си поства брадвежи в нета и Полицията го вика че и протокол му правят. А обикновените хора които получават директни заплахи или стават жертва на такива, неколкократно на година и то от идентифицируеми 'субекти'???? Тях някой пазили ги? От статията разбирам че само Бойко плаща данъци, явно

369

А това на Стената

преди 5 години

е портрета на кучата дъщеря на *** - дано *** и да се задави с парите дето гнусния и баща окраде от пенсионерите и честните българи !

368

Това на снимката е

преди 5 години

До Смешници!въздушна пушка специалисте хренов

367

СМЪРТ

преди 5 години

за гадовете който ни продадоха на ЕС и НАТОБоко *** го чака народен съд и бесило, както и другите предатели !!!